Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edessssa

UWAZAJCIE!!!! nukleowodorofosforan sympatia ślaskie

Polecane posty

Gość edessssa

Drogie dziewczyny uważajcie na chlopaka 33 letni Adrian z Dąbrowy Górniczej, na sympatii ma pseudonim NUKLEOWODOROFOSFORAN. Juz kilka moich koleżanek "poznało" tego chłopaka, zazwyczaj on sam zaczyna pierwszy pisać, robi baaaardzo dobre wrażenie, pieknie pisze bajeruje a potem zostawia... Nie warto tracic na niego czasu. Do każdej wysyła to samo: Poza pracą studiuję na Politechnice Śląskiej w Katowicach ale to już wiesz. Wysłali mnie tam z pracy bo podobno jestem rozwojowy, cokolwiek to znaczy. Są to moje drugie studia. Wcześniej skończyłem słynną dąbrowską Wyższą Szkołę Biznesu Wolne chwile, gdy nie ma sesji poświęcam na uprawianie przeróżnych sportów. Siłownia, basen (Nemo), czasami biegam. W maju spróbowałem rolek. Nie wiem czy jeździsz ale polecam. Super zabawa. Często szaleję na rowerze. Do tego stopnia, że spróbowałem downhill. Zjazd na rowerze z wielkiej góry. Źle się to skończyło zarówno dla mnie jak i dla roweru. Dlatego teraz muszę kupić nowy Zjeżdżałem ze Skrzycznego w Szczyrku i za piątym razem nie wyrobiłem w zakręcie. Zimą oczywiście narty. Co prawda mam dwuletnie zaległości i chyba już ich nie nadrobię :( Uwielbiam góry, góralskie knajpy z kominkiem pełnym rozpalonego drewna, kulig i herbatę z rumem. Kiedyś kolega zaraził mnie fotografią. Teraz nie rozstaje się z aparatem. Z wakacji przywożę po 500 - 600 zdjęć. NIE NABIERYCIE SIE I NIE SPOTZKAJCIE BO NIE WIADOMO KIM TEN CZLOWIEK JEST A OSZUKAŁ JUZ NIE JEDNA DZIEWCZYNE.

Gość olka z olkusza
hahaha, ale palancik. dziwi mnie, że jakaś mądra kobieta może się nabrać na faceta, który nie potrafi sensownie o sobie napisać. sądzę, że większość tych "nabranych" przez tego pana, to desperatki . :D

Gość edessssa
Wydaje sie byc w porzadku, do rany przyłóż. Troskliwy, czesto pisze, dzwoni. Naprawde nie jedna kobieta by sie nabrała. Ja czytajac wiadomosci od niego do moich kolezanek miałam wrazenie ze to dobry czlowiek. A tak naprawde nie wiadomo kim on jest i czego on szuka...

Gość olka z olkusza
no wiesz, ale dlaczego do niego piszesz? mało to facetów w realu ?

Gość Jakby facet zalozyl temat, ze
Prawdopodobnie po prostu manipulant. Sam jestem facetem i znam takich, ktorzy czerpia pryjemnosc z manipulowania innymi. Czesto wynika to z obnizonego poczucia wlasnej wartosci, np. facet byl dreczony w szkole przez pol zycia, a teraz sie wyzywa, boi sie ze to jakim jest naprawde nie sprawi, ze ktos sie nim zainteresuje. kreuje sobie falszywy wizerunek osoby, ktora chcialby byc, bo ma skrajnie negatywny wizerunek wewnetrzny.

Gość jgjhghjghjghjghjghjh
na sympatii i tego typu portalach jest tez pelno manipulantek. trafilem swego czasu na kobiete, ktora romansowala sobie z facetami i wskakiwala im do lozka, poznanymi na necie, majac meza... Araba. oczywisciie stara bajeczka - nic nas nie laczy, to moje bledy mlodosci, teraz jestem grzeczna dziewczynka :D

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
ten koles to jakis burak. pisze jakies bajeczki, a glupie pi.py sie na to nabieraja i nadstawiaja mu tylka. kobiet idiotek, ktore uwierza w kazde jego slowo na pewno bylo i bedzie wiele. Desperatek nie brakuje.

Gość takich jest wielu
ja na takiego kiedys trafilam :( i dlugo z nim bylam, niby wielka love a na boku dalej bajerowal tak pieknie i ruchal inne...wypisz wymaluj ten z opisu, nawet imie to samo :-0 i tez ze slaska :-0

Gość koles 33 lata
A pisze jezykiem, jakby byl w szkole sredniej. Ktora madra kobieta sie na to nabierze? haha, zjezdzal rowerem ze Skrzycznego :D Ale jelop!

Gość ilo..nka
Chyba znam tego pana, nie wiem czy nie pisałam z nim na portalu sympatia. Do spotkania na szczescie nie doszlo ale pisal mi dokładnie to samo, słowo w słowo.

Gość Radosław z Ciechocinka
Niektórzy ciężko przeżywają odrzucenie... :D

"NIE NABIERYCIE SIE I NIE SPOTZKAJCIE BO NIE WIADOMO KIM TEN CZLOWIEK JEST A OSZUKAŁ JUZ NIE JEDNA DZIEWCZYNE." Bo nie chciał się żenić? :D:D:D

Gość dobrze dziewczyna ostrzega
przed palantem

Ale w czym problem? Okradł was? Zgwałcił? To nie portal hobbystyczny tylko zapoznwczy.

Gość dobrze dziewczyna ostrzega
a co w uczuciach nie ma psychicznych, tam ich masa na necie

Gość do naiwnych dzierlatek
pewnie nadstawialy mu tylka na pierwszej randce (bo yak pieknie mowil i byl zabojczo przystojny), a teraz placz i lament, ze zaliczyl i porzucil. szanujcie sie troche glupie pin.dy, to nie bedzie tego typu topikow!

Gość sadasdasdasdas
i bardzo dobrze wam tak naiwne idiotki. za glupote sie placi :D szkoda, ze nie znam tego faceta osobiscie. chetnie bym mu uscisnal dlon.

Gość ytruiop
niby czemu?

Gość hhhaha
hahahhahahaha

Gość aj tam, aj tam
i dobrze wam tak. glupich nie sieja. wyglad to nie wszystko.