Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

my_sex_is_a_killer

ja już wiem

Polecane posty

Mam duzo wolnego czasu, pracuję na 3/4 i tak siedze dzień w dzien przed komputerem aż do znudzenia. i wymysliłam, że jak będe miała dzien wolny pakuję dupe do pociągu i jade zwiedzać jakies miasto. Czasem mam wolne 3 dni pod rząd to pojade gdzies dalek ow Polske. myslisz, ze do lekkomyślne? Oczywiście mam zamiar sama jeździć

Gość może to wirus
Jak masz kasę na podróże to czemu nie. Ale poczekaj na wiosnę, będzie dłuższy dzień i w ogóle cieplej.

Gość Phoebe20
no i rewelacja, nareszcie ktoś kto ma pomysł na siebie. Super, poszerzysz horyzonty, wykorzystasz wolny czas na rozwijanie się a nie na siedzenie przed telewizorem :) gratulacje. I nie, nie uważam że to lekkomyślne, w końcu po Polsce jeździsz, a ja mam znajomą która sama po całym świecie jeździ i nic jej nie jest :) jak człowiek zaradny i odpowiedzialny to czemu lekkomyślne? wcale nie :) a mogłabyś natomiast zacząć opisywać swoje doświadczenia, jak uda Ci się to zrobić w błyskotliwy i oryginalny sposób, z takiego punktu widzenia o jakim jeszcze nikt nie pisał, to za parę lat może być coś z tego ;] i nie ograniczaj się do miast, są też świetne do zwiedzenia wioski, np. Guciów na Roztoczu. Nie nabijam się, bardzo ciekawe miejsce :)

lekkomyslkne oszalalas? a co moize chcesz dolaczyc do grona zahukanych bubkow co to nosa z miasta nie wyscibia ze strachu przed tym co nieznanae i tak cale zycie przesiedza w tych swoich domach... czego ja nier robilam...i to byly najlepsze okresy w moim zyciu. tyle ze ja takie wycieczki robilam sobie..po swiecie:)

Phoebe2o, dzięki za słowa otuchy, ten pomysł dopiero się we mnie budzi, ale poczekam jak się troszeczke cieplej zrobi, tak jak ktos radził i ruszam;)