Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam swieta

Ja zamiast Walentynek obchodze dziś... Boże Narodzenie !! :)

Polecane posty

Gość a ja mam swieta

puscilam sobie we wish you a merry christmas.. choinka jeszcze stoi nie rozebrałam jej :D robie ciasta , pierniki się pieką swiateczna atmosfera:))) wesolych swiat wszystkim :D wieczorem wlacze Kevina :D

Gość superowsko
:D:D ale mnie rozbawilas, dzieki :) a juz mi tak jakos smutno bylo dzis ;)

Gość a ja mam swieta
ale ja mowie serio :D w dupie mam te walentyki ;) pierniki z proszku ale co tam ,wazne ze ladnie pachną ;) jutro juz sie choinki pozbede ;) oczywiscie bez opłatka , uznali by mnie za wariatke

Gość hehehe,;[]
dobre, tez mi sie podoba. Tylko ze ja nie rozumiem, po co osoby bojkotujace walentynki, dodatkowo przeginaja w druga strone. Przeciez mozna to kompletnie zignorowac skoro sie nie jest z nikim w zwiazku. Tymczasem wiele osob traktuje samotne walentynki, jak wlasne urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli. Walentynki to swieto zakochanych, nie kazdy jest zakochany, wiec tych osob to "swieto" po prostu nie dotyczy. A nie jest wam przykro ze nie obchodzicie Ramadanu, skoro miliony ludzi na swiecie obchodzi ????

Gość heeeeeeee222
fajny pomysł :D Walentynki to nie jest świeto , to sztuczny dzien wymyslony przez Hamerykańców zeby doic kase z tępego narodu

jak dodamy jeszcze św Halloween i obieranie dyni w listopadzie to będziemy mieć piekny kpl świąt dla Polaka :)

zaintonujmy wiec ukochany kraj, umilowany kraj...

Gość superowsko
nie umiem robic pierniczkow ;) co do tego swieta to nie da sie go nie zauwazyc i nawet jesli ktos nie jest w zwiazku tego dnia jednak tak jakos ... dziwnie. to tak jakby byc w wigilie samemu.

Gość a ja mam swieta
Ja na szczescie siedze w domu ;) prezent ? Kupilam go sobie sama - korekcja nosa -dlatego siedze w domku :) ominie mnie ten szał w pracy i wciskanie kwiatków na ulicy :P

Gość Ger upp nu
Wesołych Świąt :-) Może wproszę się na pierniki:)

Gość hehehe,;[]
nie ze sobie robie jaja z Katastrofy, ale wcale mnie nie zdziwi, jak za 200 lat w Polsce, 10 kwietnia, bedziemy sie wszyscy tradycyjnie przebierac za samoloty i straszyc sasiadow naglym zmasowanym lomotem w ich drzwi, z grupowym, glosnym okrzykiem "Slodycze albo Tupolew!!!!!!!". A w cukierniach beda w tym dniu sprzedawac ciasteczka w ksztalcie samolotu. Tak oto rodza sie najpiekniejsze tradycje. Ciekawe czy w zwiazku z wydarzeniami z 10 kwietnia, nadal na miejscu jest puszczanie przez dzieci w klasie samolotow z papieru?