Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloo

Kłopot z pomysłem na prezent

Polecane posty

Gość Bloo

Witam :) Chciałabym Was prosić o pomoc w wyborze prezentu. Chodzi o prezent od mojej babci dla jej syna, na jego 50- te urodziny. Dysponuje budżetem około 150zł. Szukałam już w sklepach internetowych z prezentami, ale dalej nie mogę trafić na nic ciekawego :( Zwykle są to zestawy do garnituru, fotografie na płótnie, obrazy albo przyrządy do ćwiczeń, które odpadają... Obiecałam pomóc babci coś wymyślić, ale na razie na nic nie natrafiłam... Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły, proszę piszcie :) Może to być coś związanego podróżowaniem, językiem włoskim, którego wujek od niedawna się uczy (uczy się też gry na gitarze). Wujek jest koneserem dobrych alkoholi, lubi sport, np. jeździć na nartach czy grać w tenisa. Dużą radość sprawia mu też dawanie innym tego o czym marzą, pomaganie im. Z charakteru najtrafniej mogę go porównać do prowadzących „Szkło kontaktowe:) Ogółem jest osobą inteligentną, na poziomie i o wysublimowanym guście, uczuloną na wszelki kicz. Nie jest „sztywną osobą, a bardzo zabawną o wspaniałym poczuciu humoru i dystansem do siebie. Jest duszą towarzystwa więc też regularnie udziela się towarzysko ;) Prezent więc może być jak najbardziej czymś zabawnym, ale w dobrym smaku bo to jednak ma być prezent od jego mamy ;)

Gość dfv
ja pierdole ale macie problem ... ty drwisz z nas ? 150 zł i wielce prezentu szukasz ...

Gość szklanka kakao
troche mały budżet fakt...........