Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polapolacocacola

STARSZY FACET, RÓZNICA WIEKU, MOJE OBAWY I PROBLEM

Polecane posty

Gość polapolacocacola

poznałam swietnego faceta, rok temu. On 17 lat starszy, nie ma dzieci, rozwiódł sie 7 lat temu. Zaczelismy sie spotykac, było super, swietnie sie nim dogadywałam, te same poglady itd. Nagle mi cos odbiło, byłam dla niego okropna, ale on jakos to przetrzymał, mówił,ze i tak mimo wszystko mnie kocha. Potem ja wyjechałam na 6 miesiecy za granice. Chciałam tez o nim zapomniec, wmawiałąm sobie,ze za duza roznica wieku, a okrooooopnie za nim tesknilam.To było najgorsze pół roku mojego zycia. Jednak nie zadzwoniłam do niego ani razu, ale na poczcie mailowej mi Wróciłam 2 tygodnie temu. Napisałam do niego,ze wrociłam. On przyjechał, powiedział,że czekał,że jest na mnie zły,ze nie odezwalam sie do niego,ze nie odpowiadalam na jego wiadomosci. Dał mi czas do srody na podjecie decyzji czy chce z nim byc czy nie. Kocham go, ale boje sie ze wczesnie go strace bo jest 17 lat starszy( ja 25 lat, on 42). Tylko ten lek o niego, nie umiem sobie poradzic.

Gość sdfdssdgsdgd
Orzesz kurwa,jak można być ze starym dziadem. Masakra jakaś :P

Gość jez2
Jeszcze trochę i zatrujesz się starymi jajami! Powinnaś uważać!

Gość sdfdssdgsdgd
Malutka_w_szpileczkach90 A 90 to jest twój rocznik??1990??

Gość malutka to nekrofilka!
Albo kurwa! Żadna dziewczyna w takim wieku nie będzie przebierała w gorszym towarze.

Gość sdfdssdgsdgd
Malutka_w_szpileczkach90 I byłaś z kilkoma facetami w okolicach 40 wow,ale z ciebie musi być niezły lachon że masz już takie doświadczania!

Gość co to się porobiło
*rzygam*

Gość Romuald 1947
Malutka_w_szpileczkach90 - czy zechciała byś być moją walentynką ?

Gość malutka to nekrofilka!
Ta... bo jest lepszym sponsorem co nie?

Gość sdfdssdgsdgd
Malutka_w_szpileczkach90 Dla mnie to ty sobie możesz brać z dupy do mordy i robić to co lubisz,bo mnie to nie interesuje i nawet nie będę cie umoralniał :P Tylko po prostu byłem zdziwiony.

Gość polapolacocacola
kocham go bardzo:(

Gość jez2
Kolejny taki temat. Już dzisiaj o tym pisałem. :D

Gość jez2
Malutka, a ci twoi w tym wieku mieli już zwisy czy jeszcze nie?

Gość jez2
Moje jaja wisz juz, a mam 22 lata.Tak sie martwie co bedzie za rok.I o zgrozo, mam jedno jajo dluzsze co robi?Pomocy!!!!!!!

Gość jez2
Znowu tu jesteś stary kurduplu? Spadaj podszyw! Nie wtrącaj się jak prowadzę rozmowę!

Gość jez2 prawdziwy
Pisalem juz na innym temacie, ze zyje z facetem i on ma dluzszego, a moj kutek ma 11 cm.Czy znajde kogos z mniejszym, bo moja meskosc cierpi!!!

Gość Malutka to nie jest normalne
Tak się dzieje kiedy ojciec zawiódł, wtedy wybiera się takich starych. Nawet dochodzi to do nekrofili!!!! Czas na psychologa.

Gość co za ludzie ....
autorko nie przejmuj się wiekiem , ja tu już wielokrotnie pisałam że to nie jest najważniejsze . ja spotykam się z facetem ponad 20 lat starszym a jestem w twoim wieku .....facet jest wiele bardziej wyluzowany niż nie jeden 30latek . zrób tak jak ci serducho podpowiada

Gość co za ludzie ....
a ty malutka w szpileczkach jesteś dobra z tymi facetami ;) dobrze gdzieś wyczytałam że jesteś z Ustki ?

Gość ja wszystko wiem
Malutka to galerianka i dawała starym dupy za buty i różne ciuchy. Stąd ma taki licznik.

NO WIEC SKORO KOCHASZ TO NA CZYM SIE ZASTANAWIASZ??? Nad tym czy koleznaki zaakceptuja? Czy mama sie nie obrazi??? Dziewczyno, wez zycie w swoje rece i ukladaj go tak zebyc za kilka lat nie zalowala... A wszystkie kolezani-dobre-rady omijaj z tematem z daleka... w koncu sie przelamia :D

Gość zzzzzo
Baw się. Jak za jakiś czas będziesz musiała mu dupę podcierać i będzie już zbyt stary to wtedy wymienisz go na młodszy model. :)

Gość sdfdssdgsdgd
zzzzzo Tylko zauważ że to faceci biorą ten młodszy model,a rzadko kiedy się zdarza że młody facet weźmie starą dupe,przewie w ogóle się to nie zdarza :P Więc niech się bawi,a później będzie sama :P

Gość njknjk
chcesz byc z facetem, ktory w wieku 42 lat interesuje sie takimi mlodkami?:O Bogaty "wewnetrznie" to on na pewno nie jest...