Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiem

czy to koniec czy dalsza sielanka ???facet, slawa, kariera, milosc...

Polecane posty

Gość niewiemniewiem

Poznalam faceta jakos pod koniec listopada zeszłego roku . Spotkalismy się kilka razy, poszlismy do łóżka, na drugi dzien przyjechał do mojego rodzinnego domku a potem tego samego dnia zaproponował żebym ja go odwiedziła. Kochałam się z nim max. 10 razy. facet z pozoru wyglądający jak twardziel zauroczył się mną ale teraz to juz nie iwem sama :/ dlaczego ? Dlatego bo od miesiaca zaczelo sie chrzanic - ma problem zawodowy, jest osobą ktora zachlysneła sie karierą - za bardzo siebie przecenil. Zauwazyłam juz, że jak byłam u niego to był taki lekko rozkojarzony, tajemniczy. Po powrocie juz nie bylo tak fajnie gdyz przyznal, ze cos stracil to co chcial uzyskac zawodowo. Przeprosil mnie za brak emocji, potem zaatakował mnie, ze go oszukałam bo udawałam orgazm :P ( wiem, wiem ) a on, że straciłam duzo w jego oczach - ale to przeciez tylko sex !!! Skonczylismy rozmowe . Napisalam mu ze zalezy mi na nim i chce zeby o tym wiedzial on, że ok wie ale na razie nie wie co mi odp. Potem napisał, ze przez najblizsze dni poki nie wyjasni sie mu syt. zawod. ogolnie zamyknol sie przed wszstkimi. i rzeczywiwscie nie spotykal sie z przjaciolmi. Ja mimo tego do niego pisalam. Odpowiadał mi. Potem robil mi sceny zazdrosci bo cos tam na fb wyczytal. tak sie dzialo przez miesiac. raz odpowiadal na smsy raz nie, czasami dziękowal za nie. Zapytalam sie czy mu dupy nie zawracam on, że nie . Potem po jakims czasie, czy mu sie to podoba co pisze - on, ze nie wie juz sam za duzo ma ost zmartwien. Do dizs pisze ja do niego on mi odpowiada. Sam od sienie nic.Przyzanał , że spadł zawodowo ( sportowiec) ale sie odbuduje. Wiem, ze facet jest wrazliwy i bardzi uczuciowy. Zawsze mi wysyłaął jakies piosenki zwiazane ze mną. Dodam, że jego ex oszukiwała go i byla dziwką on jej pomogl nawet wyjsc z tego szamba. facet jest bardzo podejrzliwy, wysyłaąl mi czekoladki we wskazane miejsce zeby sie upewnic ze ja tam jestem i podpisac odbior. Wysylałam mmsy, ze bylam z rodzinką. To bylo jeszcze jak bylo ok. Mniej/wiecej zobrazowalam wam tą sytuacje zebyscie to jakos skomentowali i co o tym myslicie. Czy cos dalej z tego bedzie ???

Gość niewiemniewiem
sorrki za ortografie ;)