Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampir55786

mam problem w szkole.

Polecane posty

Gość wampir55786

jestem niesmiały i mam słaby kontakt z klasa. nie lubie wypowiadac sie na tle klasy, zawsze milcze. chodzi o to ze mielismy skarbnika w klasie ale zostal on sciagniety ze swojego stanowiska i wychowawczyni wybrala mnie na to miejsce. no i nie raz skladamy sie na cos do klasy.. no i jak pani mnie poprosi zebym na cos zebrał to ja nawet sie wstydze oglosic to klasie. nie mam odwagi :( czesto nie wszyscy wplacaja na Skladki bo zawsze zapominaja, a mnie glupio jest przypominac to ciagle tym osobom, dlatego czesto doplacam z wlasnych pieniedzy :( to straszne co robie, jestem nieudacznikiem.

Gość wampir55786
:(

współczuję Ci ale jak sie nie przełamiesz sam w sobie i tego nie zmienisz to nie bedzie lepiej ;/

popros kogos o pomoc i w zbieraniu pieniedzy i w zwiazku z twoja niesmialoscia bo zycie sobie zmarnujesz. a i skarbnik tez moze miec swoje zastepce prawda? wiec do dziela. Powiedz wychowawczyni ze potrzebujesz kogos do pomocy przy zaganiania i przypominaniu o skladkach!

Gość romulkik
kolego źle robisz jak masz treme to ogłoś zbiórke klasie na tablicy korkowej napisz na kartce i ją przyczep a nie dawaj kasy za nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wampir55786
nie umiem sie przelamac..nie raz juz mam ochote wstac i oglosic klasie ale cos mnie powstrzymuje. nie lubie swojego glosu, jestem cichy, boje sie ze sie zaczerwienie albo bd sie jakac

Gość romulkik
nie masz jakiegos kolegi dobrego w klasie?

Gość wampir55786
mam ale on jest taki sam jak ja..

Gość kryptonim_nina
mysle ze masz stulejke i jestes emo

Gość romulkik
a do której klasy chodzisz?

masz z kim porozmawiać o tym problemie?? To jest problem poważny... a z tablicą to jest dobry pomysł - ale nie rozwiązanie

Gość kryptonim_nina
no i zawstydziliscie grubaska teraz to juz wogule sie zamknie w sobie jak nawet w internecie widac ze jest kuciapą.

Gość fuckyea
powinienes powidziec wychowawczyni,ze nie jestes w stanie podejmowac tego zajecia po prostu ;) I przede wszystkim przelamac niesmialosc,to trudne ,ale jak najbardziej wykonalne.

Gość ja tez tak mam ale
ale wiem że mój poziom inteligencji jest o wiele wyzszy od tej calej bandy dzikusów :) jak bylam mlodsza tez mialam klopoty z wypowiadaniem sie na forum klasy. Jednak teraz uwierzylam w siebie. Ty zrob to samo.Wiem że oni są gorsi ode mnie. Nadal sie do nich nie odzywam ale z oglaszaniem czeokolwiek na srodku sali nie mam problemu. Nie mysl po prostu o nich. Skup sie na zadaniu, ktore masz wykonac

Gość wampir55786
chodze do 2 LO. wstydze sie powiedziec ona i tak mnie przegada a ja tylko sie osmiesze. wole z nikim nie gadac o moim problemie

Gość romulkik
może pogadaj z pedagogiem szkolnym?

Gość fuckyea
jak chcesz ,moge podac Ci gadu i dac pare wskazowek.

Gość wampir55786
no ok, a tu nie mozesz napisac?