Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Wpisz datę urodzenia swoją i partnera a powiem coś o Twoim związku.

Polecane posty

Nie ma za co, cieszę się, że moje wróżby się zgadzają :) turlam ale to moj bagaz ja; 18.03.1991 on: 25.02.1980 Za dużo w tym związku nierealności i nielogiczności. Oboje zatapiacie się w nadmaiarze w marzeniach, jesteście przeprażliwieni, kiedy będą problemy, zamiast szukać rozwiązania, będziecie uciekać. Niestety jest to złe połączenie :( Nie będziecie razem. zyttta ja 21.02.1992 on25.05.1990 Przeżywacie wspaniałe chwile. Nie zaznacie nudy i stabilizacji. Jest to świetny związek na "trochę", gdyż jest wzajemna fascynacja i świetne porozumienie, chcecie cały czas spędzać ze sobą, jednak nie jest to związek na całe życie.

Gość kociczkaaaa
ja 12.02.1991 narzeczony 26.06.1986 :)

Gość turlam ale to moj bagaz
tzn sugerujesz ze sie rozwiedziemy?

Gość Victoriaaa0202
ja 25.10.1991 on 18.12.1991 Bardzo proszę ;):)

kociczkaaaa ja 12.02.1991 narzeczony 26.06.1986 To jest to ! Możecie się znakmoicie uzupełniać! Twoja inwecja powoduje, że partner częściej wychodzi ze swojej skorupy. Chociaż występuję liczne niesnaski, nie mają ona istotnego znaczenia na Wasze pożycie. Możecie stworzyć razem udany związek na długie lata.

Gość kociczkaaaa
hmm.. zgadza się :)

Gość lumaki
13/04/66 i ja 6/03/86

ja 25.10.1991 on 18.12.1991 Bardzo proszę Potraficie tworzyć parę świetnych przyjaciół, jednak małżeństwo jest tu niemożliwe. W każdym starciu Ty jesteś górą. Twój partner to świetny chłopak, wesoły, optymistyczny, szczery. Jednak z czasem może mieć dosyć Twojej zazdrości i ciągłych podejrzeń, prawdopodobnie "ucieknie " od Ciebie, lub będzie się próbował uwolnić, ale nie będzie wiedział jak to zrobić. Przeznaczony Ci jest chłopak urodzony w maju - to z nim stworzysz stały związek.

Gość Victoriaaa0202
Dziękuje i niestety masz racje strasznie go kocham ale ciągle go zadręczam swoimi fochami :( taki mam głupi charakter...Może postaram się zmienić i przeznaczenie też się zmieni.pozdrawiam.

lumaki 13/04/66 i ja 6/03/86 Niestety karty nic nie pokazały , co sugeruje, że związek nie istnieje / nie prztrwa.

Gość podam swoja date
08.03.1980 -ja 13.12.1965 -on

Gość mi przepowiedz ;)
ja 1990-09-02 on 1989-05-05

Victoriaaa0202 Tego Ci życzę :) Pozdrawiam. Germaine Wszystko dobrze się układa, jednak to jedno z Was zdecydowanie rządzi w związku, kart nie pokazują partnerstwa. Jest wiele burzliwych momentów, towarzyszy Wam niepokój. A jdnak miłość pokonuje te przeszkody.

Gość czekam na odp
ONA 18 05 1984 ON 02 11 1985

Gość Sara1988
Poproszę :) 12.09.1988 10.05.1985 Pozdrawiam

moninovaaaa ja 03.11.1988 on 05.02.1990 Nie traktujesz partnera poważnie , ponieważ jest zmienny. Niestety ten związek nie ma przyszłości. Zostańcie przyjaciółmi.

Gość a ja też mogę
28-12-1972 ja 08-09-1969 on

podam swoja date 08.03.1980 -ja 13.12.1965 -on Tylko wzajemna tolerancja może uczynić Wasze życie znośnym. Twój partner uważa, że zawsze ma rację i dyryguje Tobą. Bliskie porozumienie dusz, jednak w normalnym życiu dosyć ciężko.

Bazinka!! nie moge sie z tym zgodzic, nasi znajomi wlasnie stawiaja nasz zwiazek za wzor zwiazku partnerskiego, na pewno zadne z nas nie dominuje..., wiele burzliwych momentow? sa takie ale czy az tak wiele nie powiedzialabym. jesesmy zdecydowanie harmonijnym zwiazkiem. ciezko jest nam sie klocic, tak doobrze sie rozumiemy. nie wiem dlaczego wyszlo w karatch inaczej....

mi przepowiedz ;) ja 1990-09-02 on 1989-05-05 Związek ten jest z pewnością wart zachodu. Oboje dążycie do ułożenia sobie stablinego i ułożonego życia rodzinnego. Partner zapewni Ci czułość i bezpieczeństwo, a Ty obdarzysz go prawdziwym uczuciem. Bardzo duże szanse na to, że zostaniecie razem do końca życia.

Gość koteklekker
ja 13 09 1983, partner 19 08 1982

Gość koliaaan
ja 16/04/87 on 10/12/84

Gość spirited away3333
bardzo prosze o przepowiednie ja 21.08.93 on 20.07.92

czekam na odp ONA 18 05 1984 ON 02 11 1985 Bardzo udany związek. Będziecie ze sobą razem do końca życia. Karty pokazują, że od dawna jesteście ze sobą razem. = Sara1988 Poproszę 12.09.1988 10.05.1985 Stabliny związek, jesteście dosyć podobni do siebie, macie podobne plany i marzenia, rozumiecie się wzajemnie. 16:55 [zgłoś do usunięcia] a ja też mogę 28-12-1972 ja 08-09-1969 on Dobry związek, połączenie dusz, stabilny i trwały. Olesława No ok. To ja : 04.05.1989 Mój luby: 01.06.1990 Twój partner jest bardziej szalony od Ciebie, ma więcej znajomych i mało czasu dla Ciebie, ale docenia Twoją urodę, jednak na przełomie maja i czerwca kręcić się będzie koło niego kobieta a on może jej ulec.

Gość mi przepowiedz ;)
dzięki bazienka

Gość Monnn
ja:7.11.1990 on:1.09.1986

Gość czekam na odp
Bazinka, dziękuję bardzo. Trafiłaś w 10! :)