Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka 000

PROBLEM - SKLEP KTO PORADZI?

Polecane posty

Gość ewka 000

Niedawno otwarto u mnie w bloku sklep. Niby fajnie, zawsze można zrobić zakupy, ale... Wiecznie stojący i hałasujący żule pod oknami oraz codzienne dostawy towaru... Mieszkam na IIIp. i nawet wyspać się nie idzie. Nie pomagają skargi u zarządcy budynku, interwencje na straż , zwracanie uwagi dostawcom bez sensu, właściciela sklepu nic nie interesuje. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Jak żyć w takim społeczeństwie? Jak się z tym uporać?

Gość ewka 000
Ja pracuję na zmiany i w d... mam ich dostawy, bo mi się wyspać nie dają. Patrzą tylko na siebie. Wolę jechać do marketu na zakupu a nie drożyznę kupować. Ty widocznie jesteś jednym z takich bezmyślnych dostawców...

Gość ale jestes glupia
Ale inni ludzie chca zjesc jedzenie na sniadnie przed praca i oni nie mysle o Tobie a o innych ludziach. Myslisz, ze gdyy mieli wybor to rozwoziliby towar o 5 rano muszac wstac nie wiadomo o ktorej by dotrzec naczas do sklepow? opanuj sie a jak przeszkadza ci cos takiego to won na wies wybuduj sobie domek a teraz kup sobi e zatyczki do uszu albo wycisz mieszkanie glupia pindo

Gość ewka 000
Koktajl MIeczny - a ty głupi debil jesteś i nic więcej i nie wiem co ty w ogóle na tym forum robisz?

Gość nasyłaj na nich sanepid
;) straż pożarną...;) moze się uda ich zniszczyć...:D

Gość kittttzmeee
ewka,ty idiotko... Normalna sprawa,ze rano są dostawy. I gowno kogos obchodzi,ze ty musisz spac ! A co,w tych duzych,oblesnych marketach,myslisz ze dostaw nie ma? Puknij sie w ten durny łeb,jak nie pasi to sie przenies gdzie indziej.

Gość ewka 000
"Koktajl MIeczny. Też pracuję na zmiany i też mam sklep pod nosem i na dodatek śmieciara mordę drze przy wywożeniu śmieci o 6 rano" widzisz jaki świat byłby fajny, jakby nie było takich prostaków jak ty. Sam masz problem bo o nim piszesz ale jesteś zbyt głupi, żeby sobie z nim poradzić, używasz epitetów z rynsztoka, bo nawet nic mądrego nie umiesz napisać...ale co się dziwić, pewnie nawet podstawówki nie skończyłeś... do ciebie nie piszę i możesz sobie swoje uwagi dla siebie zachować, i trzeba było od razu pisać, że to ty tą śmieciarą jeździsz...

Gość maro_m
pociesz się bo ja mam podobny problem i tępię to już 3 lata...

Gość bezmyślni dostawcy
ten tekst mnie rozłożył na łopatki :D bezmyślna to Ty jesteś, żeby takie bzdury pisać. pierdolona księżniczka, wyspać się nie może. a kogo to kurwa obchodzi

Gość nasyłaj na nich sanepid
możesz się jeszce powołać na ciszę nocną:) jeżeli dostawi sa przed 6 rano zywaj poicję jak sie będa tłukli

Gość ewka 000
widzę, że tu raczej na poradę nie mam co liczyć, nic tylko życzyć wszystkim "dobrej rady" żeby im również codziennie koło 3 w nocy hałasowali, ciekawe czy wtedy byli by tacy mądrzy....

Gość gtttttttttttttttt
o 3 w nocy te dostawy sa?? nie przesadzaj co innego o 5-6 ale jesli o 3 to rzeczywiscie jakies nieporozumienie