Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkoproszeopomoc

PROSZE O POMOC-BOJE SIE UKOCHANEGO...!!!!

Polecane posty

ten SMS to jakby od mojego ex- to samo obwinianie mnie , gdy to on zawinil!!! moj tez byl rodowitym brytolem, wlasciwie to on byl zwyklym jak to tu sie na North West mowi --SCULLY !!! a od swojego sie wiatruj i to szybko !!!!

Gość szybkoproszeopomoc
musze juz isc. Niedobrze mi...chce m i sie wymiotowac, boje sie... Sprobuje byc jutro. Sprobuje bo nie jest latwo wstac, ubrac sie i wyjsc, rozmawiac z ludzmi,mowic dzien dobry i sie usmiechac.Meczy mnie to. Prosze jeszcze o Wasze wypowiedzi. Jutro POSTARAM SIE TU BYC, WIEC PRZECZYTAM TO ,CO NAPISALISCIE. DZIEKUJE ZA KAZDY WPIS, ZA KAZDA RADE. Wiem ,ze musze byc silna,ale to takie trudne,...

Gość ciezka sytuacja
musisz znalezc sile by zadbac o siebie!!!! odejdz od niego! pomysl najpierw o sobie - jak ty nawalisz to mamie nie pomozesz. potrzebna ci pomoc ! udaj sie do jakiegos centrum pomocy kobietom. na pewno sa. musisz znalezc sile by cos zrobic z twoim zyciem tak nie mozna!!!

Gość sanita7767
Chyba to już długo trwa prawda?... Inaczej nie zatraciłabyś tyle sił... A co Cie tam trzyma? Myśl, że on się zmieni? Że bedzie lepiej? NAdzieja,na lepsze jutro? Jeśli tak, to mogę Ci powiedzieć ze nie masz na co liczyc. TAK NIE BEDZIE. Bo tacy faceci sie nie zmieniaja. To Ty jestes u niego, jestes w jakis sposob od niego uzalezniona. Wiec on mysli, ze to on moze ustalac warunki. Nigdy nie bedzie Cie traktowal na równi. Zrozum. Czym predzej musisz nazbierac choc troche sily i zrobic cos z tym!. Powiadomic rodzine. Trudno- staralas sie probowalas ale teraz to Ty potrzebujesz pomocy. Oni na pewno to zrozumieja. Pomysl o swojej przyszlosci. O tym jaka moze byc za jakis czas jesli teraz uda Ci sie wrocic do Polski... Zaczac normalnie, spokojnie zyc. Znalezc prace (bynajmniej tymczasowa-dajmy na to w sklepie, zawsze sie znajdzie) zeby jakos stanac na nogi. I malymi kroczkami do przodu. Dasz rade, musisz byc silna. A jesli tak zrobisz, za niedlugo bedzie to dla Ciebie tylko wspomnieniem. WARTO NA PRAWDE!! NIE MOZESZ SIE TAK DLUZEJ MECZYC BO Z DNIA NA DZIEN JEST CORAZ GORZEJ I MASZ CORAZ MNIE SILY!!! Zycze Ci kochana jak najlepiej, mam nadzieje ze uda Ci sie jakos zebrac w sobie. Jesli mozesz to pisz tu co sie dzieje. Pamietaj, ze jestesmy z Tobą i wierzymy ze Ci sie uda!!!!!!!! Trzymam kciuki i koniecznie pisz!

Gość jdafprg
1. znajdz wsparcie,sojusznikow. (znajomi, bezplatna pomoc psych, szukaj w necie, szukaj gr wsparcia/tel. zaufania dla ofiar przemocy psych.) 2.szukaj intensywnie pracy, tez poprzez znajomych, sasiadów. 3.zajmij się sobą, ksiązki,sport, spacer, działaj, bo wpadasz w depr. a bezczynnośc ja poglębia. 4.szukaj pozytywów, by uspokoić myśli i obecny stan emocjonalny, by sie nie nakrecac. 5.uspokoj się, melisa, relaks, pozycja ofiary pogłębia agresje, zdrowy rozsadek i opanowanie pomoze ci od niego odejsc i znalexc jakies dobre rozw. mi sie wydaje, ze on uwaza, ze jestes sama i on moze wszystko iwyzywa sie na tobie. jak bedziesz miała gr przyjaciol/sojusznikow bedzie mu trudniej robic z siebie idiote. nie histeryzuj, bo on to wyśmiewa i widac, ze to poglebia jego agresje.

Gość maliboo.
Facet nie traktuje cie dobrze, to fakt. Sytaucje komplikuje fakt, ze on jest obcokrajowcem, wierz mi to w 90% mocno komplikuje zwiazek. Wszyscy zaczeli na nim psy wieszac, ale autorko musisz sobie usiwadomic, ze naprawde mozesz byc upierdliwa, to nie Twoja wina, wg mnie na 90% masz depresje, byc moze on tego nie rozumie. Ale wydaje mi sie, ze to co on ci napisal w tym esemesie to po czesci moze byc prawda, z toba jest tak kiepsko, ze nieswiadomie probujesz wzbudzac w innych litosc i probowac zwracac na siebie uwage (rozplakanie sie przy wlascicielu mieszkania, glosny placz w lazience itp.) Nie zebym go bronila, ale troche go moge zrozumiec.Tak naprawde oboje jestescie bardzo zagubieni...

Gość maliboo.
musisz isc do psychologaholga, jezeli to depresja-powinnas to leczyc, bo sie poglebi

Gość ona.ca
wez sie w garsc,musisz byc silna,wyjdz i zacznij szukac pracy, zeby szybko uzbierac pieniadze,zajac sie zeby nie siedziec czuc ze on cie utrzymuje i zeby mu dac alibi.Wez sie w garsc dla rodzicow,dla siebie,jestes silna,nie daj sie ,zbierz sie do kupy nie daj smutkowi depresji wygrac!!wierze w ciebie

Gość jak na mnie
to ona ma syndrom ofiary psyhicznych tortur

Gość 0101
podobno mamy XXI wiek, a kobiety wciąż pozwalają traktować sie jak ten używany przez "ukochanego" autorki shit