Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta0007

Pytanie do Panów... Pań

Polecane posty

Gość Samanta0007

witam, mam pytanie odnośnie strefy intymnej w związku... chodzi mi o to, czy naprawdę dla większości facetów w związku istotny jest seks? ja jestem osobą, która nie specjalnie lubi seks, bardziej wole się poprzytulać, całować i takie tam... może uznacie mnie za oziębłą... chociaż może u mnie wynika to z tego, że mężczyźni nie potrafią mnie zaspokoić, nie wiem psychologiem nie jestem... wiec nie bede sie nad tym zastanawiala a może są jacyś Panowie, którzy też wola się poprzytulać z partnerka?

Gość grazkatoja
Dziwne pytanie. Faceci uwielbiaja się przytulać, ja nie poznałam takiego, który by nie lubił. Z tym, że sa tacy, którzy nie lubią i nie robią tego publicznie. A na osobności stają się takimi dużymi misiami. Jak np mój:] Ale, zeby woleć przytulanie od seksu? Nie wiem jak w ogóle można to porównywać, to dwie oddzielne zupełnie sprawy. A jak niespecjalnie lubisz seks, to widocznie jeszcze nie rozbudziłaś swojej seksualności. Z kochającym, cierpliwym partnerem, któremu będzie na tobie zależało zaczniesz uwielbiać się kochać.

Gość tiaaaaa:P
w sumie czytajac twoje wypowiedzi nie dziwie sie ze nie masz dziewczyny

ile ludzi tyle temperamentow, wiec nie masz sie chyba o co martwic

Gość Samanta0007
hym... faktycznie ile ludzi tyle będzie odpowiedzi.. spytałam się koleżanki jak to w jej związku wygląda (ma męża i 2 letnie dziecko)... ona otwarcie mówi, ze nie lubi seksu i może się bez niego obejść.. no ale jak widać jednak czasem dochodzi u niej do zbliżenia skoro ma dziecko...no i jej mąż tez musiał wiedzieć jak sprawy wyglądają nim się z nią ożenił.

Gość Samanta0007
no właśnie nie jest istotny dla mnie seks.. oczywiście czasem jak to się mówi "mam chcice" i potrzebuję..ale jakoś często nie lubię się kochać