Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda w oczy kole????

frau_des_teufels- dożywotni ban dla tej idiotki prosimy

Polecane posty

antypatyczna, wywyższająca się każdą swoją wypowiedzią, co działa na nią chyba jako jedyny dowartościowujący czynnik, bezpodstawnie przemądrzała, niszcząca topiki innych, zgryźliwymi tekstami stetryczałej, zgorzkniałej głupio-mądrej baby. W realu zapewne zakompleksiona nieudacznica, wylewająca na kafe swoje frustracje.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wyżej sra niż dupe ma :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wystarczy wpisać w google "kafeteria Frau_des_teufels" i ukazuje sie cala naga prawda :P:P ale nie zachecam do poznawania, jesli ci sie do tej pory nie przydarzylo

Gość htfrdes
czy to ta sama ktora dzis rozwalila watek laski ktora dowiedziala sie o ciazy w 5 mc. no to faktycznie bestia.

Gość prawda w oczy kole???
ten i nie tylko, nie ma nic wartościowego do powiedzenia, puszy się tylko jak kura przy składaniu jajec, widać to jedyny jej sposób, żeby się lepiej poczuć, smutne :O

Gość no racja to
tępa dziwka

Gość jak mnie wkurzają właśnie tacy
ludzie co leczą swoje komplexy na inncyh. święte krowy posrane!!

Gość frau ale wczoraj poszpanowalas
znajomoscia jezyka:D to sie mozna bylo posmiac. A swoja droga to ty niezla klamczucha jestes:O Na jednym temacie piszesz, ze za granica jestes juz18 lat, na drugim, ze wyjechalas 14 lat temu:O Piszesz, ze wyjechalas za praca, ale jestes przed 30 to ile mialas lat jak nawet 14 lat temu musialas pracowac?:D Piszesz raz ze jestes sobie szefem, masz pracownikow a potem ze masz szefa i sama jestes pracownikiem. To wszystko sie kupy nie trzyma:O Po co tak zmyslac? Ferie masz dziecko?

wiecej trolikow sie zlecialo heheh, piszcie posmieje sie ptasiek nie mam zamiaru sie poddac takie teksty tych powyzej smiesza mnie jak nic heheh

Gość frau_des_teulfes
nie broncie mnie bo zaraz sie zleca i beda pierdzielic ze sama za siebie pisze, dajcie spokoj takie trolle tylko mnie w mojej racjii upewniaja hehe smiechu mam coniemiara.....

wz sie podszywie nie wpierdalaj miedzy wierszami, jakie trolle no ale macie jazdy , ale musze przyznac pusci jestescie jak nic karmcie dalej

Gość frau ale wczoraj poszpanowalas
pisala ile lat byla za granica, prosze [zgłoś do usunięcia] Frau_des_Teufels 14 lat na obczyznie, matka a za granice wyjechala do pracy, jednak jest przed 30:D Ktos tu ladnie sciemnia

hahaha, więc wątek samoistnie się rozwinął, coś w tym musi być. a jedynym trollem, który tutaj pisze jesteś ty frau, wypierdalaj z tego forum głupia szmato ześcierwiała, bo tylko wkurwiasz innych, ja taka spokojna jestem, a widzisz, jakie instynkty we mnie wzbudzasz :P a z tym "a co mi kurwa" to już przesadziłaś, i to ty masz czelność mówić o innych, że są żałosnymi trollami :D naprawdę, juz widzę, jak ktoś tak zamaszyście się bierze za bronienie twojej cnoty i aż czyta wszystkie twoje topiki i pewnie w ogóle plakaty z twoją podobizną na ścianie wiesza :P