Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polapolacocacola

STARSZY FACET, RÓZNICA WIEKU, MOJE OBAWY I PROBLEM

Polecane posty

Gość zzzzzo
Kobieta zawsze znajdzie kogoś do seksu za darmo. Nawet jak jest starsza. Będzie sobie mogła wypróbować różnych. Jak do związku nie znajdzie to i tak jej nie zaszkodzi. Swojego równolatka zawsze może wybrać. I tak będzie młodszy od poprzedniego.

Gość zzzzzo
Ide , bo moj kochanek lezy z nastroszona sprezyna i musze mu possac!

Gość zzzzzo
PODSZYWACZ!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdfdssdgsdgd
Tylko co z tego jak ona już sama będzie stara i po przekwitaniu i nie będzie mogła się już bzykać,to ją nikt nie będzie chciał,bo co będzie miała do zaoferowania??

Gość zzzzzo
Moj kochanek ma 88lat i troche podsrywa, dlatego nosi pieluche, ale uwielbia mu ja zmieniac!!!Mam przy tym niezal radoche!!!

Gość zzzzzo
Myślisz, że po przekwitaniu kobieta nie lubi seksu? Mylisz się. Chętnych też znajdzie. Już się o to nie bój. Znajdzie i to darmowych. Facet to już tylko za zapłatą.

Gość sdfdssdgsdgd
zzzzzo Ta znajdzie,jak teraz bierz starego dziad będąc młodą w kwiecie wieku to co będzie jak będzie stara-żaden desperat jej nie weźmie.A jak mieszka w małej miejscowości to już w ogóle.Nie rozśmieszaj mnie :P

Gość młoda dziewczyna i stary dziad
( stary w porównaniu z nią ) to jest głupie i oblesne nigdy nie chciałabym obracac starych jajek :O

Gość zzzzzo
Możesz mi nie wierzyć ale tak jest. Byłam parę lat temu na wycieczce w Egipcie z grupą pań ok. 60-siątki i jak były chętne to miały wzięcie. Może tobie nie staje, ale innym facetom tak. Te które stać są zadbane.

Gość zzzzzo
Ja jej tylko radzę, że jak chce być z nim to może być, bo zawsze w razie czego może go zostawić.

Gość sdfdssdgsdgd
zzzzzo A widziałaś na własne oczy jak ruchają oni te 50??Czy może tylko widziałaś jak one się z nimi bawią,a później gdzieś idą,albo słyszałaś jak się babunie chwalą tym?? Bo gadać to każdy sobie może,ale rzeczywistości może być inaczej :P

Gość zzzzzo
Zapomnialam dodac, ze te stare w Egipcie mialy wziecie, ale tylko u wielbladow, co w wolnych chwilach sluza do fotografowania turystow!

Gość zzzzzo
Ja swoje wiem. Jak kobieta chce seksu to facet pójdzie. Tego co robili to jestem pewna. Ja umiem poznać co się święci i bez gadania.

Gość sdfdssdgsdgd
zzzzzo Wybacz,ale stara baba nie wiem co by robiła to i tak mi nie stanie,wiec niby jak mamy się bzykać??To że ona chce to nie znaczy że facet też będzie chciał :P Może jesteś jeszcze młoda,albo przynajmniej atrakcyjna i możesz sprawić że facetowi stanie i później samo go wybzykasz,ale nie każda tak potrafi :P