Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam pytammm

do mężczyzn

Polecane posty

Gość pytam pytammm

wolicie kobietę o troszke nieidealnym ciele (cellulitis, troszkę większe boczki itd, ale nie chodzi o jakąs duża nadwagę czy coś, nic skrajnego) ale idealnej twarzy czy kobietę o przeciętnej twarzy (ale zadbanej oczywiście) i idealnej figurze?

Gość pytam pytammm
osobiście preferuję starszych panów po 60-tce

Gość sympatyczny 87.
a jak myślisz?

Dobre pytanie, ale oni nie dadzą Ci odpowiedzi. Sami nie wiedzą. Ja mam...niestety idealna twarz i idealną figure - i wcale nie znaczy, że taka chcą, bo własnie, że nie...:( Róznie to bywa... Faceci sa dziwni. Ale i tak ich lubię:)

Gość Prawnik Mlodszego Brata
Jedne drugie wyklucza...jak jestes gruba , badz grubsza nie mozesz miec ladnej smuklej i chudej twarzy.

Gość vhjgjh
"Ja mam idealna twarz i idealna figure..." hahahahahahahahahaahhahahahahahaahahahahhah

Wszystko zależy. Ładne rysy twarzy nie zależą od wagi. Chyba że mówimy o nadwadze 30 kg i więcej. Bo dwa podbródki nie są seksowne. :classic_cool:

Gość kwartnik
wawka35 jeżeli kobietom się wydaje, że my faceci nie wiemy co to jest cellulitis i jak to wygląda to jesteś w błędzie, wiadomo o co chodzi ale mnie facetowi to nie przeszkadza gdy widzę kobietę z cellulitem , natomiast kobiety mają milion kompleksów z tego powodu

Gość wielkiUK
wawka Ty to w ogole skromna jesteś

Gość wielkiUK
osobiscie znam duzo par, gdzie któres ma "mankamenty" i nie uważam, żeby dla ludzi inteligentnych był to jakiś wyznacznik.. a samo pytanie świadczy o Twojej "wobraźni"..

wolimy kobiety, z którymi fajnie się gada o które fajnie sie rucha, to bardzo proste ;)

Gość wielkiUK
jesli mogłabys poczytać troche o GENDER, to moze nie zadawałabys takich głupich pytań, wyobraź sobie, że istniejsą w życiu takie wartości jak :zaufanie, wierność, uczciwość, szczerość, zaradnosc, odpowiedzialnosc.... i CELULIT

Gość kwartnik
a przy okazji mam pytanie, być może to nie jest dobre pytanie na kafeterię ogólną ale zapytam, gdzieś slyszałem, że lesbijki nie mają problemu z cellulitem, czy to prawda ?

Gość wielkiUK
tak, to prawda jeszcze jakies pytanie?