Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadka Jacykowa

Ostatnio wprowadzil sie obok mnie ten dziwolag Jacykow!

Polecane posty

Gość sasiadka Jacykowa

Pomalowal sobie drzwii na zloto i ubiera sie tragicznie. A dzis myslalam ze piertolne. Wchodzilam do budynku a ten zasuwa z gazeta ze skrzynki w szlafroczku z futerkowym paskiem i smiesznych papuciach do szpica hahaha ;D musialam jechac z nim winda,myslalam ze nie wyrobie ;D Ciekawe co jeszcze wymysli

Gość Wanessa36
Lepszy ciekawszy sąsiad niz taki nudny. Osobiscie nie przepadam za Jacykowem ale wolałabym jego za sąsiada niż jakąś moherową babę albo rodzine z 5 wrzeszczących dzieci (lubie dzieci i sama mam ale wiesz o co chodzi).

Gość 54gf
i zrobiłas mu loda ?

Gość hfgufggfgh
Będziesz miała ubaw. Ja mieszkałem obok jednego ze znanych polskich muzyków rockowych. Impreza za imprezą- dziwki, koka, wódka i łiskacze w hektolitrach. Wbijałem co weekend do nich. Najpiękniejsze lata mojego życia:D

Gość sasiadka Jacykowa
Na razie jest spokojnie bez imprez ;D

Gość Maryjetta.
Obok mnie mieszkal Luntek. Ale to bardzo sympatyczny i mily chlopak

hehehehe :D ja nigdy nie mieszkałam obok nikogo znanego :) ale opowiadajcie jeśli ktoś jeszcze miał te przyjemność :P ja tam lubię tego Jacykowa :P

a sąsiadka Jacykowa to jest w ogole chyba jakas mega nietolerancyjna i niedyskretna - co kogo na forum obchodzi jaki ten czy tamten ma szlafrok czy kapcie? :P ja tam w swoim z rana wygladam pewnie jeszcze makabryczniej i nie sadze aby byl to powod do czyjejkolwiek kpiny, a "gwiazdy" tez są tylko ludzmi

Gość sdafasfsasadfsaf
Ja nie wiem co to się dziej :( Żeby Jacykowa nazwać gwiazdą,to że ktoś jest medialny i popularny w brukowcach to znaczy że gwiazda??Jakieś chore wizję :P

napisałam w cudzyslowiu, przeciez wiadomo o co chodzi. poza tym to slowo tyczylo sie ogółu osób medialnych a nie tylko samego sąsiada autorki :P

autorko... dziecko drogie... ty juz sie zachowujesz jak stara baba... plotkara i podgladaczka. kup se lornetke i pisz dziennik codzienny z zycia sasiadow... :O