Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienkawww

masturbacja dziewicy

Polecane posty

Gość cienkawww

macie jakieś fajne propozycje pieszczenia się, ja np robie to palcem

Gość dziewicaaa
Ja zawsze znajduję szerszy przedmiot z zaokrągloną końcówką i sobie wkładam. Nie mam zamiaru czekać na przyjemność nie wiadomo ile aż ktoś mi się spodoba.

Gość cienkawww
długopisem też lubie

Gość kielbase
sobie wloz tylko w prezerwatywie, nie tak jak ja to robilam bez:D i nie zamrozone jak ja to robilam:D wtedy nie jest fajnie:D

Gość dziewicaaa
I tak jak kogoś poznam to się nie przyznam, że nie miałam mężczyzny. Wszystkie koleżanki w moim wieku już miały. Nawet im mówię, że nie jestem już dziewicą bo mi głupio :( Tyle, że jestem nieśmiała i nie umiem nawiązywać kontaktu z mężczyznami, więc pewnie jeszcze długo będę się przełamywać. Co za dno...

Gość banan w prezerwatywie
może być

Gość też byłem nieśmiały
Możesz poczekać na faceta, chyba nie jesteśmy aż tak beznadziejni że trzeba się rozdziewiczać ogórkami albo innymi bananami z zamrażarki :P

Gość dziewicaaa
Ale ja już nie mam błony i nigdy nie chciałam być prostytutką. Chodzi tylko o psychiczną blokadę do mężczyzn. Samego stosunku się nie boję tylko nie umiem nikogo poderwać. Nawet jak ktoś mnie podrywa to nie mogę się przełamać mimo, że chcę. Zaraz się czerwienię i jest mi głupio.

Gość też byłem nieśmiały
na psychiczną blokadę jest wiele sposobów, nie musisz od razu z chłopakiem chodzić wystarczy że porozmawiasz, na początek, to nie takie trudne, na pewno dasz sobie radę:)

Gość dziewicaaa
Normalnie to umiem rozmawiać i jest wszystko dobrze, ale jak schodzi na te sprawy to czuję się nieswojo. Wiem już, że tak nikogo nie poderwę, ale nie potrafię inaczej... Każdy potem myśli, że nie jestem nim zainteresowana, a ja jestem, ale nie umiem tego okazać. Jestem beznadziejnym przypadkiem...

Gość też byłem nieśmiały
nie możesz tak myśleć, widocznie to ten facet jest beznadziejnym przypadkiem że nie potrafi z tobą dobrze rozmawiać... Ty jesteś normalną Kobietą, a ta blokada jest do ominięcia tylko musisz wierzyć w siebie, i przestań wmawiać sobie że jesteś takim przypadkiem, musisz wierzyć w ciebie, a to facet musi tak umieć rozmawaić żebyś w każdym temacie czuła się luźno :P

Gość dziewicaaa
Jasne... Tylko mnie pocieszasz. Jakoś inne potrafią, a ja nie. Muszę wyjść, jak coś to później odpiszę.

Gość też byłem nieśmiały
Po prostu piszę ci jak jest, ciekawe co byś zrobiła jakby jakiś facet który ci się podoba i dobrze ci się z nim rozmawia zaczął by cie całować przytulać itd... to też byś się opierała? czy raczej oddała byś się rozkoszy?