Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takakiziamizia

Potrzebuję rady

Polecane posty

Gość takakiziamizia

Robię drugie podejście, bo za pierwszym nie dowiedziałam się niczego. Czy faceci wysyłają swoim koleżankom życzenia w Walentynki? Jeżeli to dla nich tylko koleżanka? Spotykam się z pewnym facetem, ale raczej na zasadzie kolega - koleżanka. Dawalam mu kiedyś odczuć, że mi się podoba, ale nie wiem czy on z tych nieśmiałych, niezdecydowanych czy niechętnych. Dzisiaj dostałam smsa z "wyrazami sympatii". Doradźcie co o tym myślicie.

Gość inspi
Co to konkretnie znaczy "z wyrazami sympatii", bo enigmatycznie to brzmi.

"z wyrazami sympatii" oznacza raczej tylko koleżeństwo, jak chcesz mieć pewność zapytaj jakiejś wspólnej koleżanki czy dostałą życzenia od kolegi X

Gość takakiziamizia
Nie mam z nim żadnych wspólnych znajomych, więc ta opcja niestety odpada. On właśnie napisał z wyrazami sympatii. To brzmi koleżeńsko, ale kurcze, czy koleżeńsko wysyła się smsy w walentynki? Może to kwestia towarzystwa, ale ja ze swoimi znajomymi sobie nie wysyłamy...

jak by jemu na Tobie zależało to dałby Ci kartkę, albo wysłał pocztą, zakłądając ż enie zna adresu, to wysłał emaila z życzeniami SMSy wysyła sie koleżance

Gość takakiziamizia
Nie zawsze tak jest, bo znam pary, które nie uznają wielkich szopek z kartkami itp, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że w moim przypadku prawdopodobnie chodzi właśnie o koleżeństwo. Dlatego uważam wysyłanie czegokolwiek (smsa/maila/kartki) do koleżanek lub kolegów za głupotę, tym bardziej jeśli podejrzewamy, że komuś na nas zależy bardziej niż nam.

Gość upuupupupupupu
up

Gość arachia;
mi dzis kolega kupił kwiatka na walentynki, a to tylko kolega, więc...