Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalunia3434

Nie uprawialam seksu od roku!

Polecane posty

Gość lalunia3434

Mam 29 lat i od roku nie uprawialam seksu. Jestem singielka od 3 lat i ten seks rok temu zdarzyl mi sie po dwoch latach od zerwania z bylym. Oczywiscie seks nie byl z nim. Czasem chcialabym tak jak kolezanki po prostu isc na impreze czy do pubu, spotkac jakiegos przypadkowego gacha i pojsc na male co nieco do mnie, albo do niego. Nie potrafie sie jednak przelamac. Nie wiem, czy bylabym w stanie zrobic to z kims, kogo w ogole nie znam. Czy ja jestem nienormalna? Brakuje mi bliskosci jak cholera, ale nie moge zrobic tego z byle kim, a tu chlopa brak!

Gość lalunia3434
up

Gość lalunia3434
:-) uwazam sie za atrakcyjna osobe. A masturbacja to nie to samo, co bliskosc innej osoby. Zadalam to pytanie, gdyz chce sie dowiedziec, czy inni tez tak maja? Mam kolezanki, ktore chodza do lozka z przypadkowymi facetami co jakis czas i po prostu zazdroszcze im. Z drugiej strony nie potrafie sie zdobyc na podobny krok.

Gość fdjafoisajf
Nie rób tego, przypadkowy seks = mega kac moralny. Seks, dla mnie, musi być z miłości inaczej jest bez sensu

Gość fdjafoisajf
poza tym jeszcze złapiesz jakąs chorobę , po co ci to ?

Gość fdgdfg
chwalisz sie czy zalisz ?

Gość znajdz jakiegos
goscia tylko do seksu jak posluchasz tych co to tylko z milosci ... to uschniesz i bedziesz tutaj przesiadywac i wylewac swoje żale w oczekiwaniu na ... wielka milosc

Gość lalunia3434
A czym sie tu chwalic? Pytam po prostu.

Gość fdjafoisajf
"jak posluchasz tych co to tylko z milosci ... to uschniesz i bedziesz tutaj przesiadywac i wylewac swoje żale w oczekiwaniu na ... wielka milosc" lepiej czekać na miłość niż być workiem na spermę ale rób jak chcesz

Gość lalunia3434
Dlaczego od razu workiem na sperme? Ludzie potrzebuja seksu, a my nie zyjemy w sredniowieczu. Jako kobiecie rowniez nalezy mi sie przyjemnosc z seksu,.

Gość kawainka
A ja Cie rozumiem, raz w zyciu kochalam sie z kims z kim nie bylam w zwiazku, ale to byl bardzo dobry znajomy. I u mnie tez juz prawie rok od ostatniego razu.Ale i tak seks sam w sobie mnie nie pociaga, tzn seks z kims nieznajomym.A moze to my jestesmy normalne a nie te laski co bzykaja sie z byle kim ?

Gość lalunia3434
Kawainka dzieki za konstruktywna odpowiedz. Moze, choc przez wiekszosc czasu mam wrazenie, ze to ze mna jest cos nie tak, slyszac o coraz to nowych podbojach moich kolezanek. Jednak czasem wydaje mi sie, ze niektore z nich troche koloryzuja. Np. jedna, ktora ma od niedawna chlopaka, stwierdzila, ze niedawno przezyla z nim upojna noc, w ciagu ktorej zrobili to 7 razy. Mysle , ze to fizycznie nimozliwe. Zarowno dla mezczyzny, jak i kobiety.

Gość wez przestan pieprzyc
o tym worku na sperme bo to juz oklepane jest poczekasz na ta swoja wielka milosc czyli faceta i on też cie potraktuje jak w/w worek i co wtedy ?? samobójstwo popelnisz bo sie rozczarowalas ??? życie jest zbyt krótkie trzeba z niego korzystac oczywiscie z rozumem, czyli nie z byle kim korzystaj dziewczyno z życia póki trwa, bo jutro może nas już nie byc ;)

Gość fdjafoisajf
Posłuchaj jesteś wolna zrobisz jak zechcesz, jeżeli uznasz ze przypadkowy facet da ci przyjemność z seksu, zrób to. Ale to traktowanie ludzi jak rzeczy do zaspokajania się. Niestety mówię to ze swojego doświadczenia. Miałam jednorazowy seks. Facet był bardzo przystojny, chojnie obdarzony :) , napalony, ale kac moralny nie byl warty tego seksu. Seks z kochającym partnerem nie da się z niczym porównać

Gość fdgdfg
ta i syfa zlapie

Gość lalunia3434
W sumie pamietam, jakiego kaca moralnego mialam po moim seksie w zeszlym roku. Czulam sie fatalnie przez kilka dni. dzieki za przypomnienie mi ze cos takiego istnieje :-) Mam nadzioeje, ze wkrotce uda mi sie spotkac tego ksiecia na bialym koniu :-)

taaa zaraz syfa wez sie puknij kobieto w leb są prezerwatywy to raz a dwa to nie popieram jednorazowego seksu z kims na chybil trafil lepszy uklad to spotykanie sie z jednym facetem ot milo spedzony czas i seks

Gość lalunia3434
wez przestan pieprzyc - problem w tym, ze ja kochliwa jestem. Zeby pojsc z kims do lozka, musi mi sie ten ktos podobac i musi byc chemia. a wiadomo, ze kobiety przywiazuja sie szybciej, niz faceci. Przypomniala mi sie sytuacja z kolezanka, ktora bardzo cierpiala ( ta sama od 7 orgazmow), gdyz zakochala sie w kolesiu, ktory balamucil ja przez ponad rok. Najpierw byli para przez 3 miesiace, a potem on zerwal i zaproponowal jej 'uklad', na ktory ona sie zgodzila, majac nadzieje, ze uda jej sie go ponownie do siebie naklonic. Niestety, nigdy sie tak nie stalo, a on zafundowal jej niezla jazde emocjonalna. Coz, chyba pozostane jednak przy wibratorze! :-)

no to jak czekasz na ksiecia na bialym koniu to zacisnij mocno uda i czekaj na milosc jak wiekszosc medzacych tu kobiet samotnych i "porzadnych" a nie dupe zawracasz , że ci seksu brakuje

Gość co wy tak z tym seksem
ja mam 30tke na karku, seksu z 2 lata juz nie bylo, zyje i dobrze sie mam ;) juz bardziej mi brakuje drugiego czlowieka na co dzien niz samego seksu ,pozdrawiam

rozumiem Cię autorko, u mnie też prawie rok minął, kiedy ostatnio.... hehe pajęczyny takie, że facet będzie musiał się ładnie postarać, żeby to przebić:D ale jak to wczoraj w filmie usłyszałam taki fajny tekst, " ja bym chciała tak normalnie, z miłości" :)

Gość stara juz rura
ale o co cho :O seks jest przereklamowany :O

Gość Olo 2340
lalunia skąd jesteś? :P

Gość lila malina
to teraz ja cos powiem ;) duzo jest w tym presji otoczenia, nawet mediow, mi sie zylo dorbzej samej, nie zadreczlam sie myslami, ze nie mam seksu, az kolezanki zaczely mi truc, wypytywac jak ja w ogole tak moge zyc, jestem nienormalna , nie wiem co trace.. wszedzie pozniej tylko widzialam seks, myslalam o seksie, jakie to wspaniale, ze tak naprawdem MUSI mi tego brakowac, nie moze byc innej opcji, bo inaczej pewnie cos ze mna nie tak.. znalazalam sobie "przyjaciela" od seksu, lubilam go,ale nie bylo uczucia, nawet ten seks do konca nie byl satysfakconujacy, ale robilam to, wmawialam sobie ze to mnie uszczesliwia, ze tak powinno byc, jestem teraz normalna.. a bylo zupelnie inaczej i obeszlabym sie bez tego seksu... teraz juz tak nie robie, umawiam sie z facetami,ale chce czegos wiecej

Gość lila malina
a no i dodam,ze przed tym nie bylam dziewica ;)

Gość lila malina
w ogole dziwna sprawa taki uklad... niby o ciebie w lozku dba , jest czuly i w ogole,ale z drugiej strony wiesz,ze przeciez mu na tobie w najmniejszym stopniu nie zalezy i za kazdym razem kiedy sie z nim spotykasz jest tak hmmm dziwnie?

Gość kawainka
To jednak dziwne, ze my czujemy sie jakies inne w swoich pogladach. Dla mnie tez musi byc chemia, ale nie taka po pijaku. Ja tez mialam kasa po tym moim znajomym, a seks nie byl tego wart ;) szanujmy sie dziewczyny.

Gość Matrix...
kawainka To jednak dziwne, ze my czujemy sie jakies inne w swoich pogladach. Dla mnie tez musi byc chemia, ale nie taka po pijaku. Ja tez mialam kasa po tym moim znajomym, a seks nie byl tego wart szanujmy sie dziewczyny." szanujmy się - trochę po fakcie teraz to se możesz