Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oik

powiadam wam nadejdzie wojna jakiej świat dotąd niewidzial

Polecane posty

Gość oik

uzyta zostanie bron maszynowa, chemiczna i duzej sily razenia ludzie bron beda zdobywqac i sie zabijac przywodcy beda sie bronic by nie utracic zycia swego i ten zamet niepowinien nazywac sie wojna lecz totalnym bezprawiem bo podczas wojny walcza narody a w tym szatanskim dziele czlowiek bedzie czlowieka zabijac

Gość dallilla
Amen

Gość oik
musze powiedziec ze to prawda dlatego ze mialem sen w ktorym biegam z karabinem maszynowym a jestem pacyfistą z tego co mi wiadomo swiat dazy do III wojny światowej sen z listopada 2010

ja mialam sen ze jade w czolgu. chyba zapisze sie do wojska skoro ma byc wojna hehehhehe

Gość oik
niewiem mowie co mi sie snilo a w tym snie ludzie sie zabijali tylko zeby przetrwac, pominmy fakt ze niejestem za anarchia (wojna)

Gość oik
bardzo realistyczny sen pusty dom brak ludzi zwloki na ulicy palacy sie dym co chwile wybuchajace samochody i ciezarowki szum samolotow i krzyki po rosyjsku i niemiecku

Gość Ja niedawno miałem sen,
że Angelina Jolie robi mi loda w jacuzzi. I co ? I nic... :-o :-o :-o

Gość oik
przepraszam bardzo ale mam na koncie kilka spelnionych snow np gdy jeszcze mieszkalem w mieszkaniu snilo mi sie ze chodze po domu dodam ze sytuacja kupna domu byla tak niemozliwa jak piesze przejscie z ziemi na ksiezyc

Gość oik
akinia mozliwe bo biegalem po jakims tarasie palacyku zastanawia mnie tez widok z trzeciej osoby ale biegalem przez sen dosyc skomplikowana sugestia

Gość oik
w domu nie w mieszkaniu

Gość oik
najgorsze jest to ze to mi niedaje zyc umiem czytac mysli,co ktos cos powie slysze jakies demony i czasami widze straszne rzeczy na zywo