Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheerry cherry blosoom

ironia losu?

Polecane posty

Gość IMO13248
Czemu mam takie a nie inne podejście do Twojej sprawy? Czemu śmiem wyciągać w nioski z paru słów jakie napisałaś? Bo nie jest to nic nowego. Twój "problem" i to jak go opisujesz, oraz Twoje odpowiedzi pozwalają mi zaszufladkować zarówno Ciebie i Twoje kolezanki wypowiadające sie tutaj, w taki sam sposób w jaki ty zaszufladkowałaś mnie? Proste? Proste.

IMO nikt nie jesczy ze jest samotny tylko jak narazie po tobie widac frustracje:) ty jestes wlasnie tym najbardziej sfrustrowanym facetem:) a nie my wiec o co ci chodzi czlowieku:) nie widzisz , ze robisz z siebie zalosne posmiewisko:)? spytam gdzie ty masz czlowieku godnosc:)? siedzi facet na damskim forum chce zablysnac a pokazuje jak wielkie ma kompleksy ? az tak bardzo kobieta potrafila ci spieprzyc twoja wlasna samoocene?

23:53 [zgłoś do usunięcia] IMO13248 Czemu mam takie a nie inne podejście do Twojej sprawy? Czemu śmiem wyciągać w nioski z paru słów jakie napisałaś? Bo nie jest to nic nowego. Twój "problem" i to jak go opisujesz, oraz Twoje odpowiedzi pozwalają mi zaszufladkować zarówno Ciebie i Twoje kolezanki wypowiadające sie tutaj, w taki sam sposób w jaki ty zaszufladkowałaś mnie? Proste? Proste. 1 2 | nast. szufladkujesz bo jakas ci kiedys dała kosza i tyle:) sa walentynki a ty sobie nieszczesliwy siedzisz na kafe i stwierdzasz ze dosrasz jakies kobicie! TYLE W TYM TEMACIE I NIE PRZEKONASZ NIE

Gość IMO13248
Akapity potrzebne są aby tekst był czytelny. Brak intelektu? Brak argumentów? Przestań się skupiać na moich przekleństwach tylko czytaj ze zrozumieniem.

Gość IMO13248
Szufladkuję tak samo jak ty. A czemu? Bo pasujesz do tej szufladki...

Gość IMO13248
Pamiętaj ENTER nie gryzie.

rownie dobrze moge powiedziec Tobie, zebys nie skupial sie na akapitach:) akurat przeklenstwa duzo mowia o inteligencji czlowieka. Jesli czlowiek uzywa w dyskusji przeklenstw to znaczy, ze brakuje mu agrumentów:) szczerze? napisałes duzo tekstow a wiekszosc spowodowała tylko drwiacy usmiech na mojej twarzy:) z jednym sie moge zgodzic, ze duzo kobiet narzeka, ze sa samotne ale to nie powod zeby byc z kims do kogo sie nic nie czuje... rzucasz sie ze nie napisales ze kobieta nie ma prawa miec wymagan, wymysliłysmy to a jednoczesnie krytykujesz mnie bo je mam....miedzy innymi dlatego nie bede z M. zdaje sobie sprawe z tego co M czuje ale w takiej samej sytuacji jestem ja...mnie tez ktos TYLKO LUBI JAK PRZYJACIOLKE i nic wiecej nie czuje...tak jak ja LUBIE M JAKO PRZYJACIELA i tyle... czy popelnilam jakies przestepstwo? człowieku przestan naprawde przestan tryskac jade i doszukiwac sie problemow gdzie ich nie ma, nie staraj sie dosrac na sile bo to nie ma sensu

pamietaj nie uzywanie wulgaryzmów nie boli :) wizyta u psychologa tez nie walka z kompleksami to moj drogi dobra rzecz:) bez jadu bedzie Ci sie lepiej zylo:)

Gość arachia;
no co prawda to prawda... ale może IMO ma chęc po prostu się posprzeczac?;) a co do ładowania sie w zwiazek z kimś, kto jest nam obojetny... no spróbowałam raz i wiecej było cierpienia niz to warte, przyjaźn sie skończyła i pozostał zal i nic wiecej... A my baby mamy to do siebie, że zwykle się "łapiemy" na takich, którzy nie chcą z nami być... może po prostu lubimy cierpieć?

arachia ale trzeba pamietac, ze my jestesmy ludzmi nie cyborgami:) co z tego ze rozum mowi jedno, a serce drugie:) dlaczego trzeba trektawoac jak smzate czlowieka tylko dlatego bo sie zakochał? czy odrazu czlowiek wtedy traci godnosc? IMO nigdy zakochany nie byl? ok, my kobiety jestesmy bardziej uczuciowe...faceci potrafia myslec bardziej racjonalnie... ale jak mozna pisac bzdety " gdzie mam godnosc"? bo plakalam sobie w poduszke? kazdy gdyby wiedzial, ze sie przewroci to by usiadł....

Gość IMO13248
Tak dużo kobiet narzeka, że jest samotna. Czemu? Bo mają wymagania z kosmosu, kręci sie wokól nich wielu fajnych facetów, ale to nie sa CI JEDYNI. W takich wypadkach to mnie denerwuje, bo nie mają powodu do narzekań. Ha! I to niby ja tylko tryskam jadem. Dziękuje za akapity... I tak! Uwielbiam sie kłucić! :D Zaostrza to umysł, pomimo wielu przekleństw, które ukazuja moja przwdziwa głupotę. ;) Po raz kolejny. Nigdzie nie kazałem wam wiązać się z nikim nasiłę. A, że łapiecie się na frajerów to fakt, jednak nie ten fakt mnie denerwuje tylko Wasze krzyki rozpaczy(zasłużone).

Gość IMO13248
Rozum powinien prowadzić człowieka przez życie. Uczucia tez sa bardzo ważne jednak w ostatecznym rozrachunku, uczucia analizowane sa przez rozum właśnie.

Gość arachia;
ale przeciez nikt nie krzyczy z rozpaczy... po prostu rzeczywiscie to jest troche głupie że kiedy my kochamy ktoś ma to gdzieś i w druga stronę... a przez kłótnie najlepiej się poznaje człowieka podobno... :)

Gość arachia;
jak dla mnie to uczucia sa tylko iluzja i wytworem naszego serca.. a moze duszy? ale co ztego, kiedy nie da sie ich tak pominąć zupełnie... przynajmniej ja nie potrafię. ???Małżeństwa z rązsądku były modne dziesiąt dziesiąt lat temu

Gość IMO13248
@arachia; "ale przeciez nikt nie krzyczy z rozpaczy" Niektóre płaczą, palcem pokazywać nie będe bo niegrzecznie... "a przez kłótnie najlepiej się poznaje człowieka podobno..." Czy to nie złośliwy przytyk do mojego braku intelektu? ;)

IMO a moze to ty jestes takim frajerem? proszę, ja również dziekuje za nie uzywanie przeklenstw... przestan tlumaczyc wszystko tym, ze kobiety maja ZA DUZE WYMAGANIA bo to nie prawda:) takie myslenie jest wygodne dla facetów ktorzy maja kiepskie powodzenie:) wmawianie sobie czegos takiego jest dla facetów komfortowe... za duzych wymagan uwierz mi nie mam, ja jestem zwyczajną babeczką, zarówno M jak i ten co mnie nie chce to tez zwyczajni ludzie, bez BEEMEK, super mieszkan, wypasionych ciuchów itp...zwykla szara rzeczywistosc..

imo nie byles nigdy zakochany? powiedz mi co jest zlego w tym ze ktos cierpi bos ie nieszczesliwie zakochal?

Gość IMO13248
Czy jestem frajerem? Nie mi to oceniać. A co do wymagań. To niejedna zapaytana (po dłuzszej znajomości), gdy powiedziala mi swoja prawdziwą listę wymagań to zdębiałem Uprzedzam Twoja odpowiedź: Tak, być może jestes inna. Tak, byc może Twoje liczne kolezanki też są inne. Jednak ja te zapewnienia nie raz słyszałem, a życie weryfikowalo prawdę. Dlatego wybacz, że zastosuję zasadę ograniczonego zaufania...

Gość arachia;
IMO nie moge powiedzieć nic na temat Twojego intelektu, bo nie znam cię zupełnie... Ale prawda jest taka, ze w sumie słowne przegaduchy tez pokazuja co kto ma w główce... żeby sie sensownie "odgryźć" tez trzeba mysleć:) a co do wymagań to jedyne co mi się wymaga to odrobina tej iluzji uczuć z mojej strony, bo bez tego niestety ani rusz... rozum rozumem, ale miłość sie rzadzi własnymi prawami i na pewno w tym przypadku pomyślunek niewiele ma do gadania

Gość IMO13248
Jesteśmy na forum internetowym, jedyny sposób profilowania to ten z tekstu oponenta... Jest to całkowicie zrozumiałe. Pomyślunek ma bardzo wiele do gadania.

imo ale ja wiem o co ci chodzi z ta lista wymagan....i uwierz mi ze ten ktory mnie nie chce napewno nie sprostal by 1/3 tych wymagan....bo to sa zapewne wymmagania finansowe...ale mozesz mi wierzyc albo nie ale ujął mnie tym ze jest najinteligetniejszym facetem jakiego ja w zyciu poznałam...

Gość IMO13248
Zaraz zaczne znowu bluzgać! Ujął Cię inteligencją...przeciez to tak samo oklepany tekst kobiet jak chrzanienie o osobowości.

Gość arachia;
noooo a inteligancja to jednak jest ważna rzecz... pomyślunek ma duzo do gadania jezeli idzie o kase, porace, szkołe, nie wiem przeprowadzkę? może to jakie buty na wiosne kupić... ale jezeli idzie o uczucia... no ciężko z nim wówczas... chyba że ktos potrafi do tego stopnia upłycic miłość, by na nia spojrzec racjonalnie, ale po co kochać jezeli ma to byc szare i zwyczajne? pewnie jestem jakąs zapyziałą idealistką, nom ale...

ale ze ty nie wierzysz to twoja sprawa:) skad ty mozesz wiedziec czy ja klamie czy nie? lubie w nim to ze nie wciska sie w garniaka, to ze potrafi pojechac na rowerze w gory i spac w ogromych 100 letnich beczkach po winie a jednoczesnie jak trzeba jest na tyle odpowiedzialny ze wiem ze moge miec w nim oparcie...uwierz mize daleko mu do ideału faceta....glownie pod wzgledem finansowym..

co moglo mnie innego w nim ujac? kasy on nie ma...miesni tez nie ? wiec co no powiedz mi co? nie ma wrlangerów na dupie beeemki i wiekliego mieszkania wiec powiedz mi do cholery co moglo by nmnie w nim ujac?

Gość arachia;
facet muuuuuuuuusi po prostu musi być inteligentny. bo nie da sie wytrzymać z kimś dłuzej jezeli jedyna istotna dla niego sprawa jest to ile wypił dzis piwa, kogo bzyknął w ostatnim tygodniu i komu to nie wpierolił. a jak na dodatek nie potrafi policzyc do dziesięciu bez dłuzszego zastanowienia to juz w ogóle jest porażka

Gość IMO13248
@Arachia O Boże! A czmu uważasz, że jest to spłycanie miłości. Ja bym to nazwał zrozumieniem, A poza tym jak calkowicie wyłączysz w tych sprawach umysł i dasz się ponieść zmiennym uczuciom -to wtedy masz podforum "Życie uczuciowe" na kafterii...straszne, pełne rozpaczy miejsce Wisienko: Powiedz mi ile widziałaś tu tematów pod tytułem: "rozwodzę się bo mąż za mało zarabia" Ja tam wolę patrzeć na to przez pryzmat większości, nie wyjątków.

arachia no oczywiscie ze facet musi byc inteligetny ale imow to nie wierzy dla imow szystkie kobiety to blachary....

Gość IMO13248
Facet muuuusi być inteligentny, to czemu idioooooci są wręcz rozchwytywani? Popatrz na naszych kochanych prawików. większość jest naprawdę inteligentna (poza niechlubnymi wyjatkami), a na nadmiar zainteresowanych panienek nie moga narzekać...

IMO zle robisz, ze tak patrzysz bo przez to mozesz zle oceniac wartosciowe osoby... i uwierz mi dałabym miliony, zeby cofnac czas i nigdy go nie spotkac...trafilo mnie i juz...mam sobie głowe uciac? ja wiem ze to nie bedzie trwało wiecznie i kiedys zapomnie, no ale na dzien dzisiejszy jest jak jest.... nikomu nie zycze...nikomu