Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziura na dziurze...

dziura

Polecane posty

Gość dziura na dziurze...

Witam, chciałam podzielić się z Wami moją ostatnia bardzo kompromitującą sytuacja. Otóż, kilka dni temu omówiłam się na zwykłe spotkanie z moim chłopakiem. Jak zwykle mieliśmy oglądać filmy. Ale sprawy zaszły za daleko. Doszło do intymnego zbliżenia. Niestety nie byłam na to zupełnie przygotowana. Zapomniałam, że mam na sobie majtki z małą dziura w kroku. Gdy mój chłopak to zobaczył, zaczął się głupio śmiać. Wyciągnął 50zł z portfela i mówi do mnie: masz kup sobie majtki. Ubrał się i wyszedł. Teraz nie odbiera ode mnie telefonów...

to po co zakładałaś dziurawe majtki ? :O

Gość DOROTAYYYYYYYYYYYY
Trochę glupio,ale jeżeli on o to sie nie odzywa :O, grubo przesadza.

50 złotych dał Ci na majtki???? Weź osraj gnoja, to na waciki wystarczy. Ale cham.

Gość ciuła ła ła
jakiś dziwny ten Twój chłopak........ nie odbiera telefonów? spowodu dziurki w majtkach?

Gość fujfujfujfujjjj
3/10 szlo super, gdybys nie zakonczyla tym, ze facet dal ci kase i wyszedl ze smiechem :)

Gość Karolyne...
No zdażyło sie...

Gość aniiula
Twój facet to idiota. Zachował sie jakby był w burdelu, nie przyszlo mu do głowy że jak zakładałas te majtki to były bez dziury i być może podarły się podczas korzystania z toalety.No bo chyba nie przyznałaś mu się ze specjalnie takie ubrałaś. A zreszta jakby kochał to przemilczałby to i tyle. Dla mnie to kompromitacja jest jego durne zachowanie.

Nie spodziewałąm się intymnej sytuacji miedzy nami gdybym wiedziala to bym sie odstawila i zalozyla cos sexi jasne ze mu sie nie przyznalam, ze takie je zalozylam...

Gość gość
ale kretyn daj se siana z nim

Gość seksualny bartek
no ja jakbym widziałtą dziure w majtkach to by mi stanoł odrazu i bym nie narzekał