Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość białystok 1257

sklepy z wózkami

Polecane posty

Gość białystok 1257

zna moze ktos sklepy z wozkami w białysmtoku poza fratlandia i hurtownia bambi czy jakos tak na zielonych wzgorzach?

a nie chodzi ci przypadkiem o hurtownie na upalnej baby ?? ja swój wózeczek kupowałam na kawaleryjskiej dostałam rok gwarancji no i cena ok 400 zł bez porównania to co w fartlandii :)

Zakupy w Fartlandii to samobójstwo. Ceny narzucają niesamowite. Przejedź się na Handlową 7 do hurtowni Bambino. Tam podobno można okazję trafić.

Gość bailystok 1257
tak o baby hurtownie:) , ana kawaleryjskiej jest jakas hala z tymi wozkami czy tylko przy butach pare wystawionych tragicznie jest ze tylko 2 sklepy z wozkami na caly białystok , to prawda w fartlandi zawyzone te ceny wozkow , w tej baby widzilismy fajny aleniestety tylko rozowy no i niemoge znalezc tylkoprzez sklepy internetowe zostaje zamawiac:(

Gość bailystok 1257
chyba zerkne jeszcze w tej na handlowej moze cos bedzie fajnego bo szukam lekkiego najwazniejsze no i zebymial jakis wyglad:)

białystok 1257 jest naprawde duży wybór to jest od głównego wejscia idąc pierwsza buda po lewej stronie , ja tam jestem zadowolona mała cena jakość dobra no i + gwarancja :) fakt faktem nie wiem co jest na handlowej nie wiem czy przez neta to dobry pomysł przecież nie sprawdzisz w jakim " stanie" jest wózek ale to tylko moje zdanie ")

A na bialystokonline patrzyłaś? Chyba, że nie bierzesz pod uwagę używanego. Zajrzyj na tą handlową, tam znajomi kupowali i za 600 czy 700zł kupili dosłownie statek kosmiczny a nie wózek. Niestety modelu nie pamięta, a było to rok temu.

Gość gość
Nie radzę na Handlowej w Bambino. Tam jest miło tylko do pierwszej reklamacji

Gość Mamanapelnyetat
A ja wręcz przeciwnie, polecam hurtownię Bambino. Kupiłam tam wózek marki Beticco i sprawuje się świetnie już trzeci rok (dwójka dzieci wykorzystała jeden produkt :D) Co do reklamacji - dużo rzeczy nie zależy od nich, też miałam problem z pewną firmą, która nie chciała zatwierdzić reklamacji (bo Bambino pośredniczy przecież w sprzedaży) i wtedy właściciel interweniował i wszystko załatwił i otrzymałam nowy produkt od tej marki i jeszcze przeprosiny. ;p Polecam zdecydowanie, no i sama zobaczysz, że ceny są niskie! :)

Gość Martula1521
Zajdz na handlową, tam jst spoko hurtownia. Fartlandia to tak jak pisze lapia, samobojstwo, nie wiem skad oni te ceny biorą!!!

Gość MikaTeodorek
A ja polecam Baby na Upalnej (w piwnicy żłobka) towar wyselekcjonowany względem jakości i ceny. Nie ma problemu jak są reklamacj***ardzo miła obsługa gdy kupujesz i tak samo gdy coś reklamujesz.Kupiłam tam wózek Tutek jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Też zamawiałam x ladera przez internet ale wcześniej obczajałam go w sklepie stacjonarnym na Marywilskiej , nie chciałam kupować w ciemno i musiałam się upewnić czy faktycznie jest tak solidny jak na zdjęciach