Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh co za zycie

Gdzie zrobic wesele w okolicach Bialegostoku?

Polecane posty

Gość ehh co za zycie

Mieszkam za granica, narzeczony tez z importu. Gosci z jego strony minimum 30 sztuk, w tym 7 dzieci do lat 8. Gosci z mojej strony wyjdzie podobnie - rodzina plus kilka przyjaciolek. Wiekszosc rodziny jest przyjezdna, niestety rozsiani po calej Polsce, dziadkow ew. moglabym polozyc u rodzicow, reszte jednak niestety musialabym rozdysponowac w jakims hotelu. W sumie wychodzi mi, ze wszystkich gosci byloby maksimum 90 sztuk z czego jednak najwyzej 21 nie musialoby miec noclegu (dziadkowie z jednej strony bo drudzy zyja w rodzinnym miescie, rodzice, siostra z facetem, dwie kolezanki z mezami, bliscy sasiedzi, brat babci, ciotka z wujkiem i dwie corki z mezami). Wychodzi, ze potrzebuje noclego na jakies 70 osob, z czego ok. 55 bedzie potrzebowalo noclegu na dwa dni - goscie zagraniczni zapewne woleliby przyjechac dzien wczesniej i odpoczac po podrozy autokarem - conajmniej 20 godzin. Mozliwe ze mniej bo byc moze niektorzy zdecydowaliby sie jednak zostawic dzieci w domu z rodzicami swoich polowek no ale wiadomo, trzeba sie liczyc z kosztem maksymalnym. Wiadomo tez, ze trzeba bedzie zrobic jakies poprawiny. No i teraz pytanie gdzie takie wesele zrobic zeby mnie noclegi nie zrujnowaly. Macie jakies pomysly - moze wynajac pokoje w jakims wiekszym osrodku. Podejrzewam, ze wlasciwie nie zrobiloby duzej roznicy w kosztach zeby zainstalowac wszystkich gosci w takim miejscu zamiast np. oplacac taksowki czy jakis autokar tym, ktorzy mogliby wrocic do domu. http://www.bobrowadolina.pl/imprezy/imprezy-kulig.php Znalazlam takie cos ale tam nie ma cennika wiec oczywiscie nie zgadne ile za osobe plus poprawiny a do tego noclegi.

hej bobrowa dolina DROGO ja byłam tam http://meteor.turystyka.pl/noclegi,lipowy-most,0.html tylko patrz na ten ROZŁOGI dość nowe miejsce robią imprezy okolicznościowe no i nocleg na miejscu podejrzewam że można by się było dogadać że nocleg dla gości 50 % taniej bo dla młodych powinien być za free ale możesz zadzwonić i się dowiedzieć - a pytałaś w dworku czarneckiego ?? tam chyba też jest nocleg dla gości za połowe ceny ??

Gość ehh co za zycie
No wlasnie, patrzylam i ceny pokoi nawet znosne ale jak policze ile to wychodzi to szok po prostu. Wiesz moze ile biora od osoby za wesele?

najlepiej jagbyś zadzwoniła ja mam wesele w maju tyle że w białym w Gracji i płace 145 zł za osobę to tam pewnie bedzie do 170 tak mi się wydaje kiedys pytałam to mówili że w granicach 150 zł najlepiej zadzwoń popytaj może jakieś promocje będą mieli :) 3-ba się potargować - duże planujesz wesele ???