Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrredna

a Ty na siłę widzisz we mnie Anioła :/

Polecane posty

Gość piekielna maszyna
trzydziestoletni...Widzę, że masz jakiś problem.Nie kreuję się na psychologa a kontak z nimi też mam, więc wyluzuj i daruj sobie.Wiem co piszę i na czym się znam.Mam doświadczenie, dojrzałość,teorię a wody z mózgu czyh krzywdy nikomu nie robię.Proste jak budowa cepa.Nie pisze z tobą tylko z kobietami.Czy to jest jasne?

Gość Ewk@@
chcialoby sie miec takiego niedobrego chlopca ale stanowczego i poukladanego, a to sie ze soba kloci jak cholera

Gość stay
Dokładnie... Tylko, że mi nie odpowiada owinąć sobie kogoś wokół palca... Kocham jak to On dominuje, ma mnie w garści. Chcę kogos takiego, a nie pachołka na każde moje zawołanie...

Gość Ewk@@
Panowie nie kloccie sie :P

Gość Ewk@@
stay jakbys czytala w moich myslach :)

Gość Ewk@@
Czesc malutka, kolejna famme fatale :)

Gość stay
Ja chyba straciłam nadzieję, ze znajdę kogos takiego, naprawdę. Nawet facet, który miał opinię typowego Macho, mógłby mieć każdą i to one latały by za nim, a nie na odwrót, przy mnie wymiękł... To jest straszne!

Gość piekielna maszyna
kobiety fatalne często niestety trafiają na słabych gości a jeśli już na wymarzonego, to jest on tak dominujący, że przestaje go kręcić kobieta fatalna, bo szuka większego wyzwania.Tak wynika z moich obserwacji.Jak w przyrodzie...gatunek dominujący i zdominowany.Złotego środka szukają wszyscy

problem mam jesli ktoś ściemnia, wciska kit. nie mówię, że ty to robisz. specyfika forum, że pozostają niedomówienia. ale jak ktoś na pytanie: czy zna kobiecą psychike? odpowiada: wyobraź sobie, że znam całkiem nieźle to dla mnie jest to farmazon. taki sam jak czy prowadziłeś kiedyś auto o mocy 666KM? nie, nie prowadziłem, ale prowadziłem takie o mocy 150KM, wrażenia podobne to i to jechało do przodu. śmiech na sali.

Gość Ewk@@
a co jest tym wiekszym wyzwaniem?

Gość stay
No dobra Famme fatale, a nie boicie sie samotności... ? Malutka bawisz sie facetami, Ok. Ale na dłuższą metę to jest bez sensu...

Gość piekielna maszyna
ciekawe jest to wasze zetknięcie w temacie...Znałem taki jeden topik, gdzie dziewczyny podobnie myslały i się spotkały.Byłem tam i z jedą zawarłem znajomość.Zmieniła dość radykalnie zdanie, ale to już inna historia i nie chcę jej przytaczać, bo wchodzi w prywatność

Gość Ewk@@
ja sie boje zajebiscie :(

Gość stay
Ja też sie tego boję...

Gość Ewk@@
piekielna maszyna , tzn?

Gość Ewk@@
ale nie zostane z byle kim aby po prostu kogos miec

Nie boje sie samotnosci , mam 21 lat , jestem młoda , stawiam na nauke i kariere a mezczyzni są dla mnie na chwile obecną milym dodatkiem ...to wszystko , najpierw chce sie wybawić , na prawdziwy zwiazek oparty na obopolnym zrozumieniu , wzajemnej akceptacji , lojalnosci , wiernosci a przede wszystkim milosci mam jeszcze czas...poki co chce się bawić...

Gość stay
ja to samo... Jeszcze kogoś, kto by mnie zagłaskał po prostu.. Nie chcę też za bardzo sie zmieniać, nawet bym nie umiała. Zawsze byłam pewna siebie, stanowcza, taka zadziora... nie stane sie z dnia na dzien uległą myszką, ktłóra pragnie, zeby facet nawet wyrzucal za nia waciki ;/

Gość Ewk@@
haha, malutka ja sie tak bawie juz kilka lat i mi nie przeszlo :P

Gość Ewk@@
a mam ich juz 27 :P

Gość Ewk@@
ja bym byla zainteresowana zwiazkiem ale tylko z kims kto bylby taki jak ja,nieobliczalny,nieposkromiony,wladczy i pewny siebie

Gość Ewk@@
a nie ma kogos takeigo :P

Ewk@ zwiąż się z bykiem , ich cięzko usidlić , są wyzwaniem jak cholera , ja lubie takie wyzwania :P Nudzą mnie faceci ktorych mam podanych na tacy , a praktycznie tylko na takich trafiam :P

Gość Ewk@@
hehe, ja tez:P Nigdy nie patrzylam na znaki zodiaku

Gość stay
Ja mam 22 i uważam, że to juz czas... :) Nie chce w wieku 30 lat obudzic sie z reka w nocniku, szukac partnera, dopiero zaczac myslec o dziecku...Chcialabym kogoś poznać teraz i juz z nim zostać. Kogoś kto nienawidzilby rutyny tak jak ja Spontan na 1szym miejscu. Dynamiczność, emocje, duużo zazdrości, namiętnego godzenia się, niezalezności, pewności siebie... To prawda, nie ma kogoś takiego.. On istnieje tylko w moim umyśle...