Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walętyłki

co dostaliście na WALĘTYŁKI ?

Polecane posty

Gość Walętyłki

co na walętyłki dostałyście ?

Gość olusia malusia
ja nic narazie ale pewnie i tak nic nie dostane

Gość sdfdssdgsdgd
Ja dostałem wpierdol :(

Gość bergamotka35
A ja dzisiaj dostałam na Walentynki... perfumki zwww.pogrosiku.eu , zbieg okoliczności, że dzisiaj ale bardzo sie cieszę, to juz druga rzecz

Gość lopae
mnie się dostało do buzi :)

Gość sdfdssdgsdgd
walę tynki Się ciesz że teraz powiedział a nie za kilka lat jak już nie mogłabyś sobie życia inaczej ułożyć bez zbędnych przejść.:P

Gość mam w dupie to swięto
Nic nie dostałam..... i nic nie dostanę. Mam w dupie to wieeelkie święto!!!!!!! aż się zrzygałam dziś jak usłyszałam ,że dziś są waleeeentynki!!!!!!!!1 Pierdziele to koooorwa! jestem ładna! a nie mam nikogo!!!!!!!!!!!!!!111 :(

Gość sdfdssdgsdgd
mam w dupie to swięto Jak jesteś ładna to możesz mieć mnie :P Skąd jesteś ?? :P

Gość olusia malusia
kurwa moj facet mysli ze zyczenia mi wystarcza KURWA KURWA

Gość Holly woman
tak jak rok temu też nic nie dostałam. Nawet złamanego kwiatka ale pewnie swoim ex dawał wiele kwiatków na walentynki jak z nimi był lub się starał o nie.

Gość mam w dupie walentych
sdfdssdgsdgd ---------------------------------> bardzo ładna:( Jestem z WARSZAWY!!! :(

Gość sdfdssdgsdgd
walę tynki O ja :( to sory nie trafiłem.Ale może się jeszcze ułoży :) Tylko musisz mu powiedzieć że jesteś w ciąży,może nie teraz bo by to wyglądało jakbyś chciała go na dziecko zatrzymać,ale będziesz musiał mu powiedzieć.Spróbuj jeszcze powalczyć o ten związek-trzymam kciuki :)

Gość sdfdssdgsdgd
mam w dupie walentych Musiałbym zobaczyć żeby się sam o tym przekonać :P (tutaj podobno tylko śliczne) tylko że ja drugi koniec polski,wiec dziś się nie zobaczymy :P

sdfdssdgsdgd ---> ja na serio jestem ładna. :( ale co z tego. Jak nie mam mężczyzny.

Gość sdfdssdgsdgd
walę tynki Może ma chwile zwątpienia i sam nie wie co straci nie będąc z tobą.Może jak się rozstaniecie to wróci z podkulonym ogonem.Ale może na początku szczerze sobie porozmawiajcie,ale tak dłużej i nich Ci wyjaśni dla czego uważa że to niema sensu.No chyba że ma inna to w tedy go żuć odrazy.

Gość sdfdssdgsdgd
mam w dupie walentych Są gusta i guściki,więc to że się podobasz prawie wszystkim nie oznaczałoby że mi się będziesz podobać :P A to tak CI źle bez faceta??Czy tylko dzisiaj tak masz doła bo są walentynki a w około wszędzie "zakochane" pary??

Gość najebany w kite
moja kobieta zrobiła mi wacka ,a ja jej wilizałem cipke:P

sdfdssdgsdgd ---> na codzień też mi dośc smutno, bo chce miec kogoś blisko siebie :( a dziś to mi meeega źle! :(

moj lelop to piwo sobei kupi, a mi nic, kapsle od butelek dostane albo zawleczki od puszki:-P CIEKAWE JAKIE PIWO DZIS BEDZIE PIL.-:-P

Gość sdfdssdgsdgd
mam w dupie walentych To w takim razie czemu jesteś sam??Jak myślisz??

Gość Holly woman
wie gdzie mieszkasz i nawet ci połamanego kwiatka do skrzynki nie włożył? kopnij go w dupe.

Gość sdfdssdgsdgd
walę tynki No to jak sam nie wie czego chce to może po rozstaniu się okaże że jednak dużo dla niego znaczysz i zobaczy że popełnił błąd i będzie chciał wrócić :) Albo dziecko go zmotywuje jak się dowie że jest ojcem,stanie się bardziej odpowiedzialny itd.

sdfdssdgsdgd ---------------> no nie wiem czemu:( jestem miła i w ogóle. A czesto jest tak,że podobam sie chłopakom , którzy mają już dziewczyny i Oni do mnie bajer kręcą:( Mam pecha chyba.

Gość sdfdssdgsdgd
mam w dupie walentych A może masz za duże wymagania??:P Ile masz lat-jeśli mogę wiedzieć?

sdfdssdgsdgd ----> mam 19 LAT. Wymagania mam, ale nie aż tak ogromne. Może i trudno mi dogodzic, ale uważam ,że jestem warta porzadnego faceta i byle jakim trolkiem się nie zadowolę. Musi byc między nami chemia... i musi mi imponowac:)

Gość sdfdssdgsdgd
mam w dupie walentych No to nastolatka jeszcze z Ciebie,więc jeszcze znajdziesz tego swojego :) Ale nie wymagaj też od facetów nie wiadomo czego,czasem lepiej jest obniżyć porzeczkę niż być samej :P

sdfdssdgsdgd ------> może i racja, ale ja chce chłopaka fajnego i takiego którego pokocham na 100% , a nie na 99%. :(

Gość sdfdssdgsdgd
Ale będzie CI ciężko znaleźć takiego jakiego sobie wymarzyłaś i z czasem będziesz musiała z jakieś cechy zrezygnować,no chyba że chcesz być sama :P A i jak już to rezygnuj z wyglądu na rzecz charakteru,bo co z tego że będzie piękny z wyglądu,ale nie będzie CIe np. szanował.

sdfdssdgsdgd ----> bardzo dobrze mówisz:) Podoba mi się teraz jeden chłopak:( ale on nie jest z tego świata chyba- aż sama się dziwie,że mi sie podoba... ja to mam przekichane:(

Gość wwwwwwwwwwwwww
powiedzialas o ciazy?