Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_6587

Mieszkanie z teściami i problemy. POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość ulka.kulka
aż taka jędza? masakra współczuję, moja przyszła póki co nie jest zła, ale nie mieszkam z nią i widuję ją raz w miesiącu przez 2 dni, jak jedziemy na weekend.

Gość mama_6587
Do doświadczonej żonki-zwrócił uwagę za każdym razem kiedy się wtrącała to chodzi zła na cały świat i się do nas nie odzywa, a nie jest to miłe jak mówisz do kogoś a ktoś Cię albo olewa albo coś mruknie pod nosem.

pluje jadem- żartuję. Jest wredna, egoistyczna, teść zarabia na utrzymanie jej grubego tyłka. Jedyne co potrafi to zamawiać ciuchy z gazety. Ehhh. Mówi jedno a myśli co innego, obgaduje za plecami... do tego lubi wypić.

Gość mama_6587
Aha i dziekuję za "delikatne" zjechanie mnie w niektórych postach. U mnie też na początku było pięknie, ładnie jak się widziałyśmy co jakiś czas i twierdziła że my się na pewno dogadamy....po 2 tygodniach mieszkania razem zmieniła zdanie...

Gość ulka.kulka
kurde skąd się takie baby biorą ??? A ty autorko weź się ogarnij bo będziesz płakać całe życie, nie współczuję ci w ogóle bo sama sobie tak zrobiłaś. brechtać mi się z ciebie chce bo sama poszłaś do nich do domu, co myślałaś że będzie za jebiście???

Gość R-E-T-Y
mama_6587 - ja wlasciwie mam dwie tesciowe (ojciec meza ozenil sie po raz drugi) i z zadna nie mam konfliktu bo..............z zadna z nich nie mieszkam, od zadnej nie wymagam pomocy a nasze "kuchenne rewolucje" dotycza jedynie wymiany przepisow :-)

Gość mama_6587
Ja też nie wymagam pomocy od teściowej, b ona doskonale wie że poradziłabym sobie ze wszystkim. tylko są czasem takie osoby że mimo tego wszystkiego chcą pomagać na siłę, bo uważają że muszą....

Gość R-E-T-Y
mama_6587 - jak juz wspomnialam masz 2 wyjscia : 1. mieszkasz pod dachem tesciowej i musisz pogodzic sie z faktem,ze to jednak jej terytorium ... 2. pakujesz faceta i szukacie wlasnego lokum Obawiam sie, ze innej opcji nie ma.

Gość mama_6587
Spróbuję jeszcze jasno i konkretnie określić to czego ja chcę i co mi się nie podoba i postawić na swoim a jeżeli nic z tego nie będzie zostaje wyprowadzka o ile będzie nas stać....dzięki