Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze i glupia sprawa

Czy powinnam oddac jej ubranka po dziecku?

Polecane posty

Gość Mauupa
Spytałaś rade, dostałaś kupę rad - jak sie nalezało spodziewac - z każdego bieguna po troche. Jedni uwazają, że powinnaś oddać, inni ze nic nie musisz oddawac, jeszcze inni - zeby oddac cześć, tę , na której najmniej ci zależy. Więc chyba aż tak źle forumowicze nie zareagowali. A jesli sie spodziewałaś samego poklasku - no to chyba byłas troche naiwna. Jakiegoś większego wyzywania tu nie zauwazyłam, chyba ze chodzi ci o wyrazenia typu "miec wszystko ok z deklem"

Gość babeczka .....
Miom zdaniem człowiek powinien się dzielić ,jeśli widzi ,że faktycznie ktos tej pomocy potrzebuje ,ale czasem ta druga osoba powinna byc wdzieczna ,za cokolwiek jak dostanie cieszyc sie z tego co chcemy jej dać ,ale nie cierpie ludzi co" dajesz palec a chcą ręke"

Gość blumarine
Zalosne sa te komentarze, ze niby glupota jest wydawanie tylu pieniedzy na ubrania. Pisza to osoby, ktore maja w sumie 4 tysiace na zycie lub dla ktorych jest to szczytem marzen. Jakbym ja miala 4 tysiace na przezycie, to tez by mi sie to w glowie nie miescilo, ze ktos te pieniadze wydaje lekka reka na glupie szmatki. W tej sytuacji wydalabym te pieniadze racjonalnie- na jedzenie, rachunki, ubrania w rozsadnej cenie, i reszte bym oszczedzala na czarna godzine. No ale skoro nie mam takiego problemu, to nie dziwie sie autorce. Wydaje swoje pieniadze na to, na co ma ochote. Na pewno nie musi wybierac miedzy zabawka edukacyjna (sztandarowy przyklad na tym forum), zdrowym jedzeniem, a sukienka od Diora. Ta cala nagonka "na bezmyslna autorke" jest juz taka smieszna, ze niedlugo zaczniecie wypominac ludziom, ze jezdza na wakacje za granice, skoro moga tak wspaniale odpoczac na dzialce lub u babci na wsi... Bo po co wyjezdzac, skoro zostajac w domu mozna tyle zaoszczedzic i wydac pieniadze na bardziej madre rzeczy :o

Gość Ela Kraków
Ja nie mam kasy, ale nigdy nie pójdę żebrać i prosić o pomoc. Trzeba umieć sobie radzić. Chcę pomóc choc troche i Wam, rodzicom bez kasy...Was też stać na NOWE śliczne ubranka: www.wszystkodlamaluszka.com.pl Sama sprawdziłam, jestem stała klientką , ateraz polecam innym!