Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest ktoś

kto mysli podobnie

Polecane posty

Gość jest ktoś

Myślałem o niej, myślałem o mnie Myślałem o nas, co by wyszło z tego związku Otworzyłem oczy, taa, jak zwykle to był tylko sen Więc wracam do codziennej normalności Czy ona wróci? Nikt tego nie wie Zdałem sobie sprawę, że to był tylko sen... Byłem na szczycie i jakby to powiedzieć spadłem na samo dno Między innymi przez to, że ona znalazła sobie innego Przysięgam, nie mogę żyć z myślą,że ktoś inny ma moją ukochaną Teraz już nie jesteś obok, nie mogę tego pojąć Powinienem był to skończyć i kupić ten pierścionek Bo nadal czuję ją w powietrzu Widzę jej śliczną twarz, moje palce wplatające się w jej włosy Moja miłość, moje życie, moja mała, moja żona Zostawiła mnie, nie mogę się z tym pogodzić Bo wiem, że to po prostu nie jest fair Myślałem o niej, myślałem o mnie Myślałem o nas, co by wyszło z tego związku Otworzyłem oczy, taa, jak zwykle to był tylko sen Więc wracam do codziennej normalności Czy ona wróci? Nikt tego nie wie Zdałem sobie sprawę, że to był tylko sen... Kiedy znów zostałem samotnym strzelcem, przysięgam, że co się obróciłem widziałem jej twarz Próbowałem się przemóc, żeby na nią nie patrzeć Ale miałem cichą nadzieję, że ona zauważy, że jest wszystkim czego mi brakuje Tak bardzo tęsknie za nią... Kiedy się w końcu nauczę... Zaniedbywałem nasz związek i teraz chyba będę musiał za to zapłacić Teraz siedzę w klubie myśląc cały czas o niej Hej, tak łatwo było ją pokochać. Moment...myślę, że miłość nie spełniała jej wymagań Wracam do tego za każdym razem kiedy zostaje sam I teraz tęsknię, marząc, że w końcu podniesie słuchawkę Ale ona podjęła już decyzję, nie chce znów przez to przechodzić Bo byłem nie odpowiedni Myślałem o niej, myślałem o mnie Myślałem o nas, co by wyszło z tego związku Otworzyłem oczy, taa, jak zwykle to był tylko sen Więc wracam do codziennej normalności Czy ona wróci? Nikt tego nie wie Zdałem sobie sprawę, że to był tylko sen... Jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś, podnieś ręce Jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś, podnieś ręce Teraz oni odeszli,a ty nadal marzysz, by móc dać im wszystko Powiedziałem:Jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś, podnieś ręce Jeśli kiedykolwiek kogoś kochałeś, podnieś ręce Teraz oni odeszli,a ty nadal marzysz, by móc dać im wszystko Myślałem o niej, myślałem o mnie Myślałem o nas, co by wyszło z tego związku Otworzyłem oczy, taa, jak zwykle to był tylko sen Więc wracam do codziennej normalności Czy ona wróci? Nikt tego nie wie Zdałem sobie sprawę, że to był tylko sen... Myślałem o niej, myślałem o mnie Myślałem o nas, co by wyszło z tego związku Otworzyłem oczy, taa, jak zwykle to był tylko sen Więc wracam do codziennej normalności Czy ona wróci? Nikt tego nie wie Zdałem sobie sprawę, że to był tylko sen...