Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oka proroka z maroka

wsrod znajomych mam opetanych

Polecane posty

Gość oka proroka z maroka

kuzyn ktory jest fanem Hellboya niewierzy w boga i smieje sie ze swietych siostra kolegi opetana rzuca sie na podloge i slini kolega smieje sie z jezusa sexoholik i chyba homo siostra maluje sie na czarno brat zwariowal zaczal sie zamykac w pokoju i modlic prawie wszyscy z mojej rodziny przestali lub znienawidzili religie i staroswieckie obyczaje co mam zrobic

Gość gsgesges
doszukujesz sie ! jestes opetana!

Gość Ona 1328
Dla mnie to ty jestes dziwna/dziwny - nie oni. A co ci do tego ze znienawidzili religie? kazdy ma prawo do swoich pogladow. 'siostra maluje sie na czarno' a co w tym zlego? Brat homo? nie widze powodu zeby nazywac go opetanym tylko dlatego zema inna orientacje seksualna.

Gość offerma to pisowski żebrak
pić , perdolić i tańcować, bida musi pofolgować.

Gość R-E-T-Y
oka proroka- ZAAKCEPTOWAC ANOMALIE ZNAJOMYCH...po co sie stresowac?!

Gość jezuss
nie brat homo tylko kolega chyba homo kiedys przyjechalem na 18stke do rodziny i zeszlo sie pare cioc i wujkow w obronie takich przekonan jak aborcja,homoseksualizm,czy ateizm mogloby to zdzwici ze oni chodzili do kosciola i byli katolikami wiec prosze mi nie mowic ze niemozna byc narazonym na dzialanie szatana chociazby dlatego ze katolicy bardziej sa narazeni na kuszenia diabelskie niz inne grupy spoleczne