Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quazin

Spodoba mu się ten prezent??????????

Polecane posty

Gość Quazin

Jako, że nie mieszkamy razem od jakiegoś czasu i widzimy sie raz na 2 miesiace, to nie mam co liczyc na kolacje, kino czy cos takiego. Zrobilam mu prezent ktory wysle mailem - filmik z moimi zdjeciami, na poczatku w ubraniu, potem lekko odslaniajace cialo, potem bez ubrania i na koncu zblizenia najbardziej intymnych czesci ciala...Zdjecia wszystkie sa w takiej wersji glamour, bardzo ladne, artystyczne, nie wulgarne. Do tego podklad muzyczny. Myslicie ze mu sie spodoba? Niestety od niego pewnie nic nie dostane,bo jemu daleko do romatycznego faceta :o

Gość bez sera jak dla mnie
raz na dwa miechy i sie przed nim obnazasz;/ dziwka, kurwa a jesli nie jestes spalsakiem i nie wygladasz jakos strasznie to pewnie sobie zwali do twoich zdjec i pojdzie spac i tyle bedzie mial z prezentu

Gość Quazin
Jestem z nim 3 lata. Matko jedyna! Od paru miesiecy jestesmy zmuszeni mieszkac oddzielnie...

Gość sdfsadfasdfasdfas
Prześlij mi na pocztę to ocenie czy mu się spodoba :P Bo tak to ciężko powiedzieć :P

Gość Quazin
Haha :) Zapomnij :P Nie jestem spaslakiem i nie wygladam strasznie. Wrecz przeciwnie, dlatego moge sobie takie zdjecia pozwolic zrobic i nie wstydzic sie niczego.

Gość wwwwwwwww....
na pewno mu się spodoba :-) śmiało możesz wysyłać :-)

Gość Quazin
dzieki :)

Gość myśle ze bedzie zadowolony
jak zobaczy zdjecie wnętrza twojej cipy

Gość Quazin
Jestescie obrzydliwi. Nie ma zdjec zadnego wnetrza :P Tez mysle ze moze mu sie spodoba. Niech zobaczy jaka ma piekna kobiete :D