Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quescik

Wirtualne Domy Weselne a Targi Ślubne

Polecane posty

Gość quescik

Witam wszystkich! Mam do Was pytanie w związku z nowymi trendami na rynku ślubnym. Czy sądzicie, że Wirtualne Domy Weselne (np. www.allewesele.eu ) stanowią realną konkurencję dla wszelkiej maści Targów Weselnych, odbywających się w konkretnych dniach, w konkretnych miastach, w konkretnych miejscach? Z jednej strony - Wirtualny Dom Weselny to wygoda, nie trzeba wychodzić z domu, żeby znaleźć najlepsze oferty, można porównać ceny. Targi Weselne z kolei dają możliwość rozmowy twarzą z twarz od razu. Co sądzicie? Pozdrawiam!

Gość jestem po targach
Co ci da ta rozmowa twarzą w twarz? Czy wszystkim będziesz wierzyć w to co mówią. W internecie możesz przeglądać portale ślubne kiedy chcesz i co ciekawsze propozycje zapisywać. Potem do wybranych wysyłasz zapytania ofertowe. Po wyjściu z targów masz w głowie kołomyje tracąc orientacje co gdzie się widziało i z kim rozmawiało się twarz w twarz. Byłam dwa razy na targach i wyszło że poświęcony na targi mój czas to była strata mojego czasu.

Wczoraj w bielsku-białej odbyły sie takie targi. szczerze mówiąc jako osoba korzystająca bardzo dużo z komputera i internetu jestem przyzwyczajony do szybkiego wyszukiwania i otrzymywania informacji. Brakowało mi na tych targach (i dalej będzie brakować) opcji SZUKAJ :) W internecie nie ma takiego problemu :] ctrl+f i mam wszystko czego potrzebuje :D A swoja drogą, polecam portal allewesele, korzystałem jakiś czas temu z ich "usług" :)

Gość Emberro droga
O wiele lepsze portale to www.waszslub.pl dla mnie top nr 1 w polskim internecie i www.ślub-wesele.pl. Są to z tego co wiem portale działające od kilku lat które robią spory przesiew usługodawców. Swego czasu super portalem był www.netwesele.pl i jeszcze dalej ma wielu zwolenników. To są trzy topowe portale. Reszta to co tydzień powstający nowy portal liczący wyłącznie tylko na zyski.

Gość quescik
@Emberro droga - Te portale, które wyliczyłeś/aś prezentują się dość biednie... Raptem kilka, kilkanaście ofert, gdzieniegdzie trochę więcej, gdzieniegdzie nic... Policzyłem, przejrzałem, ofert sal, domów weselnych na www.allewesele.eu jest więcej, niż na wszystkich wyliczonych portalach razem wziętych. Jeżeli chodzi o każdą inną kategorię - to samo! Zespołów muzycznych jest grubo ponad 200 i to z całej Polski, w każdym z wymienionych przez Ciebie portali - kilkadziesiąt. Sprawa ma się podobnie z wszystkimi innymi kategoriami: czy w sprawie fotografa, czy kamerzysty, czy urody etc. Wychodzi jednak na to, że to www.allewesele.eu jest najlepszym, najprężniej działającym portalem w Polsce :) Mają też takie udogodnienie, że para ślubna może założyć swój własny profil, wyszczególnić swoje potrzeby, a zainteresowane firmy same składają oferty! Więc wygoda na pierwszym miejscu. W kontekście Targów Ślubnych, bo właściwie o tym jest temat, to podzielam powyższe opinie - Targi Weselne to przeżytek, na piękne oczy nikt dzisiaj niczego nie weźmie, mamy wolny rynek, dużą konkurencję i szeroki przegląd ofert jest tym, co najbardziej się liczy!

jak już to drogi nie droga ;) akurat wymieniając ten portal wymieniłem go dla tego, że akurat udało mi sie przy ich pomocy dopiąć na "ostatni guzik wszystko" Nie twierdze że są och i ach:) ale jako zadowolonY klient po prostu wyrażam opinie :)