Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek83

do ślubu wojskowym hammerem

Polecane posty

Gość szczęsliwy przypadek?
Ale to że się komuś coś podoba nie oznacza że obiektywnie nie może być kiczowate. Ile dziewczyn idzie do ślubu w białych koronkowych kozaczkach? Im się podoba ale to jest taki sam kicz jak hummer.

szczęsliwy przypadek? - taki sam kicz jak ty, nawet nie potrafisz odróżnić dużo większej wersji hummera H2 od wersji H3, którą przedstawiasz jako przykład 3 posty wyżej - głupiomądry mądrala :)

mam oczywiście na myśli tego czarnego hummera, który przy h2 wygląda jak zabawka

A co ma wielkość danego modelu do tego? Czy większy znaczy lepszy? To może te przedłużane są najlepsze? Wiadomo im większe auto tym lepszy "efekt";-)

oznacza to tylko że nie widziałeś tego auta na oczy bo go nie potrafisz odróżnić, podobnie jak wielu o których tutaj się wypowiadasz, daj sobie na luz mądralo, każdy ma swój gust i pewnie ma gdzieś twoje "obiektywne" wypowiedzi o autach i kozaczkach

Dziewczyna się pyta o opinie. Ale jak widać tylko można dobrze pisać? Nie można mieć innego zdania? Nie znam się na modelach , ten co widziałam był naprawdę duży. I wyglądał kiczowato. I swojego zdania nie zmienię- mimo Twojego napastliwego dopowiadania mi.

A te zdjęcia podałam tylko jako przykłady że to źle wygląda ale Ty się tego uczepiłaś.

Gość o rzeszty
tandeta prosto z amerykanskiej telenoweli :D :D :D :D (albo raczej z plastikowego amerykanskiego zycia a la reality show :P )

Gość robaczek83
Jejku, wrzućcie na luz. Ja tylko chciałam poznać opinię osób, które jechały czymś takim do ślubu (także od praktycznej strony). Oczywiście nie chodzi o wypasioną wersje typu VIP. Ostatecznie najprawdopodobniej my pojedziemy zabytkowym autem, zaś kumple od narzeczonego z jednostki pojadą tym wojskowym hummerem. I po co się tyle kłócić!?!