Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Wpisz datę urodzenia swoją i partnera a powiem coś o Twoim związku.

Polecane posty

bazinka ale ty sie dopiero uczysz a poza tym dzisiaj jest poniedzialek a nie wtorek!!! dziecko, do ksiazek!!!

Gość sdfdssdgsdgd
ja 1939.15.05 on 1941,21,02

0/10 I wypad bo inaczej się rozzłoszczę a wtedy będę musiał opuścić forum. :classic_cool:

Gość niunia_obecna
29.o8.89 ja 03.03.84 on :P poproszę :)

Gość niunia_obecna
ale ściema...

niunia_obecna 29.o8.89 ja 03.03.84 on Nie przepadacie zbytnio za sobą, a mimo to coś Was do siebie ciągnie. Może ten kontrast Waszych charakterów? Jeśli przetrwacie początlkowy okres, później dostrzeżecie wzajemne dla siebie korzyści, a i uczucia nabiorą blasku.

Bella__ 11.04.1990 , 03.11.1988 Powinniście omijać się z daleka. Ulegliście gwałtownej fascynacji sobą i zaczynacie snuć plany na przyszłość.Oboje macie bardzo silne osobowości, co w związku nie jest wskazane. Żadne nie popuści. Łączy Was sex.

Gość estera von psycho
moja 15. 09. 1988 jego: 25. 05. 1986

Bella__ 11.04.1990 , 03.11.1988 Powinniście omijać się z daleka. Ulegliście gwałtownej fascynacji sobą i zaczynacie snuć plany na przyszłość.Oboje macie bardzo silne osobowości, co w związku nie jest wskazane. Żadne nie popuści. Łączy Was sex.

Gość IMO13248
Bazinka a, Ty ładna jesteś?

Gość lolka pitolkaaa nn
18.05.1989 MÓJ 17.05.1990 CHŁOPAKA proszę o odpowiedz:*

Gość sdfdssdgsdgd
Bazinka A o mnie zapomniałaś??Dosyć że byłam pierwsza to jeszcze nic nie napisałaś :( Ja wiem że z moim Markiem mamy już mało przed sobą,ale jednak coś napisać mogłaś :(

estera von psycho moja 15. 09. 1988 jego: 25. 05. 1986 Stanowicie doskonałą parę :) Ty sprowadzasz partnera na ziemię i swoim praktycyzmem stabilizujesz mu życie. Twój partner wprowadza w związek trochę improwaizacji, szaleństwa i romantyzmu. Będziecie żyć długo i szczęśliwie. Oboje jesteście osobami z dużym poczuciem humoru.

Gość lolka pitolkaaa nn
Bazinka po estera jestem ja, bardzo proszę o niepominięcie mnie:):)

Gość estera von psycho
Stanowicie doskonałą parę Ty sprowadzasz partnera na ziemię i swoim praktycyzmem stabilizujesz mu życie. Twój partner wprowadza w związek trochę improwaizacji, szaleństwa i romantyzmu. Będziecie żyć długo i szczęśliwie. Oboje jesteście osobami z dużym poczuciem humoru. Raczej nie ;) to raczej on sprowadza mnie na ziemię i czasem dość brutalnie, a romantyczna to w tym związku jestem ja :P a poczucie humoru mamy ooboje, tyle że każde inne :)

Gość Hipsterka
ja: 18 01 1989 on: 13 07 1983

Gość iwika1987
iwona: 01.02.1987 Jego: 21.10.1981

lolka pitolkaaa nn 18.05.1989 MÓJ 17.05.1990 CHŁOPAKA Czeka Was stabilne życie, jednak bez szaleństw, bo oboje poważnie stąpacie po ziemi i nie uzupełniacie się (ze względu na podobieństwa).. Jesteście wytrzymali i pracowici, rozumiecie się nawzajem i dobrze dogadujecie. Przywiązujecie dużą wagę do spraw materialnych i sexu, macie duże ambicje, jednak często czujecie się niedoceniani. Lubicie sobie razem ponarzekać.

Gość kinipini
poprosze : 27 12 1975 ona 27 04 1980 on dziekuje

Gość helołek
02.01.1942 ja 13.06.1990 on

Gość turlam ale to moj bagaz
ja; 18.03.1991 on: 25.02.1980

Gość turlam ale to moj bagaz
no prosze :)

Gość zyttta
ja 21.02.1992 on25.05.1990

Hipsterka ja: 18 01 1989 on: 13 07 1983 Macie szanse na trwałe pożycie. Twój partner wymaga stałej opieki i słuchania jego narzekań, zaś Tobie brakuje do tego cierpliwości. W sumie jednak wart jest próbować. iwika1987 iwona: 01.02.1987 Jego: 21.10.1981 Wspólnie możecie podbić każde towarzystwo, znajomi zazdroszczą Wam takiego skojarzenia! Jednak gdy zaczną się konflikty może przyjśc wzajemna niechęć. Wizualnie jesteście bardzo ładną parą.

Gość lolka pitolkaaa nn
Bazinka bardzo dziękuje, z tym że się dobrze dogadujemy to racja:) I rzeczywiście dużą wage przywiązujemy do spraw materialnych, oboje jesteśmy oszczędni. Ponarzekac to lubi mój facet:) I właściwie szaleństw też między nami nie ma ale dobrze nam tak:) Mój chłopak jest trochę uparty więc czasami on wnosi trochę goryczy do naszego związku.

Gość iwika1987
Dziekuje

kinipini poprosze : 27 12 1975 ona 27 04 1980 on dziekuje Ty jesteś osobą zamkniętą w sobie, na pozór oschłą, ale naprawdę wrażliwą . Tworzycie solidny związek. Powinnaś okazywać partnerowi więcej ciepła. Cechuje Was partnerstwo i poczucie bezpieczeństwa, nie macie kłopotów materialnych.