Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozliczam PITa

Nie moge znalezc bledu

Polecane posty

Gość rozliczam PITa

Wychodzi mi, ze mam doplacic 16 zl. Sprawdzam juz ktorys raz z kolei wszystkie liczby po kolei. Nie widze gdzie moglam zrobic blad. Moze cos Wam przyjdzie do glowy, co? Jakis haczyk ;)

Gość gsgesges
poprostu musisz doplacic 16zł

Gość rozliczam PITa
Jak doplacic. Ale to musi byc blad. Roznice wynikaja przeciez z zaokraglen, to powiedzmy do zlotowki moga dochodzic. Ale nie az tyle przeciez!!

Gość rozliczam PITa
Zeby nie bylo to zwykly 37 jest, zadnych odliczen, na jednym etacie pracuje. Takiego PITa to z palcem w D, zawsze sobie sama rozliczalam i zawsze dobrze wychodzilo. Moze pani w placach sie pomylila przy wpisywaniu jakiejs liczby :/

Gość rozliczam PITa
No widocznie, skoro uwazasz sie dobrze porozliczales to Ci tak wyszlo. W moim przypadku to na pewno jest blad. Tylko nie wiem gdzie :(

Gość kaRinKa_
przeczytałam nie moge znaleźć burdelu WTF?

Gość gsgesges
jak to za co? 16 zł podatku, pracodawca do twoich skladek nie doliczal groszowych spraw i teraz ty musisz doplacic

Skoro to pit 37 to skorzystaj z darmowego programu rozliczającego pit (sciagniesz z neta) i wtedy porównaj, czasami ciężko wyłapać swój błąd :).

Gość Rozliczam PITa
Korzystam od zawsze z tego programiku. o to chodzi,ze wiem ze nie mam nic do zapłaty,a mi wyszlo.Nikt w pracy nie ma i nigdy nie mial.Pracuje w takiej firmie,ze moge to z cala pewnością stwierdzić.