Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KCN

Co robic w Gliwicach po 19 ;/?

Polecane posty

Gość KCN

Ktos zna to miasto? Moze warto gdzies wyskoczyc dalej....kurcze mam tu 4 wolne wieczory :)

Gość polecam yufke
w Ali Babie, pycha

Gość KCN
kurcze bladzac po ulicach trafilem do jakiegos centrum handlowego "Forum"...i zero resteuracji z prawdziwego zdarzenia, podaj ulice Ali Baby ;)...to jakies jak sadze orientalne jedzenie?

Gość elemele55
Hej ja jestem z gliwic :0 a ile masz lat dopasujemy rozrywke do wieku

Gość KCN
rozpoczelem trzecia dziesiatke ;)...mysle o jakies milej kolacji raczej....... moze macie jakas kameralna resteuracje slynaca z dobrej kuchni w Waszym miescie...nie musi byc to kuchnia regionalna ;)

Gość elemele55
Coś się znajdzie :) jesli chodzi o ta Ali Babę to rzeczywiście Yufki sa świetne. Taka turecka restauracja. na Młyńskiej Sorrento włoska restauracja fajny klimat i dobre włoskie jedzenie. na bednarskiej mały ale iście meksykański w 100% bar. Z dobrymi trunkami.

Gość KCN
zapisane...jutro jem Yufke, zapraszam tego (ta) co mi ja polecil...oczywiscie ja stawiam :)...oczywiscie po 19 ;) Bednarska w srode...dzieeekiiii oczywiscie zostal jeszcze czwartek ;)

Gość elemele55
jest tez Śniezka miła kawiarenka równiez na bednarskiej hehe 5min od mojego domu. :) mozna tez zwiedzic Palmiarnie ale to przed 19. Pizzeria Da Grasso na krupniczej. Na rynku restauracja grecka i wietnamska. można też iśc na bilard i piwko.

Gość KCN
to jest tu jakis rynek? Przepraszam ale jestem tu pierwszy raz i kompletnie nie mam pojecia, w ktora strone pojsc :)......jutro wiec rynek i Yufka....

Gość elemele55
Jasne że jest i to nawet nawet, pare restauracji, pizzeria, księgarnia empik i ahhh. Sama sobaczysz, Ja najbardziej lubie rurki z krem w śnieżce, jak byłem mały to zajadałem sie nimi i juz tak zostało.

Gość elemele55
No i zrobiłas mi smaka na te yufki chyba zaraz sobie pójdę po jedną... :D

Gość KCN
dzieki, dzieki juz znalazlem (jestem facetem) dane do nawigacji wpisane.....dziekuje, jutro juz zaplanowane

Gość dfsfds
ja jestem ale nigdy nie bylem w gliwickiej restauracji tylko mc donaldzie czy forum .. Nie znam sie na restauracjach

Gość polish prince
ogolnie w gliwicach lipa nie ma nic ciekawego mozna tylko po pysku dostac i tyle same zule i zlodzieje