Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolefanka

potrzebuje pilnie lekarstwa

Polecane posty

Gość kolefanka

słuchajcie potrzebuje recepte na wazny lek lecze sie na serce nie mam juz pastylek bylam teraz w przychodni ale babka z recepcji powiedziala ze lekarz mnie nie przyjmie i nie da recepty bo nie mam w tej chwilii ubezpieczenia nawet odpłatnie nie przyjął mnie.......... co mam zrobic? potrzebuje leki juz dzisiaj czy moge isc na izbe przyjec po te recepte? no i czy mi dadza ? nie moge byc bez leków......

Gość jakie lekarstwo??
bo to jest pojebane państwo i wszystko działa tu nie tak jak trzeba jeśli twojemu zdrowiu lub życiu zagraża niebezpieczeństwo to udaj się na izbę ale skoro nie masz ubezpieczenia to za leczenie będziesz musiała płacić z własnej kieszeni

Gość kolefanka
lekarstwo na serce mam zaburzenia rytmu bez lekarstwa zle sie czuje ta idiotka w przychodni nie przyjeła mnie powiedziała zeby próbowac jutro jak mam probowac jak ja potrzebuje leku juz dzis...........

Gość jakie lekarstwo??
może spróbuj is do apteki może tam łatwiej się dogadasz powiedz że doniesiesz receptę kiedy indziej

Gość kolefanka
już byłam.............nie wydadzą bo to lek na recepte wyłącznie rany........to zwykły lek a nie żaden jakiś narkotyk....... mój kardiolog dopiero za dwa tygodnie nie wiem już co za kraj

Gość ale problem m
przeciez w kazdej chwili mozesz iśc do jakiegos lekarza prywatnie,ktory wypisze ci recepte

Gość jakie lekarstwo??
może pożycz od kogoś, nie wiem co ci mądrzejszego doradzić:(

Gość kolefanka
byłam do tej pory na izbie przyjęć.......... dostałam recepte :-) wywiad nieziemski ze mną zrobili czemu nie mam ubezpieczenia itd..... nic nie płaciłam ale patrzeli na mnie jak na ufoluda czy tylko ja nie mam w polsce ubezpieczenia? rany,to nie przestępstwo,szukali po całym szpitalu jakiś innych recept,gadali że będę 100% płacić za lek........ on kosztuje 15 zł i nie jest refundowany i wielkie halo ale ciesze sie że mam już lek zdrowia dla wszystkich

Gość biedna dziewczyna ?
o kuwa sorry ale czym ty sie bulwersujesz autorko ? Nie masz ubezpieczenia lecz sie prywatnie ;/ Dlaczego zmoich podatkow mam utrzymywac osoby, ktora sie nie ubezpieczaja ???

Gość kolefanka
słuchaj podatniku przejmuj się menelami spod mostu na nich najwiecej idzie kasy z TWOICH podatków ja całe zycie się lecze prywatnie i raz w życiu mam prawo skorzystać z usług szpitala ciesz się że masz prace i ubezpieczenie bo w kazdej chwili możesz wylądować na łasce państwa i zobaczymy jak będziesz się leczył

Gość kkkiiikkkaaa
Skrajnym idiotyzmem jest nie miec ubezpieczenia. Wystarczy, że samochód cię potrąci i połamiesz nogi to już cię puszczą z tobami. A jak nie daj boże zachorujesz poważniej i będziesz wymagac hospitalizacji, to już się w ogóle nie wypłacisz. Chyba tylko cyganie nie mają ubezpieczenia, nie dziwię się, że babki wywiad zrobiły.

Gość i coś tam
ja też nie mam ubezpieczenia i huj komu do tego ten wyzej co podatki placi niech sie tak nie wymadrza bo wlasnie najwiecej idzie kasy na jakis meneli i cyganow autorka postu miala problem rozwiazała go juz i po huja dalej pierdolicie o tym?

Gość kkkiiikkkaaa
A co zrobisz jak dostaniesz zapalenia opon mózgowych i będa cię musieli trzymać 2 tyg. w szpitalu? Albo cię samochód przetrąci? Wiesz jakie to sa koszta?

Gość i coś tam
a co mam zrobić? nie chcą mi dać ubezpieczenia w tym pojebanym up mam kłopoty z meldunkiem i nie moge nic załatwic robie dorywczo bez ubezpieczenia kazdy ma jakies klopoty a wy od razu wyjezdzacie ze ubezpieczenia nie ma i dlaczego

Gość kkkiiikkkaaa
Ja nie wyjeżdżam tylko się zastanawiam, bo dla mnie to skrajnie nieodpowiedzialne. Kurcze, koszt leczenia szpitalnego liczy się w tysiącach, a choroby i wypadki nie wybierają niestety.

Gość i coś tam
ja wiem że tak jest ale ja nie moge nic załatwić mam kłopoty z mieszkaniem mieszkam z kolegą nie mam meldunku a bez tego jest dupa dobrowolne ubezpieczenie w nfz kosztuje kosmicznie duzo nawet jak bym mial tyle to i tak nie wydadza karty nfz bo meldunek wolaja ja mam tylko ubezpieczenie prywatne na wizyty lekarskie proponuje autorce postu chociaz takie ubezpieczenie zawsze pierwsza pomoc jest czy te recepty

Gość aniiula
No i co jak wyladuje w szpitalu, nie ma kasy i nie zapłaci proste.A co to ubezpieczenie daje,,,, gówno i tak trzeba się leczyć prywatnie bo w tym kraju to lepiej nie chorować .

Gość ludziki wiecie że
w cięzkich stanach każdego przyjmą do szpitala nie ważne czy ubezpieczony czy nie jak nie ma ktos kasy to skad ma wziasc? wtedy płaci gmina i juz a do postu powyzej sie zgadzam w polsce trza leczyc sie prywatnie

Gość lek. med. Joanna
Mogę pomóc. Jestem lekarzem. Proszę pisać 12191416.