Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kj;dqwdkdw

romantyczna miłośc istnieje???

Polecane posty

Gość kj;dqwdkdw

zdarzyła się wam taka miłośc-romantyczna z szczęśliwym zakończeniem?proszę o opinie...

Gość hdsghjd
Rozwód z podziałem majątku

Gość kj;dqwdkdw
eeeee pytam serio no:) czy naprawdę nikt się z nią nie styknął???czy tak wygląda prawdziwe życie?

Gość agnnneska :)
romantyczne zawsze maja nieszczesliwy koniec ;) co innego sentymentalna :)

Gość kj;dqwdkdw
no opowiadajcie no:) Kurcze czy naprawdę takowa nie istnieje?????????????

Gość kj;dqwdkdw
no pięknie ludzie opowiadajcie no!!!!!!!!!!!!!!!!wierzycie zdarzyło sie komus??????

Gość kfgkjfkjf
Romantyczna jest tylko miłość nie spełniona .Życie nie jest romantyczne .

Gość news 2011
Istnieje, tylko że ciężko ją odnaleźć w kapitaliźmie. Aktualnie dużo osób bardziej kocha pieniądze niż drugiego człowieka. Ale na pytanie czy istnieje? TAK istnieje. Tylko, że dużo ludzi się jej boi. Bo potrafi przetrwać wszystko oprócz zdrady. Jestem żywym przykładem osobnika, który kocha romantyczną miłością. Mam wszystko na miejscu oprócz dobrze płatnej pracy. Ja potrafię kochać ale dziewczyna, której pragne niestety nie.

Gość x11
Każdy, a jeśli nie każdy to większość związków zaczyna się taką miłością, wiadomo jak to jest, kwiatki, wierszyki, spotkania w kawiarni, spacery po rozkwitającym parku, czułe całusy na ławce wśród ćwierkających ptaków czyż to nie jest romantyczna miłość?

Gość giniaminia
Ja kocham romantyczną miłością, ale mój facet nie potrafi kochać i uważa, że nie jest to do niczego potrzebne. Dlatego właśnie się rozstaliśmy wiec na tą chwilę powiem Ci że nie wierzę w szczęśliwe zakończenia.

Gość ccsc
juz 3 roczek razem leci, 2,5 mieszkamy razem i nadal czuje sie jak zakochana gowniara, jestemy szalenie w sobie zakochani, oczywiscie wiadomo klotnie czasem sa ale bardzo razadko, jestemy na prawde chyba wyjatkowa para

Nie takie coś nie istnieje. I im szybciej się to zrozumie,tym mniej się będzie rozczarowanym. Może na początku jest słodko, ale przecież każdy inteligentny człowiek wie że życie nie jest usłane różami i prędzej czy później sielanka się skończy.

News - to nie wina kapitalizmu, że ludzie nie potrafią być jednocześnie romantyczni i dojrzali. Wiele osób kończy związek z momentem kiedy wypala się chemia i nikomu nie chce się nad związkiem. I ten brak realizmu jest częstą cechą romantyków.

Gość ccsc
dlatego uwazam ze nasz zwiazek jest wyjatkowy bo jestesmy ze soba non stop praktycznie a zakocani jestesmy tak samo jak na poczatku, moj facet powiedzial ze wslaciwie to jest jeszzce bardziej we mnie zakochany...i fakt znam chyba tylko jedna pare z 25letnim stazem tak na marginesie, ktora zyje wciaz ta sama romantyczna miloscia ....takze zdarza sie ale bardzo rzadko chyba