Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaa1341441442181

Ciężko mi ..pocieszcie

Polecane posty

Gość aniaaa1341441442181

mam problemy na uczelni tzn jeszcze mase rzeczy do zdanie ok częściowo z mojej winy ,ale muszę to pozdawać.. To mnie dołuje bo cięgle się stresuje szczególnie przez jeden egzamin od ktorego zależą może i całe moje studia. W życiu osobistym też nie najlepiej bo rzadko się widujemy ostatnio (moja sesja i jego praca )poza tym od dawna nam się nie układa zbytnio, od dawna myslę o rozstaniu ,ale wcześniej by mi to chyba łatwiej przyszło tzn pare miesięcy temu ,a teraz to nie wiem jak to będzie.. poza tym nie wiem czy on mnie nie zdradza nie złapałam go za rękę może i mnie nie zdradza ,ale nie wiem sama co mam o tym mysleć.. Przez te zmartwienia nawet cięzko mi spać np dzisiaj było bo zawsze tak jest ,że nie mogę spać jak czuje niepokój duży ,albo jestem nieszczęśliwa.. Jak jestem szczęśliwa to śpię jak kamien.. Wiem ,że będą w koncu lepsze dni ,ale poprostu mi ciężko. Wiosna to taka piękna pora roku.. nie chce sie w czasie niej rozstawać i cierpieć. Po rozstaniu z byłym pamietam ,że przez dłuższy czas miałam problemy ze snem i ogólnie byłam nieszczęśliwa wtedy

Gość aniaaa1341441442181
up

nie chcesz sie rozstac zeby nie miec problemow ze snem na wiosne? :D

Gość aniaaa1341441442181
nie poprostu chodzi o to ,że bede to przeżywać bardzo pewnie...