Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ksenia

moze ktos odda glosik na Nadie :)

Polecane posty

Gość jestem ksenia
dla mnie jest piekna a ty mozesz mi tylko zazdroscic jak piszesz takie bzdury...ale wiesz co nie obchodzi mnie to hehe

Gość no żal.pl
zazdrościć czego?? hehe wybacz nie mam czego/kogo:D p.s.dla ciebie powinna być najpiekniejsza,ale dla kogoś nie musi bo nie jest:D

Gość jestem ksenia
no walsnie dla mnie jest i zawsze ebdzie a ze tobie sie nie podoba to nie,a po 2 ja nie widze zebym napisala prosze o glosiki glupia babo,i lepiej idz do szkoly bo 1 dostaniesz nie chce mi sie z toba nawet gadac szkoda mojego czasu

Gość unn
coby nie powiedzieć to jest to oszustwo i naciagactwo-proszenie o głosy.Przeciez tam są o wiele ładniejsze dzieci niż te z linków.Puknijcie się w głowę chore "mamuśki"

Gość jestem ksenia
ale ja napisalam czy odda ktos glosik a nie zebranie,i moja corka jest ladna kazde dziecko na swoj sposub jest sliczne i tyle

Gość no żal.pl
głupią niedouczoną babą to jesteś ty w dodatku bez grama kultury,nawiedzona mamuśka która uważa że jej córunia to jest ach i och:D:D:D, to prawda z tego co sobie zaobserwowałam jest tam sporo dużo ładniejszych dzieci-prawda w oczy kole:).

Gość poczytajcie regulamin
i zobaczcie jakie glupie sa te matki. Za paczke kaszki sprzedaly a raczej oddaly wizerunek swoich dzieci byle komu. 2)Z chwilą zgłoszenia zdjęcia do Konkursu udziela Organizatorowi nieodpłatnej, niewyłącznej licencji oraz nieodpłatnych zezwoleń zgodnie z postanowieniami regulaminu, bez ograniczeń czasowych i terytorialnych, na korzystanie i rozporządzanie zdjęciem według uznania Organizatora, w tym dla celów komercyjnych i/lub promocyjno-reklamowych, w tym poprzez zwielokrotnianie zdjęcia dowolną techniką, wprowadzania do obrotu dowolnym sposobem oraz rozpowszechniania dowolnym sposobem tak, aby każdy mógł mieć dostęp do zdjęcia w miejscu i w czasie przez siebie wybranym, w tym publikowanie w różnych materiałach promocyjnych, wykorzystanie w różnych akcjach promocyjnych, w tym w ulotkach, direct mailingu, internecie, prasie, telewizji i poprzez inne środki techniczne odpowiednie ze względu na potrzeby promocji i reklamy, na dokonywanie i zezwalanie na dokonywanie wszelkich przeróbek, zmian (łącznie: opracowań) zdjęcia według uznania Organizatora, rozporządzanie i korzystanie z tych opracowań (w szczególności na łączenie z innymi elementami w materiałach reklamowych). Fakt, ze zdjecia Nadii nikt nie wykorzysta bo jest marne ale tam sa naprawde sliczne dzieci i fajne zdjecia :O

Gość ohhhh zazdrosnice
az zal nam was :P ja zaglosowalam bo jest fajna ta mala :)

Gość jestem ksenia
po to sa konkursy zeby w nich uczestniczyc i tyle :)

Gość jestem ksenia
żal.pl ale ty masz kompleksy hehe masz cos jeszcze do powiedzenia? bo twoje zdanie sie dla mnie szczerze nie liczy he

Gość no żal.pl
to po co odpisujesz, piszę to co myślę.Widać boli cię to że nie piszę, że twoja córka jest ładna-i kto tu ma kompleksy?he he

Gość no żal.pl
a w linku podałam ci tylko przykład ładnego dziecka:)

Gość jestem ksenia
wlasnie ty haha ja sie poprostu z ciebie smieje jestes zalosna :P papa

Gość no żal.pl
ojejej pewnie teraz pójdziesz się popłakać:D:D

Gość jahadasa
Ja zaglosowalam na ta dziewczynke z linku co podala "no żal.pl". Bo i ladna dziewczynka i ladne zdjecie. Nie bede glosowac na zdjecie dzieciaka ktory mi sie nie podoba a zdjecie wola o pomste do nieba. Czym ty ta fotke bambarka robilas? :D Stara komora? :P

Gość no żal.pl
dokładnie urocza dziewczynka i bardzo ładne zdjęcia:)aż się dziwię że ma tak mało głosów...

Gość jestem ksenia
mama kamilka dziekuje :)

Gość jahadasa
no żal.pl Bo mama tej dziewczynki nie zebra na forach o "glosik" :O Uczciwue podchodzi do konkursu, w przeciwienstwie do kafeteryjnych mamus, ktore sa przekonane, ze kazdy zazdrosci im ich potworow :D:D:D

Gość no żal.pl
jahadasa-też tak myślę:)

Gość baja bongo hej baja
a ja oddalam na KArolka :) jest ładniejszy od Nadii

Gość jestem ksenia
podnosze

Gość lapaha
Wiele dzieci jest ladniejszych od Nadii, to raczej nie trudne :D:D:D:D:D

Gość jestem ksenia
nie musisz glosowac jak nie chce proste narka

Gość nie głosuje na
brzydkie dzieci :O

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co Wy chore baby macie z głową ze wklejacie dzieci zdjecia :O jeszcze w kapieli chore matki :O

Gość jestem ksenia
nie widze tu zadnego dziecka w kapieli,ale wy sie czepiacie tych dzieci,brak pytan do was :)

Gość po to sa konkursy!!!!!!!!!!!
zeby w nich uczestniczyc matki

Gość jestem ksenia
jestem za :)