Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrredna

a Ty na siłę widzisz we mnie Anioła :/

Polecane posty

Gość wrrredna

Żadnego związku, żadnych zobowiązań, żadnych większych uczuc... Nie potrafię, nie chcę(!) Nie ma faceta, który umiałby zatrzymać mnie przy sobie. Czasami nawet chciałabym, żeby ktoś taki się znalazł, ale nie... Nie wyglądam jak modelka, ale powodzenie miałam od zawsze... Od zawsze w okół mnie mnóstwo facetów. Nigdy się nimi nie bawiłam, żeby nie było... Co z tego, kilka spotkań i ja już wiem, że to nie to, gdy oni już widzą we mnie "anioła". I tak z każdym...

Gość 0101
wow! strasznie skomplikowana jesteś, niunia (informuję, że to sarkazm)

Gość 0101
fe tradycyjnie dziala jak forum z zeszlego stulecia/tysiąclecia

Gość a ja się nie zgadzam
och...

Gość wrrredna
skomplikowana... Może po prostu faceci boją się ładnych, inteligentnych kobiet, nie potrafią ich przy sobie zatrzymać...

Gość wrrredna
Od dzis bede darla kazdego fiuta na ulicy.

Gość wrrredna
nenka... Czytam Twoją historię, a widzę siebie... To samo. Miałam jednego faceta i był prawie, że idealny... Miał wszystko czego potrzebowałam, a teraz... Żadnemu nawet nie daję szansy się poznać i chociaż wiem, że już z nim nie będę to jednak... On potrafił mnie przy sobie zatrzymać, a muszę wam powiedzieć, że jestem baaardzo trudna...

Gość 0101
taaaa .... :)

po pierwsze primo, to nie każdy szuka w kobiecie modelki. o ile drobna niska dziewczyna zbudowana proporcjonalnie jest seksowna dla mnie, o tyle wysoka i chuda dziewczyna jest aseksualna. trochę dorabiacie sobie własną ideologię. albo rzucacie wyzwanie w przestrzeń. nie ma drugiej takiej samej miłości. żaden inny facet nie zastąpi Wam tego o którym tak pamiętacie i nadal nosicie w sercu. każdy z nas jest inny. i następny da Wam inny rodzaj miłości. tylko zaakceptujcie to i nie rozpamiętujcie o byłym. ja mogę napisać, że też prawdopodobnie miałem seks mojego życia. po nim nie było już tak samo, było inaczej nie gorzej, nie lepiej inaczej. a z seksu nadal czerpię radość.

Gość stay
To nie tak... Rozstaliśmy się z mojej inicjatywy. Przy nim też mi czegos brakowało. Teraz jestem sama i gdyby to była wina wyglądu to na dzień dzisiejszy może byłabym nadal usatysfakcjonowana, ale to mój charakter(?) Chcę Kogos innego, czegoś innego... nie rozpamiętuję przeszłości chociaż wspomnienia wspólnie spędzonych chwil zawsze zostają... Sęk w tym, że jest tyle fajnych facetów, którzy nawet chcieliby mnie zmienić, ale ja chyba z dnia na dzień staje się coraz gorsza...

Gość fsdgtdgdgd
wrrredna a jestes pewna ze Twoj byly nie czuje tego co Ty i ze furtka naprawde jest juz zamknieta?

Gość stay
Jest zamknięta... Nasz związek był chory, owszem były chwile, w których niczego więcej do szczęścia mi nie brakowało, ale więcej było momentów, w których czułam sie jakbym była na dnie. Nie doceniał mnie... Po nim "widziałam" się z kilkoma facetami... Traktowali mnie jak Księżniczkę, pierwszy raz od kiedy pamiętam. No i widzicie, tylko głupia nie zostałaby z facetem, który zrobiłby dla niej wszystko...

nie wiem czy jesteś głupia. wiem, że jesteś chyba dość młoda. i nie masz potrzeby być noszona na rekach jak księżniczka. a Twój przyszły facet powinien Cię ujarzmić, a nie nosić na rękach. albo nosić, ale nie za często. może szukasz toksycznego związku. lubujesz się w masochizmie uczuciowym, a wyznacznikiem udanego związku dla Ciebie jest kłótnia i seks na zgodę. emocje... takie moje domysły. :)

Gość stay
Ehh.. Oczywiście, że nie muszę być noszona na rękach, wcale mi to do szczęścia nie jest potrzebne... Noo może czasami, bo przecież każda z nas, chciałaby od czasu do czasu poczuć sie jak Księżniczka. Twoje domysły... Może to nie jest strzał w dziesiątkę, ale coś w tym jest... Facet, który by mnie ujarzmił, czemu nie. Zawsze potrzebowałam kogoś, kto potrafiłby sprowadzić mnie na ziemię. Sama należę do silnych kobiet, tak mi się wydaje...więc chyba będzie trudno trafić na kogoś takiego. Obok mnie ciągle faceci, którzy zagłaskaliby mnie na śmierć, gdybym im tylko na to pozwoliła... Czekać w nieskończoność, aż w końcu i nie jest jeszcze powiedziane, że na 100procent ktos taki się pojawi?

jeśli jestes z Londynu, to ujarzmianie możemy zacząć już weekend. ;) a tak serio, to znam sporo dziewczyn jak Ty. i trafiają na facetów którzy im odpowiadają. którzy nie przytakują na każdym kroku i nie zapewniają jacy są szczęśliwi że mogą ponieść Ci torebkę.

Gość stay
Ehh... Widocznie ja nie mam szczęścia albo robię coś źle(?) Faceci nadskakują mi po prostu... Może to coś w wyglądzie, w zachowaniu... Nie wyglądam na taką szarą myszkę, która potrzebuje silnej ręki. Nie wiem... Wiem, że jestem sama, "szukam ideału", podczas gdy moje koleżanki maja już facetów, z którymi są szczęśliwe... Cóż to za desperacja wypisywać o tym na forum...Długie ciemne włosy, zawsze makijaż, dobrze ubrana, dobra gadka, but na szpili, ambitna, inteligentna... i sama.

Gość stay
nie... nie jestem uczestniczką żadnych czatów, randek sms i tego typu... Po prostu coś mnie tknęło no i jestem tu, na kafeterii. Sama nie wiem na co liczyłam...

na zrozumienie? na rozmowę? nieważne jaki portal. jesteś i tylę. lubię pewne siebie kobiety i nie ukrywam, że z chęcią taką poznam. kiedyś. pisanie w sieci o swoich potrzebach i pragnieniach nie jest czymś głupim.

Powinnaś zapytać o radę kogoś bliskiego. Najlepiej faceta, który będzie mógł bezstronnie ocenić to jak jesteś odbierana przez mężczyzn. Dlaczego tak a nie inaczej reagują na Twój styl bycia. Ciężko gdybać na forum kiedy się kogoś nie zna. Na pewno się ze mną zgodzisz. heh... gadam już jak ten typ od tarota z Tv .. "Ty wiesz o czym mówię ( jebs słuchawką )"

Gość stay
Faceta? Nie mam faceta-przyjaciela, bo przyjaźń zaraz sie rozpadała... Nawe przyjaciel po jakimś czasie sie we mnie zakochał!

Gość stay
... nie wierzę, że nie ma silnych facetów! Może gdybym była taką szarą myszką to ktoś odważyłby się być przy mnie stanowczy bla bla...

Gość stay
a może w tym jest problem... ja nie szukam, tylko czekam...

Gość stay
udawanego... ? Nieee.

Gość piekielna maszyna
Stay...Znam kilka kobiet podobnych w zachowaniu.Mozna wycisnac z nich niesamowite i pozytywne zachowania.Facet widzacy aniola w kobiecie jest zazwyczaj przegrany u niej tak, jak i ten, który traktuje ją tylko seksualnie.Masz specyficzne podejście do poznawania facetów a tamten za bardzo siedzi ci w głowie

Gość stay
zależy od sytuacji, ale pewnie częściej to drugie... Taka już jestem...