Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena246

KONIEC ŚWIATA! OGROMNA ASTEROIDA UDERZY W ZIEMIĘ?!

Polecane posty

Gość Lena246
Ogromna asteroida o nazwie Apophis leci w kierunku Ziemi z prędkością ponad 30 tys. km na godzinę! Jak podał dziennik "Polska The Times" zdaniem naukowców asteroida z Ziemią może zderzyć się 13 kwietnia 2036 roku! Naukowcy oszacowali, że gdyby asteroida uderzyła w ziemię ofiary można by liczyć w milionach. Wszystko będziemy dokładnie wiedzieli w kwietniu 2029 r. Jeśli asteroida wejdzie na określoną trajektorię lotu, co jest niestety możliwe, jej uderzenie w Ziemię stanie się nieuniknione. Pozostanie wtedy siedem lat, by znaleźć sposób na zapobieżenie tragedii.

Dopiero? Kurde, a już się ucieszyłam, że nie będę musiała rat spłacać :)

Gość zaaawiedziona
przecież w 2012 ma byc koniec świata!!!!

Gość zaraz padne :):)
no niesamowite:):):)urzekla mnie twoja historia:):):) rozumiem ze chcesz o tym pogadac??:)

Gość zaraz padne :):)
to ja juz pedze nad tym popracowac.moze cos wymysle do tego czasu:):):) nie martw sie ...uratujemy sie!!!buduj schron ,zbieraj make ,cukier i konserwy . juz dawno mnie nic tak nie rozbawilo .dzieki ci za to :):):)

Gość do zaraz padne :):)
Z czego się śmiejesz?Z końca świata?Nierozumiem z czego tu się można śmiać.

To jest bardzo prawdopodobne i na pewno kiedyś się wydarzy, więc nie ma się z czego śmiać. Wiele razy w historii naszej planety zdarzały się porównywalne katastrofy. Najgorsze jest to, że tak naprawdę nie ma porządnego monitoringu wszystkich przelatujących w pobliżu naszej orbity asteroid (co jest dodatkowo trudne), a jeszcze gorsze jest to, że na obecnym etapie technologicznym nie mielibyśmy żadnych szans aby zmienić trajektorię takiego ciała.

Gość ja stawiam na
turbodymomena :D

Codziennie dla wielu ludzi swiat sie konczy. Dlaczego akurat nasza smierc miala by byc az tak spektakularna.

Gość Taaaaaaaa...
Fakt = wiarygodne (inaczej) zrodlo informacji :P Innymi slowy ZESRA SIE a nie uderzy:classic_cool: