Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicha

facet i jego była wielka miłość

Polecane posty

Gość *on*
🖐️ dziewczyny poczytajcie swoje wpisy "dwulicowy" szacun za szczerość idealna miłość jest w bajkach :P , cholernie cenię szczerość

Gość eopquow
Bóg nas ukarze za to, to nie moja wina że za bardzo kochałam i on odszedł, myślę że gdybym go olewała była bym z nim, za bardzo mu to okazałam a oni tego nie szanują

Gość vicha
slonecznydzienlatak, co do tego, że mnie kocha, nie mam wątpliwości, bo czuję to, okazuje mi wiele ciepła, stara się... no ale właśnie tamta dziewczyna... tyle razy zastanawiałam się, czy jak jest ze mną mysli o niej, czy porównuje mnie z nią...

Gość vicha
Raz zapytałam, czy mnie kocha slabiej, niż tamtą, bo z tego, co opowiadał o uczuciu do niej, to wychodzi, że to, jak kocha mnie już nie jest takie same. Powiedział, że teraz kocha inaczej, niby dojrzalej. Bo uważa, że tamta miłość była chora i tak szalał za tą dziewczyną, robil dla niej wszystko, nosil kwiaty, był zazdrosny o każde jej wyjscie bez niego. Teraz niby rozumie, że męczył tym zachowaniem dziewczynę i ona potrzebowała oddechu, ze mi tak nie robi, bo wie, że nie tędy droga i nie chce popsuć naszego związku zbytnią natarczywością i okazywaniem miłosci

Gość eopquow
tak właśnie zabiłam tą miłość, jego do mnie, nie mogłam wytrzymać 2 dni bez niego, chciałam żeby mnie kochał a udusiłam go

Gość *on*
kocha - a może dobrze gra rolę zakochanego :O

Gość vicha
Czy gra tę rolę? To dobry z niego aktor musiałby być, no ale nikogo nigdy nie można być pewnym... Ale jakby grał, to po co ze mną jest? Przecież mogłby znaleźć jakaś bardziej podobną do tamtej...

Gość brum brum21
Tez nie moge zapomniec o swoim bylym. Jestem w innym zwiazku, ale do dzis go wspominam, jak go widze czasem gdzies na miescie to az mnie sciska w srodku...mimo ze moj obecny jest bardzo dobrym czlowiekiem i kocham go, ale to juz nie to samo

Gość gość
Przepraszam za post nieco nie w temacie, ale zapraszam wszystkich zainteresowanych tematyką relacji do udziału w bardzo ciekawym badaniu na temat bliskich związków (szczęśliwych i nieszczęśliwych). Dotarcie do końca ankiety wynagradza informacja zwrotna. Myślę, że nie będziecie zawiedzeni!! Oto link do badania: http://badaniemm.apphb.com/