Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka x 2

Co zrobic by być tak popularna jak jagoda369 i agata?

Polecane posty

Gość matka x 2

j.w.

Gość ja piernicze..................
trzeba być takie jak one puste egoistyczne matki. dla mnie to śmiecie spod śmietnika wyciągnięte przecież to paskudne dziewuszyska zachowujące sie gorzej niż dzieci w przedszkolu. tak jest prawda

ja jestem popularna ? hehe:D a i nie jestem pusta egoistyczna matka, nie znasz mnie wiec nie oceniaj:)

oj doprawdy haha Wyluzuj człowieku bo Ci żyłka pęknie :) nie gadaj tyle bo Ci się żylaki na zębach porobią

co zrobic?:) wystarczy wszystkich przekonywac ze twoje teorie sa najsluszniejsze a reszta to glupki;) nic prostrzego:) ah troche wyzywania tez nie zaszkodzi;)

tylko ty haha poniżasz się do poziomu podstawówki jestescie chore obydwie strasznie z całego serca wam współczuję glupoty i małego rozumu kto sie ukrywa chyba ty masz bardzo male mniemanie o sobie dziewczyno uspokój się . nie dojrzałaś do niczego chociaż jesteś lepsza od tej zasranej jagody bo ona juz tak się wymądrza jakby wszystkie rozumy pozjadała ale ani jednego nie zostawiła sobie

Gość matka x 2
ja tam nie jestem taka jak te kobiety, jestem madrzejsza wiec moze z czasem bedziecie zakladac topiki o mnie? nie mam kremu diora ani psow nie topię ale pomysle co by tu wywolalo skandal tak bym staa sie slawna na kafe

Gość wystarczy wypowiadać
się sukcesywnie codziennie od rana do nocy, po kilka razy na każdy założony temat, oczywiście zawsze mieć rację, no i zacięcie bronić jej wyzwiskami i poniżaniem innych forumowiczek

ja tez nie uzywam kremow diora ani nie topie psow we wiadrze...:O a to ze nielubie tej jagodki369 to jest fakt:D

wystarczy z pomarańczowym nickiem założyć pare tematów o samej sobie w stylu "matka x 2 to głupia cipa" i od razu Ci popularnosc skoczy...

Gość no nie żartujcie!!!!!!!!!!!
ta agata jest normalna w porównaniu do jagody! Z tego co czytam nie które topiki Agata normalnie wyraża swoje zdanie, niestety jagoda nie umnie sie zachować jak kobieta, no chyba ze jakaś patologiczna kobieta.

Gość no nie żartujcie!!!!!!!!!!!
eno mi za skóre zalazła jagoda,, zabójczyni piesków"

Gość normalnie dostajesz wyrównanie
widze ktoś wrzucił pieknej jagódki zdjęcie