Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide sie schowac

co za upokorzenie

Polecane posty

Gość ide sie schowac
na temat slubu rozmawialismy wiele razy. oboje bardzo tego chcemy, ja najwyrazniej troche bardziej niz on. ale ustalilismy, ze wszystko zorganizujemy gdy bedziemy mieli czas, bo prace mamy bardzo czasochlonna. i on powiedzial, ze zareczyn planowac nie bedziemy, ze chce mnie zaskoczyc. kurde macie racje, powinnam trzymac jezyk za zebami, wiem, ale bylam taka szczesliwa i tak pewna, ze wlasciwie to juz sam fakt posiadania pudelka uznalam za zareczyny.

Gość kamoriska
uspokój sie i o obejrzyj dziś na tvp1 po 17stej KLAN to na pewno Cie rozluźni i będzie ok . Co tam walentynki , klan lepszy.

Gość kamoriska
potem na tvp2 barwy szczęścia i m jak miłość i ci przejdzie .

Gość po Imprezie
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Facet wreszcie przekonał się jak BARDZO tobie zależy na pieścionku i zaręczynach :-) Na przyszłość będziesz miała nauczkę aby wykazać więcej cierpliwości.

Gość ogonek wiewiórki
no to uważaj na takie zaskoczenia - to nie najlepiej wyszło...

Gość kamoriska
no właśnie na ślub sobie jeszcze poczekasz a filmy tzn najpiękniejsze polskie seriale już po 17stej się zaczynają więc moja rada to miska popcornu i do wyra przed tv.

Gość ide sie schowac
wiem, zed powinnam byc szczesliwa, ze sie poswiecil, kupil te kolczyki, ze sam wybieral. jednoczesnie czuje zawod. takie poczucie niespelnienia bo oczekiwalam czegos innego. wiem, ze to brzmi zalosnie i niewdziecznie. staram sie znalezc sposob jak to wszystko obrocic jutro w pracy w zart:(

"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Facet wreszcie przekonał się jak BARDZO tobie zależy na pieścionku i zaręczynach " ja sie obawiam czego innego - ze facet teraz wie, ze jak w koncu nadejdzie ten dzien to bedzie na jezykach wiekszosci biura - i teraz moze odwlekac ta chwile

Gość leśnachochliczka
No cóż stało się. Ale nie sądzę by on tak chciał się oświadczać-w pracy?zero romantyzmu i co z tego,że to pudełeczko i że nie otwierać... Nie denerwuj się już,dobrze,że niektórzy Cię wspierają,ale bądź przygotowana też na rozmowy o tym za plecami-no wiesz,syt ta to z pewnością dobra pożywka na plotki firmowe-nie ma co się oszukiwać. Ale bądź silna,bo skoro kocha to kiedys się oświadczy a Ty nauczona doświadczeniem opowiesz o tym dopiero po.

chyba razem powinniscie ustalic jakas wersje 'oficjalna':)

Gość kamoriska
tu przynajmniej Cie nic nie zaskoczy a nawet jeśli to można ściszyć głos. Albo o 19.30 na polsat bo świat według kiepskich .

Gość ide sie schowac
nie bede ukrywac, mam parcie na slub. jemu o tym nie mowie, ale marze o tym by w koncu mi sie oswiadczyl. ciesze sie, ze nie jest na mnie zly, ale poedejrzewam, ze i on jest troche zawiedziony. w koncu chcial mi psrawic przyjemnosc tymi kolczykami a ja zachowalam sie jak dzieciak. cholernie chcialabym miec maszyne do podrozy w czasie

Gość aha i och
nie panikuj i nie rozstrzasaj tematu poczekaj az wróci i z nim porozmawiaj, zobaczysz co ma do powiedzenia, musicie wspólnie znaleźć wyjście albo w domu sama mu się oświadcz skoro wszyscy wiedza to przynajmnie nie bedzie tu klamstwa

to na co czekasz, przygotuj mega dobry i romantyczny obiad - aby byl gotowy, jak wroci z pracy i mu podziekuj i powiedz, jaka jestes z nim szczesliwa

Gość kamoriska
a po co obracać to w żart . I tak wyszło głupio więc każdy wie jak jest . Po co to zmieniać noooo chyba że jesteś za teorią tak jak moja babcia CO LUDZIE POWIEDZĄ !!! totalny bez sens .

jak napisalas wczesniej - po Twojej reakcji kazdy sobie cos dopowiedzial, a Ty nie zaprzeczyas wiec raczej bez sensu jest odkrecanie bo kazdy wie o co chodzi, a jak bedziesz krecic to moze sie oborocic przeciwko Tobie - zwlaszcza jak on bedzie mowil co innego

Gość przecież to prowo napisane
przez zgorzkniałą singielkę :o...a wy jak zwykle dajecie się nabrać, buahahahahahahaha:D

Gość po Imprezie
staram sie znalezc sposob jak to wszystko obrocic jutro w pracy w zart A po co? Wszyscy dostrzegli jak tobie zależy. Uważam, że po prostu nie powinnaś już więcej na ten temat w pracy rozmawiać. To jest wasza osobista sprawa i taka powinna pozostać. Moim zdaniem lepiej zainteresować się jak poczuł się twój chłopak a nie przejmować koleżankami z pracy. Czyżby wszystko na pokaz? Dorośnij.

Gość kamoriska
parcie na ślub ?? a bez tej formalności ( dla faceta ) to już by było nie ok??

Gość ide sie schowac
wlasnie chce mu to jakos wynagrodzic. w sumie mamy juz rezerwacje na kolacje ale moze faktycznie powinnam ja odwolac i sama cos przygotowac, dam mu jego prezent z ktorego wiem, ze sie ucieszy i powiem, ze glupio mi, ze tak wyszlo, powiem skad mi sie to wzielo. on jest madrym facetem napewno zrozumie. ale wlasnie, nie chce, zeby on teraz czul presje, ze skoro jestem taka napalona na slub, to musi mi sie oswiedczyc.

Gość powiedziałaś mu że podobają
ci się kolczyki, dostałaś kolczyki i masz pretensje? Trzeba było mu powiedzieć, że podoba ci się pierścionek, to dostałabyś pierścionek. Faceci naprawdę nie są domyślni, nie umieją czytać między wierszami...

Gość leśnachochliczka
słuchaj nie mów mu że masz parcie na ślub!!!o matko i to dlatego faceci wiecznie piszą o nas,żę my tylko o jednym,no potem o dzieciach. Ja wiem rozumiem Cię poniekąd,choć wcześniej ostro napisałam. Ale mężczyźni nie lubią przymuszania do tak ważnego kroku i nie ważne jak bardzo kobieta ma parcie na ślub-tak już jest i nie ma co gadać czy to sensowne czy nie...

Gość po Imprezie
Chlopak chciał ci sprawić radość a wyszło jak wyszło :-(

Gość kamoriska
gościu widzi że Ci zależy a to błąd . Kobiety !!!! szanujmy się.

Gość ide sie schowac
nie no bez slubu tez jest ok. gdyby nie bylo juz bym z nim nie byla. ale slub ma dla mnie magiczner znaczenie, jest dla mnie wazny. wiem, ze teraz wiele osob traktuje to jako formalnosc ale dla mnie to obietnica skladana przy wszystkich i przed Bogiem. jego oswidczyny to nie formaslnosc a dowod na to, ze juz znalazl ta osobe z ktora chce spedzic reszte zycia i ze nie musi wiecej szukac, ze jest w stanie zrezygniowac z kawalerstwa bo wie, ze to ja jestem ta ostatnia. wiem, dla wielu z was to moze zabrzmiec smiesznie ale ja tak to widze

Gość leśnachochliczka
kamoriska bzdura- nie piszcie takich rzeczy. Tylko mało wartościowy facet to wykorzysta- facet godny uwagi to doceni.A nie potem płacz bo mnie rzucił- a ja tylko udawałam niedostepną. Albo się gra albo jest się szczerym w uczuciach- i tu nie ma nic wspólnego z szanowaniem się.

Gość kamoriska
Ciekawe co by zrobił gdybyś faktycznie mu powiedziała że nie masz dla niego dzisiaj czasu bo oglądasz KLAN ?? A potem barwy i m jak miłość.

Gość ide sie schowac
przeciez to oczywiste, ze mysle o nim, chce mu to wynagrodzic. bardzo. i racja, nie ma co obracac tego w zart, poprostu bede unikala tego tematu.

Gość a ja jestem kobieta
sama jestem kobieta, ale nie rozumiem bab ktore chwala sie czyms czego jeszcze na oczy nie wiedzialy ,tylko cos przypuszczaja... a potem wszystkie babyz roboty beda sie krzywo patrzec na twojego faceta bo 'taki numer jej wykrecil i to w walentynki'!