Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialenkax1993x

Potraktowali mnie jak szmatę.... Dlaczego??

Polecane posty

Gość Madzialenkax1993x

Witam, mam nadzieje, że mi pomozecie. Niedawno bylam z kolezanka z mojego bloku na imprezie, o ile to tak mozna nazwac. Zaprosil nas koles, ktorego slabo znalysmy... Przewinal nam sie gdzies w szkole. Kiedy tam przyszlysmy, okazalo sie, ze tam byly same dresy... :/ Niestety jeden mi sie spodobal itp I teraz: dlaczego ją potrakowali lepiej niz mnie? ona sie nie maluje, ale obie bylysmy ubrane no dosc wyzywajaco, tylko ze ja jestem czarna, mam pasemka jestem wymalowana... dodam ze ja bylam bardziej agresywna jak sie do mnie dobierali itp... a i tak ode mnie wiecej chceili. a ja traktowali jak.. no nie wiem lepiej delikatniej milej... w niej sie jeden zabujal a na mnie chyba dalej sa wsciekli ;| nie rozumiem tego.. dodam ze obie jestesmy ladne;] pozdrawiam i liczę na normalne odpowiedzi.. Magda.

Gość zainteresowana__23
istnieja jeszcze faceci ktorzy nie lubia wymalowanych i wyzywajaco ubierajacych sie lal. Ot co :P

Gość boze boze boze boze boze
Od razu bym Cie za kudly zlapala, i do jakiegos zakonu zapedzila,takie sa dzisiejsze nastolatki zepsute i gnusniejace! Co z soba reprezentujesz?

Gość tiaaaa:P
" tam byly same dresy... :/" drech powiadasz? i płaczesz bo drech cie nie chce :) ... Ja to bym sie raczej cieszyła ze nie jestem w ich typie :P boze dziewczyno...to drechy takie prosiaczki, nic ciekawego. ciesz sie ze masz od nich spokoj :)

Gość Madzialenkax1993x
ale mi sie jeden spodobał :/ ja nie patrzę na ubranie chłopaka na początku był całkiem fany.. no i przystojny fakt. aa i dlaczego mi tutaj przygryzacie że jestem zepsuta? przecież się nie puściłam, a były idealne, że tak powiem warunki.. i nie zamierzam. a tak swoją drogą zawsze słysze od ludzi, że jestem "w typie dresów" ;];];]

Gość tiaaaa:P
a no to chyba ze :P nie wiem, nie znam sie...

Gość tak sobie mysle............
Co to za impreza na ktorej same dresy,gospodarz musial sie niezle nameczyc zeby dresy kupic i porozwieszac je w roznych miejscacj,mam nadzieje tylko ze to byly dresy firmowe a nie podrobki bo za podroby do kicia mozna isc.

Gość Madzialenkax1993x
Skąd ja to mam wiedzieć .. ;| ale mi się wydaje, że wymalowane i takie co lubią pokazać trochę ciała.. ja tak często chodzę, bo lubię, ale jest to mylące, bo nie swiadczy o moim usposobieniu.

Gość słodko/kwaśna
Skoro lubisz chodzić wyzywająco to proszę bardzo :) Tylko nie zdziw się jak dopadnie cie kilku takich "dresiarzy" którzy bez żadnych zahamowań wydupczą cie jak bura sukę ! Faceci są wzrokowcami, oceniają kobiety po wyglądzie ! Widząc cie w tym "wyzywającym" stroju pomyśleli sobie że jesteś łatwo dajną korową :) Nie ma tu nad czym rozmyślać "dlaczego?" :D Taka to smutna prawda.

Gość nrxip
faceci nie sa wzrokowcami, tylko chca czegos bardziej zdrowego, a ty jesz pomarszczoną pomarancz czy jedrną ?? co do wzrokowstwa to mowcie o sobie kobiety przegladajace sie w lustrach, znawczynie od blyszczyków i całokształtu powierzcownego

Gość odtak3
MADZIALENKA1993 PEWNIE ZEJESTES. DO W ICH TYPIW .... CZYLI DO PORUCHANIA ZABAWY I NARA ...A JAK BYS Z KIMS WPADLA TO ODRAZU BY CIE ZOSTAWIL !!! ZYCZE DALSZEGO BYCIA W ICH TYPIE.... I POWODZENIA

ty na serio tak rozpaczasz? :) bo ja już nie wiem, czy to naprawdę, czy jakaś beka ;) jeśli na serio to: jak ci się nie podobało to, że inaczej cię traktowali, to może nadszedł czas na jakąś zmianę ubioru? wiadomo, że jak ludzie widzą dziewczynę ubraną wyzywająco, to mogą różne rzeczy pomyśleć i różnie ją ocenić.

Gość Pszychlazd
Widocznie ja jestes!!!