Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny12

co zrobić ay znalezc dziewczyne na stale

Polecane posty

Gość zimny12

czesc, staram sie jak moge, ale co znajde dziewczyne to po dwoch miesiacach wydaje mi sie glupia. gdzie mozna znalezc jakies fajne dziewcczyny. wogol mnie same pary a ja sam jak trzeci kołek u wozu;(

staraj sie znalesc ale nic nasile twoje przeznaczenie czeka

Gość wogol ? trzeci kolek u wozu??
chyba dookoła i piąte koło u wozu :O

Gość zimny12
nie wierze w przeznaczenie, bo juz za dlugo czekam.

Gość bo po pierwsze primo
90 % dziewczyn to kurvvy patrzące na stan konta i obciągnełyby psu jesli suma byłaby zadawalająca A na te pozostałe 10 % trudno trafic :(

Gość zimny12
tak dokładnie, ja chce poprostu trafic na normalna, porzadna dziewczyne.

Gość na pewno nie szukaj jej
na kafeterii bo tutaj jest połowa kurevv a druga połowa frustratek

Gość ZiutekKrakowski24
Powiem Ci co najlepiej zrobić żeby znaleźć fajna dziewczynę:) PRZESTAŃ SZUKAĆ!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny nie chcą być znajdowane;) Przecież Ty szukasz pokrewnej duszy, a nie dziecka do adopcji. Jeśli jakaś czeka aż ją książę znajdzie i odmieni to znaczy że to niedojda i ofiara losu, tak samo jak TY:) Bądź życzliwy, dbaj o sobie kup sobie ładne ubranie i nie myśl obsesyjnie o kobietach. To Ci życie psuje;) Jesteś facetem i zachowuj się jak facet... szanuj kobiety, ale nie wchodź im w dupę z tą swoją słodkością.

Gość zimny12
nie szukam na kafe, tu napisalem tylko o porade gdzie szukac.

Gość zimny12
Ziutek dobrze gadasz, ale wszyscy moi znajomi maja kogos i jak sie spotyamy to same pary a ja sam.

Gość yhym hehe
ile masz lat?

Gość trudno znalezc dziewczyne
normalna urodzoną po 1990 roku poniewaz to pokolenie jest wychowane tak ze liczy sie dla nich kasa i tylko kasa niewazne jak zdobyta One sie moga kurvvic szukac sponsora byle miec pieniadze i to jest dla tych szmat jedyny wyznacznik atrakcyjności Kasa

Gość zimny12
mam 19 lat. dziewczyny z ktorymmi sie spotykalem wlasnie takie byly liczyla sie tylko kasa

Gość ZiutekKrakowski24
Staryyyyy... masz 19 lat i czym Ty się do cholery martwisz:). Powiem Ci szczerze jako ciut starszy kolega... w wieku 19 lat facet nie ma zbyt wiele do zaoferowania dziewczynom, poza jakimś dziwnym popędem do pchania im łap w majty. Ale za to jest to idealny okres dla Ciebie! Masz dużo czasu, świetną pamięć i dużo siły. Uprawiaj sport jakiś, zapisz się na kurs językowy ciekawy (włoski, hiszpański). To z czasem procentuje i nei sugeruj się tym, że wszyscy mają laski na ozdobę - teraz jest taka moda, że trzeba kogoś mieć. Ty chcesz być modny, czy chciałbyś żeby dziewczyna była z Tobą szczęśliwa? Bądź fajnym gościem, a nie smutnym nastolatkiem.

Gość zimny12
nie jestem smutnym nastolatkiem, moi znajomi sa starsi odemnie, a na kurs jezykowy juz chodzilem. Jestem w Glasgow tu łatwo o dziewczyne lekich obyczajow, ale nie o to mi chodzi. Chce fajnej, madrej dziewczyny.

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaa
poznaj wnetrze a nie patrz na wygląd ..szukaj szarej myszki żeby odkryć to czego szukasz i oczywiście nie myśl pewną częścią ciała ! normalne dziewczyny tez sie zdarzają o dziwo ...trzeba tylko sie rozejrzeć ! z tym ,ze .., tak juz jest ze facet musi duzo dac ...z siebie i od siebie ! później jakby nie było inwestycja sie zwraca taki facet ma darmowa służaca z prostytutka w pełni !

Gość zimny12
cikitkaaaa masz racje w tym co piszesz, ogolnie nie szukam dziewczyny na sile, tu dziala psychika rozumiesz wszyscy maja i jest ladnie, pieknie a ja samotny.mam swoje potrzeby i tez chcialbym czasem sie poprzytulac itp.

Gość zimny12
halo halo moze sie ktos jeszcze wypowie