Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Czy okłamujecie znajomych, gdy pytają za którym razem...

Polecane posty

...zdaliście egzamin na prawo jazdy? Czytam fora i ludzie zdają po 2,3,4 a nawet więcej razy, wśród moich dobrych znajomych też mało kto zdał za pierwszym czy drugim razem, za to gdy rozmawiam z tymi dalszymi znajomymi - wszyscy pozdawali za pierwszym! Rzadko się zdarza, by ktoś powiedział "zdałem/am za drugim".

a po co o to pytać? dla niektórych chyba to sprawia dużą frajde, jak dowiedzą się że inny zdał więcej razy niż on. A wracając do pytania wiele osób które znałem nie kłamało chociaż nie zdali za pierwszym razem, nawet śmiali się z tego z jakich powodów nie zdali

Gość ja akurat zdałam za pierwszym
koleżanka za drugim - mówi prawdę, ostatnio spotkałam babkę - powiedziała, że za siódmym - więc chyba tez nie skłamała :-)

oj tam..ja zdałam za czwartym razem i znaczenie ma to żadne.Ale od mojej kuzynki usłyszałam-no wiesz.narrreszcie zdałaś.Kit jej w ucho-złośliwcowi jedemu

Tak jakby zdanie prawka świadczyło o inteligencji - wystarczy wsadzić za kierownicę kogoś bardzo "roztrzepanego" i się w ścianę wmontuje (dlatego ja z przerażeniem myślę nawet o lekcjach)

Gość a jaaaaaaaa
zdałam za 7 :D nie jeżdżę do dziś i może to lepiej :D

Gość taki los
zdałam za siódmym i żadna to tajemnica wśród moich znajomych. docinali mi, ale okazuje się, że jeżdżę lepiej niż połowa tych idiotów, którzy zdali za pierwszym :P

Gość taki los
pisząc "idioci" mam na myśli moich znajomych, bo kretyni naprawdę fartem zdobyli prawko, a teraz się rozbijają na zakrętach. więc żeby mnie nikt źle nie zrozumiał :P

. . hmmm... a ja ostatnio jechalam jako pasazer z kolezanka :)...dawno sie nie widzialysmy, i zapytalam jej mimochodem, o prawo jazdy ...powiedziala, ze bardzo sie to u niej ciagnelo, bo zdala za 5 razem... i od tego momentu moje reka powedrowala na hamulec reczny (jakby co) :D