Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prashkah

Ważne pyt. Z INSEMINACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość prashkah

Dziewczyny czy któraś zWasmiała robioną inseminacje z nasieniem dawcy-nie partnera?? Za którym razem sie wam udało? Jaka reakcja waszego partnera?Przed i po ? Czekam z niecierpliwością na wasze odp. Bo sama czekam na to!

Gość prashkah
nikt?

Gość sde
??

Gość 0928229
spytaj na forum dla mam i kobiet w ciąży

Gość prashkah
rozmawialam ale nie mam juz sił....z jedej strony chce a potem mówi ze ja sie na pewno wygadam przed znajomymi albo beda mówic ze do niego niepodobne lud ze jak sie chore urodzi niedaj Boże to ciężko bezdie mu sie nim opiekowac... Nie mam juz sił bo pragne dziecka i zaczynam myslec o rozwodzie wiem ze to głupie z mojej strony ale on chyba sie pogodzil z faktem ze jak nie mozemy miec naturanie to nie !!I juz planuje wakacje ,kupno lepszego auta a ja tylko marze o dziecku i nic wiecej mi do szczescie nie potrzeba -żadnych wakacji!!

Gość prashkah
pytam za którym bo postanowilismy tylko raz podejsc do AID bo mój twierdzi ze strata kasy a lekarze to naciągacze

Gość Jak to było u was
może byc poobne o ciebie:) jako mamy. Wiec beze fajnie. Jak jego i wasze. Może rób tą nsmnację w okresie płonym la ciebie...wtedy chyba zygota powinna się przyjac bardzej niż po czasie płodnym. Tak myślę:)

Gość jola1qwa
ja miałam udało sie za 1 razem :-) ale mój mąż tego bardzo pragną , jak twój nie jest pewny to nie rób tego , nasz syn jest podobny do mnie :-) chociaż nie którzy uważają ze do męża :-)

Gość jola1qwa
acha tylko my znamy prawdę nikt nawet z rodziny nie wie ze mielismy kłopoty

Gość prashkah
ja wiem ze nikomu nie powiem-zreszta on o tym wie.Poprostu nie moge znallezc info na temat skutecznosci AID jezeli ja jestem zdrowa.Czy on w tym wypadku jest wyzsza?Chodzi mi o procenty?

Gość jola1qwa
procenty są nie wazne jesli nie spróbujesz to nigdy sie nie dowiesz, ja jestem zdrowa udało się za pierwszym razem.Twój mąż chce wychowywac dziecko obcego mężczyzny? Jeśli ma wątpliwości zrezygnuj z tego pomysłu .