Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno.mi.i.zal:-(

okłamal mnie

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie. Mój chłopak ukrywał przede mną przez rok, że zawalił studia i jest nie na 4, a na 1 roku. planowaliśmy małżeństwo nie wiem co robić. On całymi dniami gra na kompie nie pracuje... mieszkamy razem, zostawiłybyście go?

proszę was pomóżcie mi. od wczoraj non stop plączę.

Skoro on się nie przejmuje i przez 3 lata cię okłamywał, to dlaczego ty się przejmujesz ?

okłamuje mnie przez rok tyle ile ze sobą jesteśmy:-( zawalił zanim zaczął ze mną być. nikt o tym nie wie oprócz mnie i jego rodziców nawet siostrze nie powiedział...

wiem ale studiuje do pracy chce isc po studiach. postanowiłam mu dać warunek ze albo idzie do pracy i studiuje albo ja odchodzę:-( tyle ze mi serce pęka

Gość tutek-srutek
zostaw pajaca! Kopnij go w dupe jak najszybciej, zacznij byc wsciekla za to, ze cie oklamywal! Co to do cholery ma byc? Zwiazek z kims takim to totalna porazka!!! Notoryczny klamca, nigdy sie nie zmieni!

Gość odpowiem też ......
no ja na pewno bym nie planowała przyszłości z kimś tak nieodpowiedzialnym facet ma prawie 24 lata i co ma zamiar być wiecznym studentem ?....a z czego się utrzymujecie ?....kto płaci rachunki ?....dziewczyno daj sobie spokój bo skończy się na tym że będziesz utrzymywała nieroba a nie daj boże jakbyś jeszcze zaszła w ciąże

Gość odpowiem też ......
do pracy chce iść po studiach ?....skoro jest dopiero na pierwszym roku to pracy zacznie szukać nie wcześniej jak za 4 lata czyli ok 30 no super plan i bardzo wygodny dla niego

wiem:-( pieniadze ma od rodziców... jezu jak mi przykro, nie mam siły. musze sie wyprowadzic albo niech zacznie być odpowiedzialny. wiem ze mnie bardzo kocha i mam nadzieje ze pod groźbą odejścia cos ze soba zrobi

Gość odpowiem też ......
bardzo wątpię żeby coś ze sobą zrobił skoro rodzice mu dają kasę wiedząc o jego wiecznych studiach to oni powinni odciąć go od kasy może wtedy by się obudził a tak dopóki pieniążki płyną to po co ma się wysilać jak można całymi dniami siedzieć i grać nie martwiąc się o nic ...tak szczerze to wątpię żeby on w ogóle ukończył jakieś studia w przyszłości

widziałam index pierwszy semestr w 1 terminach i oceny dobre. mysle ze skonczy te studia, tyle ze musi mi pokazac ze warto za niego wyjsc. musi isc do pracy. kurwa jaka ja glupia bylam ze mnie to nie zaalarmowało, miłosc jest slepa dobrze ze sie obudzilam. teraz tylko musze wytrwac w postanowieniu i poradzic sobie z emocjami bo na razie caly czas rycze

zapomniałam dopisać za zawalone lata ma rodzicom oddać kase, oni zapisują ile dostał serio

nikt sie juz nie wypowie?

Gość weź się pucnij w ten głupi łeb
on jest spalonym dzieckiem gg z kim ty chcesz rodzinę zakładać,on musi iść jeszcze dzisiaj na terapię a nie w małżeństwo wchodzić:O

nawet jak mu obciągam z ostrym połykiem nasienia to on nie przerywa gry :(((