Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 honorataa

O co mu moze chodzic?

Polecane posty

Go艣膰 honorataa

Witam was chcia艂abym napisac o moim problemie pisze z takim ch艂opakiem juz dosc d艂ugo p贸艂 roku albo i wiecej on ma dziewczyne i zdjecia z nia i tak fajnie podpisane na jednym portalu jest z nia oko艂o 2 lata ale pisze ze mu sie nie uk艂ada i ze bedzie koniec ale zawsze tak m贸wi a dalej jest jak by艂o i jest z nia a jednoczescie do mnie pisze tak bardzo s艂odzi i wog贸le pisa艂 ze chcia艂by ze mna byc ze mu sie sni艂am i niewiem co o tym myslec ja mu tez mi艂o pisze i wog贸le ale ja mam inna sytuacje bo jestem sama i niewiem co o tym myslec obiecuje mi r贸zne rzeczy chcia艂abym zeby cos z tego by艂o ale niewiem jak mam sie zachowac w takiej sytuacji boto jest meczace Ja mam 21 lat a on 23 i tez bym juz chcia艂a poznac kogos na powaznie i niewiem czy sie w to pakowac bo boje sie ze sie przejade na tym.... Ale z drugiej strony jak sie go pyta艂am co mysli o tym wszystkim to on m贸wi zebym sie nie ba艂a bo tamta go ciagle wkurza i takie tam.... i sie zasmuci艂 jak mu napisa艂am zebysmy lepiej dali sobie spok贸j.... Niewiem jestem dla niego wyjsciem awaryjnym jak mu z tamta nie wyjdzie czy cos:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 misssssssssssss
Pozna艂am kiedy艣 ch艂opaka, w skr贸cie podobna sytuacja do Twojej. Po kilku miesi膮cach szarpaniny przesta艂am si臋 z nim spotyka膰 (za bardzo cierpia艂am). Spotka艂am go kilka lat p贸藕niej. By艂 po 艣lubie z tamt膮 "okropn膮 dziewczyn膮" i odpowiedzia艂 mi na pytanie dlaczego w贸wczas tak si臋 zachowywa艂... Bo chcia艂 si臋 ze mn膮 bzykn膮膰 (ja go kocha艂am), a 偶e nie chcia艂am to tak d艂ugo za mn膮 biega艂 (i - na szcz臋艣cie - mu nie wysz艂o :P). Jak si臋 z nim prze艣pisz to si臋 odczepi ;) Ps. u偶ywaj znak贸w interpunkcyjnych, bo si臋 ci臋偶ko czyta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
misssssssssssss dzieki za odpowiedz. Wiem ze ile facet贸w tyle problem贸w oni sa beznadziejni nigdy nie wiadomo co im w g艂owie siedzi:( tez wole w to zabardzo nie wchodzic bo potem niechce cierpiec a teraz jest jeszcze ok z mojej strony..... Ale kazdy facet jest inny moze jednak on m贸wi prawde chociaz z tych naszych rozm贸w to mi sie tez wydaje ze do tego jednego tez zmierza . Niewiem jeszcze do czego ale do seksu pewnie tez bo tamta mu nie daje i szuka pociechy sama niewiem. Skomplikowane to ale zdystansuje....

Udost臋pnij ten post

honorata a co znaczy ze tamta mu nie daje??? czego mu nie daje? Buzi? Pieni臋dy? Czy czego??? Wulgarna jestes, nie mozesz dziecinko napisa膰 偶e z tamt膮 si臋 nie kocha, nie uprawia seksu, itp??? Wyrazenie "nie daje" to brzmi wulgarnie jakbys muwi艂a o jakiejs suce co nie daje dupy. Idiotko :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misssssssssssss
Tamten wydawa艂 mi si臋 mi艂o艣ci膮 偶ycia i by艂am pewna, 偶e on czuje to samo. G艂upia by艂am i naiwna my艣l膮c, 偶e mnie kocha. Gdyby tak by艂o nie zastanawia艂by si臋 nawet minuty tylko z tamt膮 zerwa艂. A swoje przygody... c贸偶, jak go ostatnio widzia艂am to mia艂 kolejn膮 "kole偶ank臋". Nie pakuj si臋 w taki syf, bo szkoda serduszka, 偶eby bola艂o niepotrzebnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
jagoda359 widze ze nie umiesz czytac czyis post贸w dok艂adnie i nie musisz mnie obrazac skoro mnie nie znasz sama taka pewnie jestes jak piszesz takze nie wypowaiadaj sie jak nie potrafisz!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adkkz
Wiesz co Ci powiem ? Kolesie cz臋sto tak m贸wi膮 bo s膮 zm臋czeni obecnym zwi膮zkiem i szukaj膮 odskoczni. Wiele go przy niej trzma, Gdyby serio nie chcia艂 z ni膮 by膰 to by j膮 ju偶 zdawno zostawi艂 i zerwa艂 kontakty. Nie daj si臋 w to wszystko bo b臋dziesz Ty na tym cierpie膰... Mo偶esz mu ew. napisa膰 ,ze je艣li rozstanie si臋 z tamt膮 i pouk艂ada sobie 偶ycie niech wtedy si臋 odezwie bo ty masz do艣膰. i zako艅cz kontakt...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
misssssssssssss i adkkz dzieki chyba tak zrobie bo to juz d艂ugo trwa i jest meczace to prawda jakby chcia艂 ze mna byc to by juz z nia zerwa艂 chyba potrzebowa艂am zdania kogos kto nas nie zna i patrzy na to og贸lnie..... no niechce cierpiec lepiej pomyslec o kims wolnym...... tylko ze on sam to ciagnie ja juz raz to przerwa艂am ale znowu zacza艂.......

Udost臋pnij ten post

honorata obrazam bo jestes g艂upia jak but. i do tego naiwna jak ma艂olataaaa!!!!!! Wara od zaj臋tego faceta dobrze ci radze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misssssssssssss
Nasze kontakty zrywa艂am kilka razy przez kilka miesi臋cy. Bola艂o i to bardzo. Ale teraz jestem szcz臋艣liwa z innym, nied艂ugo wychodz臋 za m膮偶. A on.. c贸偶, to typ, kt贸ry ca艂e 偶ycie b臋dzie szuka艂 odskoczni, ale to ju偶 jego (i jej) problem. M贸j Anio艂 Str贸偶 na szcz臋艣cie mnie od niego w odpowiedniej chwili odci膮gn膮艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misssssssssssss
jagoda359 - chyba kto艣 Ci臋 zrani艂, hm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za dziewczyna
Honorata.. JA rozumiem JAgode. Postaw si臋 w sytuacji tamtej dziewczyny, chcia艂aby艣 偶eby CI臋 ch艂opak oszukiwa艂 przez p贸艂 roku?? PIsa艂 takie rzeczy do innej? I co TY my艣lisz, nawet jak tamt膮 zostawi ( w co w膮tpie) to przecie偶 Tobie b臋dzie robi艂 to samo. Taki typ faceta. Oni si臋bawi膮. Oskocznia. A TY g艂upia si臋dajesz nabra膰. Nigdy nie wnikaj w czyje艣 zwi膮zku, , bo si臋 na tym grubo przejedziesz. I to taka moja dobra rada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adkkz
Wiesz po prostu d艂ugie zwi膮zki maj膮 wiele mi臋dzy sob膮. Jest przyzywczajenie , jest mi艂o艣膰, nigdy nie b臋dzie mu ju偶 oboj臋tna w takie co艣 si臋 po prostu nie wchodzi bo prawdopodobie艅stwo ,ze zerwie b臋dzie z Tob膮 , a potem stwierdzi,ze nie mo偶e bez niej 偶y膰 jest bardzo prawopodobne... A po co masz cierpie膰? Do p贸ki jeszcze nie kochasz lepiej uciekaj... Bo jak si臋 zakochasz to tylko Ciebie mi b臋dzie 藕al. Nie wiem co on Ci m贸wi . Bo mi te偶 m贸j by艂y m贸wi jedno innym drugie i b膮d藕 tu m膮dry,,, Dlatego lepiej si臋 w to nie mieszaj.. On mo偶e mie膰 potrzeb臋 tylko flirtu niewinnego... A Ty b臋dziesz za to cierpie膰. Cho膰 jest te偶 mo偶liwo艣c ( wiem ,ze chia艂a艣 to us艂ysze膰 ) 偶e serio ju偶 nie kocha tamtej ale przyzwyczajenie jest bardzo silne i nie potrafi z ni膮 zerwa膰 , lub zale偶y mu na was obu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za dziewczyna
A tak wog贸le, to poczytaj sobie topiki tych kobiet, kt贸rych m臋偶owie w rogi wal膮. I zostawiaj膮 je z dw贸jk膮 dzieci, i okazuje si臋 ,ze ju偶 d艂ugo maj膮 inn膮 na boku. To jest nast臋pstwo tego co teraz si臋 u Ciebie dzieje.A chyba nie chcia艂aby艣 by膰 "t膮 偶on膮".. Dlatego nie wtr膮caj si臋 w zwi膮zki!!!!!

Udost臋pnij ten post

Co za dziewczyna -------masz racj臋!!! takim mato艂om nie mo偶na m贸wi膰 grzecznie i po dobroci bo to taki typ dziewuchy 偶e nie zrozumie, trzeba hukn膮膰. Po co w艂azi膰 z buciorami w czyj艣 zwi膮zek? Jak facet m膮dry to sko艅czy jeden zwi膮zek i zacznie drugi a jak debil to i膮gnie oba naraz. Ale nie mozna z艂apa膰 dw贸ch srok za jeden ogon. Ja bym tak膮 szmat臋 pogoni艂a jakbym zobaczy艂a ze przystawia si臋 do mojego m臋偶a. Morde bym obi艂a dziwce i tyle a jego kopa w jaja wywali艂abym na zbity pysk. Niech suka bierze barach艂o, kt贸rego nikt nie chce :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
Nie doczyta艂yscie do konca mojego postu tak dok艂adnie bo napisa艂am ze on nie jest z nia szczesliwy ona go wkurza denerwuje nie dogaduje sie z nia bo go olewa i chyba normalne ze szuka kogos powaznego bo go meczy tamta sytuacja a skoro by艂 z dziewczyna 2 lata to chyba tak nie skacze po innych . Moze w cos gra moze i nie ale nie musicie po mnie odrazu jechac ja z nim nie jestem tylko z nim pisze chyba przez to nikt nie umar艂 :/ Chcia艂am sie poradzic a nie wys艂uchiwac jakis g艂upot

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
misssssssssssss dzieki tylko Ty mi tu pomog艂as bo widze ze inni nie rozumia pewnych spraw..... I nie jestem zadna ma艂olata predzej po waszym pisaniu mozna to powiedziec....

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie, nie r贸b drugiemu co Tobie nie mi艂e. Na pewno bys nie chciala byc w takiej sytuacji co jego obecna dziewczyna... a nawet jesli by ja zostawil dla Ciebie to umialabys mu zaufac??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
Ale jaka on ma sytuacje dziewczyna go olewa nie dogaduja sie i wog贸le.....

Udost臋pnij ten post

kuurwa honorata to nie s膮 g艂upoty. zachowujesz sie jak dziecko. Ka偶dy facet powie tej drugiej dziwce 偶e nie jest ze swoj膮 szcz臋sliwy, w艂a艣nie po to to gada 偶eby mie膰 ci臋 na boku. Po co ci taki je艂op kt贸ry czuje si臋 olewany przez dziewczyn臋 (oj biedaczek - kopa w jaja mu da膰), skoro jele艅 nie umie zako艅czy膰 zwi膮zku. Co ci臋 to kuurwa obchodzi 偶e jemu si臋 nie uk艂ada. To jest ich sprawa i niech sami rozwi膮zuj膮 swoje problemy. Po co si臋 wpiierrdalasz mi臋dzy w贸dk臋 a zak膮sk臋. Ja bym na miejscu jego dziewczyny spu艣ci艂a ci niez艂y 艂omot, nosz kuurwa dziwka ma jeszcze czelno艣膰 m贸wi膰 czy mi si臋 uk艂ada w zwi膮zku czy nie. Zrozum 偶e to nie twoja sprawa - to chyba ty nie doczyta艂a艣 ze zrozumieniem. Jak m贸wie z takimi jak ty nie mo偶na po dobroci bo kurrwa nie zrozumiesz, p贸ki kto艣 ci mordy nie obije. 2 lata to pryszcz to 偶adna stabilizacja i po 10 latach zwi膮zku mozna se znalezc kochanke wiec nie pisz 偶e nie skacze z kwiatka na kwiatek bo jest 2 lata z ni膮. Od pisania nikt jeszcze nie umar艂 masz racj臋 ale po co sie wpiierddalasz pytam sie??? Ja tez nie umre od pisania mojego m臋偶a z jak膮艣 dziwk膮 ale nie 偶ycze sobie zeby ona wchodzi艂a z buciorami mi臋dzy NAS. Zrozumiano??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
Piszecie mi tak jakby swoja dziewczyne zdradzi艂 ze mna a my tylko piszemy no moze i mi艂o ale ja juz ucie艂am raz nasz kontakt a on znowu zacza艂 chcia艂am sie poradzic co myslec i czy sie w to DOPIERO W PRZYSZ艁OSCI wpakowac ale pisa艂am ze mam watpliwosci i chyba wole nie zaczynac tego takze DO PRZEDEWSZYSTKIM JAGODY359 NAUCZ SIE CZYTAC .

Udost臋pnij ten post

Zrobisz jak uwa偶asz, moze im sie naprawde nie uklada, a moze pisze tak zeby Ci w glowie zawrocic? Moim zdaniem to powinnas zrobic tak jak Ci juz polecono- poczekac az zerwie i wtedy podjac jakas decyzje. Ale np ja bym juz miala problem z zaufaniem takiej osobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misssssssssssss
"Ale jaka on ma sytuacje dziewczyna go olewa nie dogaduj膮 si臋 i w og贸le....." w to akurat nie za bardzo wierz臋.... A je艣li tak jest to pr臋dzej sobie pewne sprawy wyja艣ni膮 i spr贸buj膮 na nowo. Nie daj si臋 skrzywdzi膰 i tyle. A je艣li chodzi o komentarze kole偶anki kulturalnej, to uwa偶am, 偶e za szcz臋艣cie/nieszcz臋艣cie jego dziewczyny odpowiada jej ch艂opak, a nie Honorata. Normalny facet nawet przy problemach w zwi膮zku nie ucieka do innej tylko je rozwi膮zuje i to jemu ewentualnie nale偶a艂oby obi膰 mord臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
Noto ja z nim napewno nie bede dop贸ki sie sytuacja nie wyjasni a narazie sie nie wyjasnia i wcale mi sie to nie podoba dlatego tez dystansuje to i poczekam co dalej bedzie ..... Mamy dopiero 20 pare lat r贸znie sie zycie moze jeszcze potoczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misssssssssssss
呕ycz臋 szcz臋艣cia i dobrych wybor贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
JGODA359 DARUJ SOBIE BO JA CI NIC NIE ZOBI艁AM TO ZAJMIJ SIE SWOIM MEZEM :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorataa
Dzieki misssssssssssss ja Tobie tez zycze szczescia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za dziewczyna
Honorata... TY chyba nie znasz 偶ycia. NAprawde. JA du偶o s艂ysza艂am, i to jest masakra. Znam kogo艣, kto by艂 w takim facetem. Bo facet odszed艂 od 偶ony jak by艂a w ci膮偶y. Kocha艂 t膮 drug膮- niby. A jak urodzi艂a, to on do niej wr贸ci艂. Porucha艂 sobie w czasie jak 偶ona nie mog艂a, i wr贸ci艂. Szlak mnie trafia jak o tym pomy艣le. I jest du偶o du偶o innych takich sytuacji . Czy Ty nie my艣lisz o tym ,偶e to mo偶e Ciebie spotka膰. On nie jest z ni膮 szcz臋sliwy? To czemu z ni膮 jest?!! Czemu p贸艂 roku Ty czekasz..JEste艣 naiwna, jak my艣lisz, 偶e z Toba bedzie. TAki facet zdradzal i bedzie zdradzal. Dla mnie takie pisanie, to te偶 zdrada. Szkoda mi tylko tamtej dziewczyny. DZIEWCZYNO NIE B膭D殴 NAIWNA. BO jak si臋 czyta co piszesz Honorata, to brak s艂贸w.

Udost臋pnij ten post

to bierz sie za tego och艂apa rozwalaj im zwi膮zek - ale pami臋taj niech ciebie kiedy艣 spotka to samo. niech tobie te偶 taka suka odbije m臋偶a/ch艂opaka czy kogo tam jeszcze . zobaczys jak sie fajnie bedziesz czu膰. chyba nie chcia艂abys zeby jaka艣 pisda pakowa艂a sie w wasze sprawy??? Kurrwa przysiegam 偶e bym morde obi艂a takiej suczy jeeebanej, jeszcze piszesz 偶e sobie z nim mi艂o "tylko" piszemy. nie sta膰 cie na lepszego cz艂owieka tylko jakiego艣 jelenia z odzysku?? cchesz zeby p贸藕niej robi艂 cie w bambuko i ci膮gn膮艂 na dwa fronty?? My艣le ze bedziesz na tyle m膮dr膮 dziewczyn膮, 偶e zrozumiesz 偶e nie mozna sie wpieprza膰 z trepami do czyjego艣 zwi膮zku. Od rozwi膮zywania problem贸w jest on i ona nie ty. nie m膮d藕 g艂upia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 runadnrunand
Ty si臋 艂udzisz, 偶e on z ni膮 zerwie a on tego nie zrobi... by艂am w identycznej sytuacji z tym, 偶e na jego miejscu... dop贸ki ona sama nie zerwie z nim b臋dziesz tylko zapasowym ko艂em...

Udost臋pnij ten post